εντάξει τα "σπάει" η νεα miui 9 7.7.26 πολύ γρήγορη και smooth.... Screenshot link miui 9 πρωτη dev link : Imgur: The most awesome images on the Internet Sent from my MI 6 using Tapatalk
Εγω θα έλεγα μόνο κινεζομαγαζα που έχουν την δυνατότητα να στέλνουν με Priority Direct Mail και το κεφάλι μας ήσυχο απο τελωνεία... Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και η τιμή της αξίας των δεμάτων πως θα προκύπτει; θα googleαρει ο τελωνειακος και θα βάζει οτι τιμή θέλει; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλα το GB είναι από τα μαγαζιά που εγω προσωπικά δεν πρόκειται να αγοράσω τίποτα, ολο κοροϊδία είναι, τρεις φορές πήγα να παραγγείλω και με είχαν στο περίμενε, τρεις φορές τους έκανα refund. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πιστεύω ότι τα μεγάλα κινεζομαγαζα δεν θα έχουν πρόβλημα να τα επιστρέψει κάποιος αν τους τα σταματήσουν στο τελωνείο, δεν είναι χαζοί να χασουν πελάτες, ολο και κάποια λύση θα βρουν. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο δικο μου δεμα για το MI6 έγραφε επάνω ότι πρέπει να επιστραφεί αν δεν παραληφθεί (Return if undeliverable). Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@manik ναι, έχει σημασία η ένδειξη CUSTOSMS DECLARATION CN22. Εγω για παράδειγμα που παρήγγειλα με post nl RSXXXXXXNL το MI 6 το πακέτο δεν είχε επάνω αυτή την στάμπα CN22 δες το λινκ : Imgur: The most awesome images on the Internet Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η ενδειξη CN22 / CN23 κανει μπαμ οτι ειναι κινα συν το τσεκαρισμα gift .
Το τελευταίο γράμμα το βλέπω N η μου φαίνεται ε; Μάλλον σε CN τελειώνει το track numper γι αυτό και το βλέπεις Κίνα.... Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το προβλημα το εχουμε εμεις εδω στην ελλαδα κι οχι οι κινεζοι εμποροι,αυτοι μια χαρα κανουν την δουλεια τους, τα δεματα μας σκονταφτουν στο αθανατο ελληνικο δημοσιο(ΕΛΤΑ).
@Thracia Το θεμα ειναι οτι με αυτη την μεθοδο το πακετο δεν αναγραφη πουθενα την ενδειξη προελευσης τριτης χωρας η να εχει καποια σταμπα οπως γινεται με το απλο ταχυδρομειο RSXXXXXXXXCN οπου εχει και την ενδειξη CN22/23
Εννοειτε οτι αν τα δεματα σου ειχαν το track number RSXXXXXXXXNL θα δειχνουν ολλανδια,αν ομως τα δεματα σου εχουν track number RSXXXXXXXCN η RSXXXXXXXXSG θα δειχνουν κινα η σιγκαπουρη,τι μας το λες αυτο για νεο? και δευτερον οσα δεματα εχουν το track nuber RSXXXXXXXCN η RSXXXXXXXSG δεν τα αναγνωριζει το post nl international track στο internationl post nl αναγνωριζει μονο τα δεματα με track number RSXXXXXXXNL.Επειδη με κουρασε το ολο θεμα ποσως με ενδιαφερει,στην τελικη ο καθενας μπορει να παραγ…
Οκ παιδια, αφου δεν εχει διαφορα το priority direct mai με το απλο post nl RSXXXXXXXCN @giwrgosalim και ειναι θεμα τυχης οπως ειπες και αφου γνωριζεις-γνωριζετε καλυτερα τα του τελωνειου να κανετε τις παραγγελιες σας με απλο post nl και αφηστε με εμενα να παραγγελνω με priority direct mail, ειναι απλα τα πραγματα.............
και ποιος σου λέει οτι η μέθοδος DPD η priority direct mail δεν είναι νόμιμη; προφανώς τα κινεζομαγαζα θα έχουν συνάψει κάποια σύμβαση με την χ, ψ εταιρεία και να πληρώνουν τους δασμούς κανονικά, αυτο εμείς δεν το ξέρουμε, απλώς εμείς εδω κάνουμε διάφορες εικασίες για τριγωνικές μεταφορές κ.λ.π. και ενδεχομένως να είναι και λάθος ολα αυτά περί τριγωνικων μεταφορων, γενικα την υπερβολή την έχουμε εμείς εδω στην Ελλάδα. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk