Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 595.
-
Μηπως λεω μηπως ετυχε σε κανεναν σας να εχετε προβλημα με τις καρτες sim του τηλεφωνου σας; το προβλημα ειναι το εξης, οταν βαζω και τις δυο καρτες ξεκλειδωνω και τις δυο και μετα απο 2,3 δευτερολεπτα μου ζηταει ξανα τα pin των καρτων οταν βαζω μια απο τις δυο ξεκλειδωνει κανονικα το προβλημα αυτο το εχει με ολες τις ROM εχω δοκιμασει v 7.5.3.0 v8.0.1.0 v8.0.5.0 ολες τις ROM της εχω περασει με fastboot (miflash) τι στο καλο συμβαινει;
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
venioni - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@Xstos πρεπει να δεις την ταινια ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, καπως ετσι ειναι και το Redmi Note 3 που εχω....
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
venioni - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@Xstos και απο τα 30 και απ οπου θες τραβαμε, αρκει να φλασαρουμε την rom, και τι νοημα θα ειχε το φλασαρισμα χωρις περιπετεια... (^_^).......
-
venioni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από venioni: “ουτε ο bootloader κλειδωσε... ” Για το αν έχει θέμα θα το δεις σε ρυθμίσεις και εφαρμογές... Μακάρι να μην σου βγάλει..Για bootloader το είδες?Είσαι σίγουρος? Από 5 σε 6 κλειδώνει σίγουρα...... (εκτός αν έχεις βοήθεια από κάπου αλλού) ” Μπα! βοηθεια δεν εχω απο πουθενα,οτι κανω το κανω μονος μου παντα και χωρις καμια βοηθεια....εχω κανει check τον bootloader και τελικα βλεπω οτι οντως κλειδωσε αλλα το τηλ δεν κλειδωσε δουλεψε κανονικα μαλλον δεν κ…
-
venioni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από venioni: “και το ερωτημα που εχω ειναι εαν γνωριζει κανεις αν μπορω να κανω αναβαθμιση κατευθειαν χωρις να κανω wipe/system, data, cache κτλ απλα να την περασω απο "πανω". ” Όχι δεν γίνεται αυτό θα έχεις πρόβλημα..Επίσης να ξέρεις αν κάνεις update σε android 6 γυρισμό δεν έχει .. τουλάχιστον χωρίς restore από TWRP. ” Το εκανα κι ολας, δεν αντεξα....σφεντονα λεμε το redmi note 3 pro ουτε αρμα μαχης να ηταν, δεν καταλαβαινει τιποτα... ολα μια χαρα τιποτα δεν …
-
venioni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕρωτηση:εχω ελληνικη rom miui.gr gtv 8.0.1.0 stable (ισως η καλυτερη που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα) το θεμα μου ειναι τωρα οτι θελω να δοκιμασω την δικια μας dev 6.10.13, και το ερωτημα που εχω ειναι εαν γνωριζει κανεις αν μπορω να κανω αναβαθμιση κατευθειαν χωρις να κανω wipe/system, data, cache κτλ απλα να την περασω απο "πανω".
-
Παράθεση από Maximvs: “ενταξει παιδια?....να το δοκιμασω χωρις DEV?.....ειναι ευκολο το link απο που ξεκιναω? ευχαριστω πολυ! ” Να το δοκιμασεις, αλλα πρωτα σιγουρεψου οτι εχεις συνδεθει στο mi account σου κανοντας login στο mi account του κινητου σου μεσα απο τις ρυθμισεις, επισεις ενεργοποιησε την ευρεση του κινητου σου και μετα ξεκλειδωσε τον bootloader απο το pc μεσο του miFlashunlock.
-
paypal + απόδειξη τράπεζας μιάς και έχουν ανοίξει πλεον, και δεν μπορεί να σου πει τίποτα ,το κακό είναι οτι ο κάθε δημόσιος υπάλληλος των ταχυδρομείων είναι στον κοσμο τους με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει τίποτα κα να σου κανει όλα αυτά, βρήκα κι ενα λινκ απο το insomnia.gr διαβάστε το αξίζει :Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο - Σελίδα 36 - Internet - Insomnia.gr - Σελίδα 36
-
@osalonikios Συμφωνώ μαζί σου αλλά πες οτι σου ανοίγουν το δέμα το οποίο έρχεται με απλή ταχυδρομική china post κτλ τι κάνεις μου λες; Τους αφήνεις να σε τσεκουρωσουν γιατί δεν ξέρουν να κανουν σωστα την δουλεια τούς; Και απ οτι διάβασα κάπου στο ίντερνετ έγινε κάπου ενα παρόμοιο περιστατικό εκανα καταγγελίες και απο τοτε έγινε σύσταση και ψιλό συμμορφώθηκαν κάποιοι τελωνειακοί...