Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 595.

• Θα μπορουσαν να βαλουν για ασφαλεια το hardware id η κωδικο για να μπεις στο recovery mode,ωστε να μην στο ανοιξουν η να το σφραγισεις αν χρειαστει.Το lumia που εχω τα εχει ολα αυτα οπως και το οτι δεν σβηνει η IMEI του σε αντιθεση με τα xiaomi που μπορεις να την αλλαξεις πιο ευκολα την IMEI...

• Παράθεση από lallasgr: “Κανείς μέσω MIUI μωρέ...το ίδιο ειναι! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και αν λεω και αν.... δεν ανοιγει το τηλεφωνο να το κανεις μεσω MIUI τι γινεται...? αντε και καλα εμεις που ασχολουμαστε θα το τακτοποιησουμε,υπαρχουν ατομα που δεν εχουν ιδεα απο flash rom ,twrp ,custom roms ,miflash κτλ..ειναι ενα αρνητικο για τα κινητα Xiaomi να μην εχουν recovery mode....

• Να και ενα αρνητικο για το redmi note 3 δεν εχει official recovery mode για να κανεις hard reset...

• @geoanto555 και τι το βαλανε...να μου δειχνει μονο το καλωδιο του usb..? στο προηγουμενο android τηλ που ειχα "ulefone paris" ειχε recovery mode και εκανες hard reset....

• Παράθεση από lallasgr: “Εσύ θες να έχεις official ROM με twrp ή απλός φλασαρες official για να το καθαρίσεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για να καθαρισει,το θεμα και το ερωτημα που εκανα και ισως δεν το καταλαβατε ειναι εαν η official rom εχει recovery mode.... ωστε να μπορω να κανω hard reset μεσω official recovery mode.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από venioni: “που εχω ειναι η official ” Την πέρασες εσύ ή έτσι ήρθε από το κατάστημα ?Unlock έκανες εσύ με το mi account σου ? Σόρρυ που τα ρωτάω ίσως και ξανά, προσπαθώ να φτιάξω "ιστορικό" της συσκευής... ” Εχω κατεβασει την νεα version MiFlash 2016.08.30.0 και την official fastboot rom kenzo_global_images_V8.0.1.0.LHOMIDG_20160805.0000.29_5.1_global_5e65360aff.tgz προτου βαλω την official ειχα την ελληνικη stable την τελευταια εκδοση + recovery twrp,μπηκα σε…

• Παράθεση από NasDriver: “κάνε έναν έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και ποια ρομ έχεις είπαμε ? ” Ο bootloader εναι τσεκαρισμενος και ειναι ξεκλειδωτος η ROM που εχω ειναι η official MIUI 8 V8.0.1.0.LHOMIDG_20160805.0000.29_5.1_global

• @NasDriver εχει ξεκλειδωτο bootloader,το θεμα αυτο με το recovery mode το εχουν κι αλλοι,το θεμα ειναι γιατι να μην μπαινει σε recovery mode με την official ROM,εκτος και αν την καταργησαν.....?

• Γνωριζει κανεις γιατι το redmi note 3 SD με official ROM δεν εχει recovery mode και σου βγαζει οταν πατας volume + και power button ενα εικονιδιο με το τηλ και ενα usb καλωδιο..?

• Παράθεση από NasDriver: “Με global stable δεν μπορείς να κάνεις unlock bootloader. ” Σημερα το εκανα με global official stable MIUI 8 (ανοιγμα των ρυθμισεων,ενεργοποιηση developer,OEM UNLOCK,reboot fastboot,και ξεκλειδωμα με miflashunlock) μπορω να το επιβεβαιωσω δουλευει 100% δοκιμασμενο σε Redmi Note 3 pro.

• Δουλευει και με stable rom to ξεκλειδωμα,δοκιμασμενο με "stable global kenzo_global_images_V8.0.1.0.LHOMIDG" σε redmi note 3 pro.

• Παράθεση από sylvester: “Παράθεση από venioni: “Νομιζω οτι αυτος ο οδηγος μπορει να ειναι πιο ευκολος και λιγοτερο οδυνηρος.... Entering EDL mode from fastboot mode - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Και μετα πας σε αυτον τον οδηγο αν εχεις redmi note 3: [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - All ROMS - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να μπεί καν fastboot, άρα για αυτό δοκιμάζω την βραχυκύκλωση.. Δεν αλλάζει με τί…

• Νομιζω οτι αυτος ο οδηγος μπορει να ειναι πιο ευκολος και λιγοτερο οδυνηρος.... Entering EDL mode from fastboot mode - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Και μετα πας σε αυτον τον οδηγο αν εχεις redmi note 3: [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - All ROMS - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

• Και κατι τελευταιο απο dev σε stable κανουμε και wipe/system σωστα?

• Γνωριζει κανεις ποια εκδοση TWRP recovery εχει η ελληνικη MIUI 8.0.1 και αν μπορω να την αφαιρεσω χωρις να εχω προβλημα στο install, θελω να κανω καθαρη εγκατασταση απο την MIUI V 6.9.9 dev.Το ρωταω αφτο γιατι θελω να χησιμοποιησω το twrp-3.0.2-2-kenzo.img .

• Η άποψη μου είναι σε όσους προσπαθούν να βάλουν με νύχια και με δόντια την MM MIUI 6.9.9 να μην προσπαθήσουν καν να μπουν στον κόπο και να βάλουν την ελληνική MIUI 8 stable που "τρέχει" σφαιρα στο κινητό μιας και δεν θα δουν ουσιαστικές αλλαγές με την MM MIUI6.9.9 ,αυτα ως συμβουλή. Από εκεί κι έπειτα ο καθενας κάνει ότι καταλαβαίνει..

• μου έκανε ενημέρωση και στα μισά της ενημέρωσης έκανε reboot και απ ότι βλέπω είναι πάλι ακριβώς ή ίδια version MIUI 8 stable τι στο καλό γίνεται μ αυτό το τηλ δεν μπορώ να καταλάβω....

• μάλλον έδωσαν ενημέρωση στην official stable MIUI 8.0.1.0 και ήρθε ακριβώς πάνω στην ώρα ας ελπίσουμε να έχει ελληνικά....

• Παράθεση από demakhs: “εμας ρωτάς?? ” ναι,γιατί το περίεργο είναι ότι λέει no updates γι αυτό ρώτησα μήπως ξέρει κανεις εάν είναι κανένα bug,τέλος πάντων θα δω τι θα κάνει και θα ενημερώσω....

• έχω περάσει την official global stable και βλέπω τώρα ότι ενώ δείχνει no updates μου κατεβάζει ενημερώσεις έχω την MIUI 8.0.1.0 stable;