Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 581-595 από 595.

• Παράθεση από Thracia: “@venioni Αν είσαι ρουτ βρες το αρχείο built prop με την αναζήτηση του ρουτ explorer άνοιξε το με επεξεργαστή κειμένου και δες τι γράφει. Δεν χρειάζεται να είσαι ρουτ ” αυτο ειναι

• Παράθεση από Thracia: “@venioni Θα ξανα ρωτήσω γιατί δεν πείρα απάντηση. Μήπως έχεις το Special Edition ? ” Βασικα δεν ξερω να σου απαντησω εαν εχω special edition διοτι δεν γνωριζω πως ειναι αυτη η εκδοση το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι το κινητο μου το πηρα με dev global official και μου εχει ερθει η ενημερωση πριν δυο μερες αυτο Y4r4gBP.png

• Η έκδοση Marshmallow έχει έρθει στην dev official beta την έχω είδη στο κινητό μου αυτά για όσους ρωτάνε ποτέ θα έρθει ή ενημέρωση στο redmi note 3

• τα screenshot τα εχω ανεβασει παλι τωρα ειναι οκ πιστευω;

• παραθετω καποια screenshot που ζητησαν μερικοι απο την dev global official (Hidden Content)

• Θελω να μου δωσετε τα φωτα σας οσοι γνωριζετε, εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα και μου ηρθε μηνυμα μεσα σε 2 μιση μερες, σχετικα πολυ γρηγορα. τωρα το θεμα που εχω ειναι οτι σημερα μου ηρθε και η ενημερωση στο κινητο μου redmi note 3 pro με dev global official η MIUI 8 Global 6.8.30 bet - Εκδοση Android 6.0.1 MMB29M και απ οτι βλεπω το κινητο ειναι πλεον κατα 90% μεταφρασμενο στα ελληνικα.Το πρωτο ερωτημα που θελω να κανω ειναι εαν το αφησω ετσι οπως ειναι υπαρχει περιπτωση να χασω το ξεκλειδωμα…

• Εχω μια απορια,εστειλα αιτημα για να ξεκλειδωσω τον bootloader πριν δυο μερες και ακομα δεν μου ηρθε μηνυμα ποσες μερες χρειαζεται ακομα και εαν μου ερθει μηνυμα θα ξεκλειδωσει το κινητο μου αυτοματα η πρεπει να κανω κατι εγω;

• ξερεις κανείς εάν ή τελευταία official stable global για redmi note 3 pro έχει ελληνικά και ποια MIUI version είναι γιατί έχω μπερδευτεί λίγο;

• Μηπως ξερει κανεις εαν μπορω να αλλαξω στο redmi note 3 pro με κλειδωμενο bootloader απο dev global σε stable global rom μεσω fastboot η καποιας αλλης διαδικασιας ;

• Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει εαν τα στοιχεια που εχει το τηλεφωνο μου ως προς την IMEI ειναι σωστα, το παρελαβα σημερα απο vicmail note 3 pro 32gb με dev global +updates & greek lang το θεμα που εχω ειναι οτι οταν παω στις ρυθμισεις ,σχετικα με το τηλεφωνο,κατασταση,IMEI information μου βγαζει MEID:1324XXXXXX IMEI(SLOT 1) 12345XXXXX IMEI SV(SLOT1) 00 IMEI(SLOT2) 12345XXXXX (H ΙΜΕΙ 1 ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΤΗΝ IMEI 2) IMEI SV(SLOT 2) 00 Το ερωτημα ειναι η IMEI 1 πρεπει να εχει ιδιο αρι…

• Με τα βηματα του official οδηγου μπορουμε να επαναφερουμε και της δυο IMEI στο τηλεφωνο μας;

• Μολις σημερα πηρα το κινητο μου redmi note 3 pro με dev global + updates αλλα εχει τα μισα σε ελληνικα, θα ηθελα να ρωτησω ειναι καλυτερα να το αφησω ετσι το κινητο μου η να κανω αιτηση για να το ξεκλειδωσω και να περασω την ελληνικη ρομ;

• παιδια μήπως ξέρει κανείς εάν ή xiaomi βάλει τα ελληνικά για το redmi note 3 pro στην global stable rom ;

• @NasDriver να σε ρωτησω κατι τελευταιο δεν θα εχω προβλημα που ειναι εκδοση developer απ οτι αν ειχα την stable global; και οσο αναφορα τις ενημερωσεις που θα παιρνω αυτες φυσιολογικα θα εναι για developer κι οχι stable; εσυ προτεινεις την stable η αυτη που παρηγγειλα με το κινητο μου;

• Παιδια καλησπερα κι απο εμενα ειναι το πρωτο μου ποστ στο ελληνικο φορουμ και θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε οποιος γνωριζει απο xiaomi note 3 pro 32gb. Το παρηγγειλα εχθες απο το vicmail και φυσιολογικα αυριο θα το εχω στα χερια μου, η ερωτηση που θελω να κανω ειναι η εξης,δεν γνωριζα και το εχω παραγγειλει με (Official DEV Global Rom OTA update&Greek Language) θελω να μου πειτε εαν με αυτη την ΡΟΜ και μεσω του MiPCsuite μπορω να περασω την (Official Stable Global Rom)χωρις να κανω αιτηση γ…