Οταν τα δεματα δεν αναγραφουν επανω οτι το δεμα προερχεται απο τριτη χωρα π.χ CN22 η δεν εχουν καποια σταμπα που να το αναγραφει,τοτε πως στο καλο να στο περασει απο το τελωνειο ο τελωνειακος υπαλληλος ? εφοσον τα δεματα απο ευρωπη δεν εμπιπτουν σε τελωνειακους ελεγχους....εκτος και αν ειναι τιποτα λαγωνικα οι τελωνειακοι εδω στην ΕΛΛΑΔΑ και μυριζουν τα δεματα απο που προερχονται...
@giwrgosalim Επειδη με εκανες και εψαξα να βρω παλιες μου παραγγελιες απο το aliexpress και βρηκα οντως παραγγελια με NL post RSXXXXXXXXXNL ηταν μια μπαταρια κινητου,και ξερεις τι μου βγαζει το track number ? PostNL International Mail και ολος τυχαια δεν αναφερει πουθενα οτι το δεμα ξεκιναει απο κινα! (ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ!!!) * 31/5/2016, 22:00:00 * Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ * ΑΦΙΞΗ ΣΕ * 31/5/2016, 18:17:05 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) * 31/5/2016, 12:14:48 * Κ.Δ. …
Ολα τα δεματα απο κινα με post nl εχουν track number RSXXXXXXXXXCN γι αυτο και φαινονται στο track number οτι ερχονται απο κινα και παρεμπιπτοντως τωρα που κοιταξα ενα παλιο μου δεμα το οποιο ειχε ερθει με post nl RSXXXXXXXXCN εγραφε κανονικα οτι η παραγγελια ξεκιναει απο κινα,ενω αντιστοιχα τα δεματα με priority direct mai RSXXXXXXXXNL δεν γραφουν καθολου μα καθολου οτι προερχονται απο κινα αντιθετα γραφουν αποστολη αντικειμενου ολλανδια.
Σε ολα τα δεματα που ερχονται απο κινα με post nl εχουν επανω το σημα CN22 και ολα τα δεματα που ερχονται με την μεθοδο priority direct mail δεν αναγραφουν την ενδειξη CN22,επομενος λιγο δυσκολο να περασει απο τελωνειο τετοιο δεμα...
Δεν γινεται να μπει τελωνειο απο την στιγμη που το track number γραφει ολλανδια και δευτερον δεν υπαρχει η ενδειξη CN ,επομενος ναι ειναι η πιο ασφαλης μεθοδος για παραγγελιες απο κινα με ενα μικρο κοστος παραπανω βεβαια.
Εγω αυτό που είδα και μιλάω απο προσωπική εμπειρία, οσα δέματα έρχονται από Ευρώπη τα διανέμουν πιο γρήγορα ενώ αυτά που έρχονται απο τρίτες χώρες αργούν να τα διανέμουν. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρωτη dev alpha MIUI 9 για το Redmi note 4x (SD).το μονο που δεν ξερω ειναι εαν ειναι η china η global version. link: miui_HMNote4XAlpha_7.7.13_a1c616560d_7.0.zip
πήγαινε στο μενού επιλογές για προγραμματιστες, κατάσταση ξεκλειδωματος ΜΙ και σύνδεσε το λογαριασμό σου σε αυτό το τηλ. κάνε reboot σε fastboot και προσπάθησε ξανα να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδη το εχω πουλησει το mi 5 θελω εαν γνωριζει καποιος που εχει την συσκευη να μου πει οταν κανει κληση σε καποιον εαν του εμφανιζει την ενδειξη HD στο τηλεφωνο? Στο MI 6 που εχω τωρα δεν μου την βγαζει την ενδειξη,απλα ενημερωτικα το ρωταω.
Για τους τολμηρους που θελουν να δοκιμασουν τις πρωτες global dev roms για το MI 6 RECOVERY ROM LINK 7.6.1 : (Hidden Content) RECOVERY ROM LINK 7.6.30 :(Hidden Content)
Αυτή την στιγμή το καλύτερο και πιο φτηνό κινεζομαγαζο για μενα είναι το banggood, με πολύ καλή εξυπηρέτηση και φυσικά με αποφυγή τελωνείου που είναι και το πιο σημαντικό.. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk