Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 595.
-
Messenger
ΜήνυμαΕχω την τελευταία MM 6.11.24 ψαξε λιγο στα δικαιώματα και στην εφαρμογη του messaner στις ρυθμίσεις του, φωτογραφίες και πολυμεσα ανοιξε τα να δεις αν θα δουλέψει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Messenger
ΜήνυμαΘα πας στις άδειες,θα το βρεις μέσω της εφαρμογης ασφαλεια και θα δεις αν η εφαρμογη εχει αδεια στον αποθηκευτικό χωρο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Messenger
ΜήνυμαΤι εκδοση android εχεις στο τλεφωνο σου; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Messenger
ΜήνυμαΟχι σ'αυτες τις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Messenger
ΜήνυμαΠρεπει να παραχωρησεις αδεια στην εφαρμογη να εχει δικαιωμα στις φωτο σου και στον χωρο αποθηκευσης. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπον,ακουστε ολοι για να μην μαλωνετε,το ολο θεμα ειναι οτι η xiaomi τείνει να γίνει η νεα "samsung" και στον βωμό του κερδους εχει παρατήσει το service-υποστηριξη των κινητων, αυτο που την ενδιαφέρει ειναι μόνο οι αριθμοί-πωλησεις κινητών γι'αυτο και βλεπουμε συνεχώς να υπαρχουν προβληματα στις ρομ κτλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
venioni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠοτε δεν ειχα θεμα στο ξεκλειδωμα του bootloader είτε global stable miui.v7/8 ειτε dev global MM παντα ξεκλειδωνε ,περιεργο που σε καποιους δεν ξεκλειδωνει... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk