Μετονομασε το twrp....img σε recovery.img και δωσε εντολη: fastboot flash recovery recovery.img Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@caeser κι εγω αυτο λεω, ολα τα συστημενα (track number) περνάνε απο το τελωνείο και ελέγχονται, τωρα αυτό φυσικα εξαρτάται απο τους τελωνειακους υπαλλήλους,πηρα τηλέφωνο εγω προσωπικά για ενα δεμα δικο μου και μιλησα με τα γραφεία και μου ειπαν αυτα που σας ειπα παραπάνω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
@caeser ακριβως αυτο κάποιοι δεν κάνουν καλα την δουλειά τους.... εχω μιλήσει με το τελωνείο και ξερω κατι παραπάνω..... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ολα τα συστημενα περνάνε απο τελωνείο, απο το 2016 εχουν δώσει εντολή να τα τσεκαρουν ολα, το κοστος-ταριφα για τον έλεγχο ειναι 3 ευρω η δασμολογικη ατελεια ειναι εως 45 ευρώ, για να αποφυγουμε τυχον μπερδεματα θα πρέπει να εχουν τα δεματα μεσα το τιμολογιο-αποδειξη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ωραια...αστο οπως ειναι αφου δουλεψαν και οι δυο καρτες σιμ εκτός και αν σε ενοχλούν τα αγγλικά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκιμασε πρωτα το edl script κι αν δεν σου εμφανισει 9008τοτε πρεπει το κάνεις με deep flash cable. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk