Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-595 από 595.
-
Παράθεση από Thracia: “@venioni Θα ξανα ρωτήσω γιατί δεν πείρα απάντηση. Μήπως έχεις το Special Edition ? ” Βασικα δεν ξερω να σου απαντησω εαν εχω special edition διοτι δεν γνωριζω πως ειναι αυτη η εκδοση το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι το κινητο μου το πηρα με dev global official και μου εχει ερθει η ενημερωση πριν δυο μερες αυτο Y4r4gBP.png
-
Θελω να μου δωσετε τα φωτα σας οσοι γνωριζετε, εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα και μου ηρθε μηνυμα μεσα σε 2 μιση μερες, σχετικα πολυ γρηγορα. τωρα το θεμα που εχω ειναι οτι σημερα μου ηρθε και η ενημερωση στο κινητο μου redmi note 3 pro με dev global official η MIUI 8 Global 6.8.30 bet - Εκδοση Android 6.0.1 MMB29M και απ οτι βλεπω το κινητο ειναι πλεον κατα 90% μεταφρασμενο στα ελληνικα.Το πρωτο ερωτημα που θελω να κανω ειναι εαν το αφησω ετσι οπως ειναι υπαρχει περιπτωση να χασω το ξεκλειδωμα…
-
Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει εαν τα στοιχεια που εχει το τηλεφωνο μου ως προς την IMEI ειναι σωστα, το παρελαβα σημερα απο vicmail note 3 pro 32gb με dev global +updates & greek lang το θεμα που εχω ειναι οτι οταν παω στις ρυθμισεις ,σχετικα με το τηλεφωνο,κατασταση,IMEI information μου βγαζει MEID:1324XXXXXX IMEI(SLOT 1) 12345XXXXX IMEI SV(SLOT1) 00 IMEI(SLOT2) 12345XXXXX (H ΙΜΕΙ 1 ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΤΗΝ IMEI 2) IMEI SV(SLOT 2) 00 Το ερωτημα ειναι η IMEI 1 πρεπει να εχει ιδιο αρι…
-
Παιδια καλησπερα κι απο εμενα ειναι το πρωτο μου ποστ στο ελληνικο φορουμ και θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε οποιος γνωριζει απο xiaomi note 3 pro 32gb. Το παρηγγειλα εχθες απο το vicmail και φυσιολογικα αυριο θα το εχω στα χερια μου, η ερωτηση που θελω να κανω ειναι η εξης,δεν γνωριζα και το εχω παραγγειλει με (Official DEV Global Rom OTA update&Greek Language) θελω να μου πειτε εαν με αυτη την ΡΟΜ και μεσω του MiPCsuite μπορω να περασω την (Official Stable Global Rom)χωρις να κανω αιτηση γ…