Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 595.

• Γνωριζει κανείς σας αν στην global version miui 10 που ειμαι εγω εχει ενεργοποιησει η xiaomi το anti rollback ? γιατι κοιταω το δικο μου και μου βγαζει αυτο το μηνυμα C:\ADB>fastboot getvar anti getvar:anti FAILED (remote: 'GetVar Variable Not found') Finished. Total time: 0.000s

• RE:

venioni - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Germak: “Οπως στο έλεγα είσαι με απλό 4g.οπως όλοι. Δεν υπάρχει 4g+” Δεν έχει και μεγάλη διαφορά , δεν νομίζω κάποιος να μπορεί να καταλάβει την διαφορά. Το θέμα είναι να έχει καλό σήμα ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και αυτά εδώ είναι παλι με την ίδια κάρτα (cosmote) στο σπίτι μου με το OnePlus 5 με μια κάρτα και σήμα 4g+ είναι λιγο καλύτερο .b03ba808b27600a649d33e1043bf713f.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν μόλις τώρα έγινε μέτρηση με μια κάρτα στο Mi 8 στο σπίτι μου και τα αποτελέσματα για το Mi 8 είναι αυτά623ffe5eb26d436aea68c0544a463583.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το dual 4g δεν είναι απλά και μόνο για να είναι ενεργοποιημένο το 4g και στις δύο κάρτες ; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από yiatsou: “Το οποίο one plus 5 δείχνει 4G+ ? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγω σήμερα που τσεκαρα το 4g στην δουλειά μου βγάζει το ίδιο με το OnePlus 5 3d9ebb7dae17b4a984edb4e98f7d13b7.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλα είναι απαράδεκτη η xiaomi να πουλάει τηλέφωνα όπως είναι το mi 8 global version και να μην υποστηρίζει 4+, μόλις σήμερα το έμαθα αυτο διαβάζοντας τα προηγούμενα σχόλια και δοκίμασα να αλλάξω την σιμ που εχω μεσα στο mi 8 και να την βάλω στο oneplus 5 διαπιστώνοντας οτι τελικά το OnePlus 5 υποστηρίζει 4+ και το mi 8 όχι. Είμαι απογοητευμένος απο την xiaomi, αρχίζω να το μετανιώνω που αγόρασα το mi 8. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σήμερα πρόσεξα ότι τελικά το mi 8 μου υποστηρίζει qc 4 αλλα ο ορίτζιναλ φορτιστής του δεν υποστηρίζει qc 4 , το ερώτημα μου είναι αν η xiaomi εβγαλε φορτιστή με qc 4 για το mi 8 και που μπορώ να αγοράσω έναν ; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγω σήμερα που έκανα αναβάθμιση απο την ,9.5.13.0 στην 10.0.2.0 ειναι σίγουρα πιο ωραία εμφανισιακά-interface, τωρα για ολα τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω. Ξέρει κανείς σας αν τα xiaomi τηλέφωνα τα υποστηρίζει η cosmote σχετικά με την υπηρεσία VOLTE- VOWIFI ? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά απο αναβάθμιση σε miui 10 η οθόνη ενεργοποιείτε οταν ανασηκωνω το τηλέφωνο.Το μόνο θέμα είναι οτι δεν μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών, τις έχω ενεργοποιήσει ξεχωριστά για κάθε εφαρμογή αλλά πάλι τίποτα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

venioni - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από venioni: “Γνωρίζει κανείς αν το mi 8 έχει την δυνατότητα οταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο να μας εμφανίζει τής ειδοποιήσεις στο κλείδωμα τής οθόνης οταν ακουμπάμε η σηκώνουμε το τηλέφωνο ; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ρυθμίσεις - Προβολή - Ανασηκώστε για ενεργοποίηση.” Το εχω ενεργοποίηση και δεν κάνει τίποτα, στο OnePlus 5 που εχω μου βγάζει κατευθείαν τις ειδοποιήσεις οταν είναι κλειδωμένο η όταν σηκώνω το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το …

• Γνωρίζει κανείς αν το mi 8 έχει την δυνατότητα οταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο να μας εμφανίζει τής ειδοποιήσεις στο κλείδωμα τής οθόνης οταν ακουμπάμε η σηκώνουμε το τηλέφωνο ; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει σχετικά με το Mi 8 , σήμερα παρέλαβα το Μι 8 global και έχει την miui 9.5.13.0 OEAMIFA ROM και μου βγάζει ενημέρωση.Η ερώτηση μου είναι να κανω την ενημέρωση της ROM η να το αφησω όπως είναι; Και κάτι ακομα παρατήρησα οτι έχει το σήμα κινητής τηλεφωνίας διπλό .

• Παράθεση από makis1024: “Δεν λέει Global Version, το International Version είναι ύποπτος χαρακτηρισμός.” Εγω που παρήγγειλα Global version απο το Banggood να μείνω ήσυχος....; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγω παρήγγειλα το Mi 8 global version απο το banggood τωρα τι θα μου έρθει ενας θεός ξέρει... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα έχει κάνει μαντάρα η XIAOMI, εγινε κορυφαία εταιρεία και τώρα έτσι απλά λέει στους πελάτες της να προσέχατε. Το μετάνιωσα που παρήγγειλα το Μι 8. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

venioni - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Μάλλον αυτό θα πάρω σε μπλέ χρώμα.Παράθεση από demakhs: “ναι, φυσικά, τι θα θες τα παραπάνω, θα σου ρθει αυξημένος ο...ΕΝΦΙΑΣ!! :mrgreen:” Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

venioni - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “θα σε πρότεινα το banggood πάντως, μακράν το καλύτερο κινεζομάγαζο...το στέλνουν με την global με ξεκλείδωτο bootloader, σε 10 μέρες στην πόρτα σου και σε σούπερ τιμή...παίζει κουπόνι στα 340 περίπου γιούρα!” Για το 6/64 λες ; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το mi 8 global version απο το gearbest και έχει μόνο την επιλογή priority line γνωρίζει κάποιος να μου πει εαν περνάει τελωνείο αυτή η μέθοδος; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk