Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 595.
-
παραθετω κι αλλο ενα λινκ:EUR-Lex - 32009R1186 - EN - EUR-Lex ΚΕΦΆΛΑΙΟ V Αποστολές αμελητέας αξίας Άρθρο 23 1. Με την επιφύλαξη του άρθρου 24, χορηγείται τελωνειακή ατέλεια από τους εισαγωγικούς δασμούς σε όλα τα αποστελλόμένα εμπορεύματα αμελητέας αξίας, τα οποία αποστέλλονται απευθείας από μια τρίτη χώρα σε έναν παραλήπτη που ευρίσκεται στην Κοινότητα. 2. Για τους σκοπούς της παραγράφου 1, ως «εμπορεύματα αμελητέας αξίας» νοούνται τα εμπορεύματα των οποίων η πραγματική αξία δεν υπερβαίνει συνο…
-
Παραθετω το link:L_2008085EL.01000101.xml συμφωνα με αυτο το λινκ βαση ευρωπαικου κανονισμου εχει αναθεωρηθει το κατωτατο οριο για εμπορευματα απο τριτες χωρες στα 150 ευρω,αυτος ειναι προφανος ο λογος που δεν πληρωνουμε δασμους και σιγουρα δεν μας κανουν χαρες τα τελωνεια και οι τελωνειακοι... το παρων λινκ το αλλιευσα απο το insomnia.gr :Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο - Internet - Insomnia.gr
-
Παράθεση από jimchalk: “Παιδιά μία ερώτηση θα έχω πρόβλημα να φλασαρω global stable από global dev λόγω εναλλαγής από mm se lollipop ή ακολουθώ κανονικά την διαδικασια Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν την περασεις με MiFlash σε fastboot mode δεν θα εχεις,απλως προτου φλασαρεις κοιταξε αν εχεις ξεκλειδωτο των bootloader αν ειναι κλειδωμενος, ξεκλειδωσε και φλασαρε.
-
Όσοι σήμερα τα βάζουν με την xiaomi λόγο του ότι ενσωματώνει επίσημα όλες τις γλώσσες στις επίσημες-original ROM κάνουν λάθος να την κατακρινουν γιατί πολύ απλά αυτό δείχνει ότι σέβεται τους πελάτες της και σε καμία περίπτωση δεν τα βάζει με τα παιδιά - dev που προσπαθούσαν όλα αυτά τα χρόνια να υποστηρίζουν ανεπίσημα την ελληνική γλώσσα.Η custom ROMS θα συνεχίσουν να υπάρχουν και δεν θα σταματήσουν τώρα που έβγαλε επίσημα official multi language η XIAOMI, δεν είναι μόνο η γλώσσα που κάποιος απο…
-
@FeatherBrain το εχω κανει αναβαθμιση απο MIUI 8.0.1.0 στην dev global official 6.8.18 και βλεπω οτι εχει τεραστια διαφορα στην διαχειριση του battery use το android system απο 43% εχει παει στο 19% και το android απο 36% πηγε 10% προφανος δεν ειναι θεμα καποιου app που δεν το αφηνει να μπει σε deep sleep αλλα θεμα διαχειρισης της rom. Τωρα βλεπω οτι εχει και αλλη ενημερωση στο update system την 6.9.15 θα την κανω και θα δω πως θα παει και με αυτην...
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από venioni: “Ξερει κανεις γιατι με την official global stable rom MIUI 8.0.1.0 μου ρουφαει την μπαταρια τοσο γρηγορα, την πρωτη φορα που την περασα μου εβγαλε δυο μερες η μπαταρια τωρα που το φορτισα δευτερη φορα βλεπω οτι σε 9 ωρες και 30 λεπτα και με σχεδον καθολου χρηση η μπαταρια πηγε στο 56% με της ιδιες εφαρμογες,τι στο καλο γινεται μ αυτο το τηλεφωνο....? ” Όλο προβλήματα έχεις @venioni σε εμάς πως κρατά σχεδόν 2/24ωρα, λογικά κάποια εφαρμογή σου κάνει την…
-
Ξερει κανεις γιατι με την official global stable rom MIUI 8.0.1.0 μου ρουφαει την μπαταρια τοσο γρηγορα, την πρωτη φορα που την περασα μου εβγαλε δυο μερες η μπαταρια τωρα που το φορτισα δευτερη φορα βλεπω οτι σε 9 ωρες και 30 λεπτα και με σχεδον καθολου χρηση η μπαταρια πηγε στο 56% με της ιδιες εφαρμογες,τι στο καλο γινεται μ αυτο το τηλεφωνο....?