Εγω εκανα παραγγελια στις 23/6/2017 απο banggood το MI 6 και σημερα εμφανιστηκε στο τρακινγκ οτι ειναι στο αεροδρομιο,αντε να δουμε ποτε θα παραλαβω....
Παράθεση από emvo: “και γω πως θα εκτονωθω που ειμαι τοσες ωρες με τα καλωδιακια και παιζω;; ” φίλε μου για να δουλέψει το deep flash cable πρέπει να έχεις πατημένο το vol down + power button και μετά να βραχυκυκλώσεις τα καλώδια για να μπορέσει να στο αναγνωρίσει στο miflash.
Οποιος θελει να δοκιμασει την τελευταια ενημερωση miui 8.5.1.0 για το (RN3 SD) λινκ- recovery rom : miui_HMNote3ProGlobal_V8.5.1.0.MHOMIED_d39b997496_6.0.zip
Γνωριζει κανεις την σελιδα CAFAGO εχει προσφορα το MI 6 και αποστολη με Priority Shipping,με αυτη την μεθοδο αποστολης γνωριζει κανεις αν γλιτωνουμε τελωνειο?
ξέρει κανείς κανένα μαγαζί απο Κίνα που να πουλάει κατω απο 400€ το MI 6 και να το στέλνει με τριγωνική αποστολή; είχα σκοπό να το πάρω από banggood αλλα μας τα χάλασε, ανέβασε την τιμή. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν τους εμπιστεύομαι αυτούς εκεί στο gearbest, τρεις φορές παρήγγειλα και τις τρεις φορές δεν μου τα έστελναν, έκαναν δύο εβδομάδες να μου τα στείλουν και πάλι τίποτα,πότε ξανά... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θελω να ελπίζω ότι είναι έτσι όπως τα λες και οτι δεν είναι τυχαίο, θα περιμένω να το βγαλουν πάλι σε stock το MI 6 στο banggood και θα το παραγγείλω. Ειδα σήμερα ότι βγάλανε στην xiaomi και global ρομ για το MI 6. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει σίγουρα αν η αποστολή με Priority Direct Mail απο banggood γλιτώνουμε το τελωνείο σίγουρα γιατί θέλω να παραγγείλω το MI 6. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk