Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 595.
-
RE:
venioni - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Germak: “Οπως στο έλεγα είσαι με απλό 4g.οπως όλοι. Δεν υπάρχει 4g+” Δεν έχει και μεγάλη διαφορά , δεν νομίζω κάποιος να μπορεί να καταλάβει την διαφορά. Το θέμα είναι να έχει καλό σήμα ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλα είναι απαράδεκτη η xiaomi να πουλάει τηλέφωνα όπως είναι το mi 8 global version και να μην υποστηρίζει 4+, μόλις σήμερα το έμαθα αυτο διαβάζοντας τα προηγούμενα σχόλια και δοκίμασα να αλλάξω την σιμ που εχω μεσα στο mi 8 και να την βάλω στο oneplus 5 διαπιστώνοντας οτι τελικά το OnePlus 5 υποστηρίζει 4+ και το mi 8 όχι. Είμαι απογοητευμένος απο την xiaomi, αρχίζω να το μετανιώνω που αγόρασα το mi 8. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω σήμερα που έκανα αναβάθμιση απο την ,9.5.13.0 στην 10.0.2.0 ειναι σίγουρα πιο ωραία εμφανισιακά-interface, τωρα για ολα τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω. Ξέρει κανείς σας αν τα xiaomi τηλέφωνα τα υποστηρίζει η cosmote σχετικά με την υπηρεσία VOLTE- VOWIFI ? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
venioni - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από venioni: “Γνωρίζει κανείς αν το mi 8 έχει την δυνατότητα οταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο να μας εμφανίζει τής ειδοποιήσεις στο κλείδωμα τής οθόνης οταν ακουμπάμε η σηκώνουμε το τηλέφωνο ; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ρυθμίσεις - Προβολή - Ανασηκώστε για ενεργοποίηση.” Το εχω ενεργοποίηση και δεν κάνει τίποτα, στο OnePlus 5 που εχω μου βγάζει κατευθείαν τις ειδοποιήσεις οταν είναι κλειδωμένο η όταν σηκώνω το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το …
-
Παράθεση από makis1024: “Δεν λέει Global Version, το International Version είναι ύποπτος χαρακτηρισμός.” Εγω που παρήγγειλα Global version απο το Banggood να μείνω ήσυχος....; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω παρήγγειλα το Mi 8 global version απο το banggood τωρα τι θα μου έρθει ενας θεός ξέρει... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΜάλλον αυτό θα πάρω σε μπλέ χρώμα.Παράθεση από demakhs: “ναι, φυσικά, τι θα θες τα παραπάνω, θα σου ρθει αυξημένος ο...ΕΝΦΙΑΣ!! :mrgreen:” Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “θα σε πρότεινα το banggood πάντως, μακράν το καλύτερο κινεζομάγαζο...το στέλνουν με την global με ξεκλείδωτο bootloader, σε 10 μέρες στην πόρτα σου και σε σούπερ τιμή...παίζει κουπόνι στα 340 περίπου γιούρα!” Για το 6/64 λες ; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk