Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 595.
-
Παράθεση από Angelo.: “Το miui ή αλήθεια είναι πως το έχω ερωτευτεί από την άλλη θα ήθελα να δοκιμάσω και το ελαφρύτερο/minimal cm... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δοκιμασε την δεν έχεις να χάσεις κάτι... εγώ παντός είμαι σε official global stable MIUI 8 την έχω φλασαρει μέσω mi flash σε fastboot mode και βλέπω ότι το τηλέφωνο πάει "σφαίρα" το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχει ελληνικά έχει τόσες άλλες γλώσσες εκτος από την δικη μας...
-
@Angelo. έχει ελληνικά και είναι φουλ translate τώρα όπως είπαν και μερικοι είναι γούστα ποιά ROM θα βάλεις εγώ που δοκιμασία και CM 13 δεν είχα κανένα θέμα αλλά σε σχέση με ομορφιά και design ή MIUI είναι σαφώς πιο όμορφη όλα αυτά είναι γούστα φυσικά ή CM 13 είναι περισσότερο natural προς Android μερια...
-
θελω την βοήθεια σας,μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειες να βάλω την δικιά μας ελληνική ΜΜ στο Redmi note 3 pro έκανα restore το backup που είχα κάνει μέσω του twrp την δικιά μας έκδοση την MIUI 8 stable gr όλα έγιναν καλά με το restore αλλά το πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν πάω να ανοιξω τις ρυθμίσεις κρασαρουν και δεν ανοίγουν τι μπορεί να φταίει;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tkvkp: “@venioni καλημέρα. Την πάτησα έτσι ακριβώς εχθές. Και φταίω εγώ. Δεν έλεγξα το md5 του κατεβασμενο αρχείου. Μετά ξεκλείδωσα bootloader, έκανα εγκατάσταση την προηγούμενη dev και στο τέλος πέρασα τη σωστή πλέον gtv 6.9.9 ” Τότε το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βάλω την dev και μετά να πάω στην τελευταία ΜΜ όλα τα άλλα είναι οκ γιατί τα έχω ελέγξει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα εχω κανει ολα αλλα τιποτα δυο και τρεις φορες install και παλι τιποτα ισως φταιει που εχω Cyanogenmod 13 συνεχεια κολλαει στο mi.com, αυτο που παρατηρησα οταν κανω install μεσω twrp ειναι οτι καπου λεει -bootloader locked by system κατι τετοιο θα γυρισω πισω με το backup σε Cyanogenmod 13 εως οτου βρεθει μια λυση...
-
Το ευχαριστο με το xiaomi note 3 pro ειναι οτι θα βρεις καλη υποστηριξη και απο αλλους dev εκτος της δικια μας σουπερ κοινοτητας MIUI.GR αναμενω ΜΜ MIUI.GR KENZO. Απο την εμπειρια μου την οχι και τοσο μεγαλη στο redmi note 3 pro πρεπει να πω και ενω εχω δοκιμασει MIUI 8.GR και official cyanomod 13 μου φαινεται οτι η cyamomod 13 ειναι πιο ελαφρια και γρηγορη αυτο ισως οφειλεται στο οτι δεν εχει προεγκατεστημενα apps στο αισθητικο κομματι η δικια μας MIUI 8 gr ειναι σαφως πιο ομορφη,αυτα τα λιγα α…