Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 595.

• οχι,δεν χρειαζεται

• 1)Πέρνας πρώτα twrp recovery 2)κάνεις factory reset 3)reboot recovery και πας advance wipe και κάνεις τα πάντα wipes και τον internal storage και reboot recovery 4)συνδέεις το τηλέφωνο με το pc και κανείς αντιγραφή την rom αφού τελειώσει η αντιγραφή κάνεις install την ρομ και κάνεις ολα τα βήματα της εγκατάστασης. Εαν δεν έχεις pc τότε κατεβάζεις την ρομ στο κινητό σου και στο βημα 3 δεν κάνεις wipe τον internal storage ολα τα υπόλοιπα τα κάνεις. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι, δεν είναι η άρωμα. Η προηγούμενη είναι η αρωμα η 7.5.25 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκίμασε κάνεις την 7.6.8 dev; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Απωλεια play store

venioni - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από papadim47: “Καλησπερα,εχω το xiaomi redmi note 3 pro.Χαθηκε το play store.τι κανω?” Κανε εκκαθάριση δεδομενων και εκκαθαριση προσωρινής μνήμης του miui launcher και θα εμφανιστεί ξανά. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι βρε, ναι Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εκκαθάριση δεδομένων και εκκαθάριση προσωρινής μνήμης Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Achilleas1956: “Κανε ενα reset-clean cache τον miui launcher και θα επανέλθει. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα πας στις εγκατεστημενες εφαρμογές και θα βρεις την εφαρμογη miui launcher και θα κάνεις αυτό που σου ειπα πιο πάνω. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Achilleas1956: “Μία βοήθεια για φίλο. Έχασε το Playstore από την οθόνη και δεν ξέρει πώς να το επαναφέρει. Έχει το KENZO με Global dev 7.5.23 Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κανε ενα reset-clean cache τον miui launcher και θα επανέλθει. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτη την έχω είναι η κινέζικη ρομ, απλα ρωτησα μήπως βγει η ελληνική έκδοση. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξέρει κανείς αν θα βγει η ελληνικη 8.5.2.0 rom για το mi5 και πότε;

• άλλαξε region και βαλε Ινδία και δοκίμασε πάλι να κανείς έλεγχο για ενημερώσεις φυσιολογικα θα σου βγάλει οτι υπαρχουν ενημερώσεις. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχει βγει επισημα η 8.2.4.0 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι, βασικά να σου πω ότι με την προηγούμενη εκδοση δεν είχα θέματα αλλα ούτε και με την 8.2.4.0. Δεν το δουλεύω και αρκετά το kenzo για να σου πω με σιγουριά μιας και εχω ως κύριο τηλ το mi 5. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για οσους ενδιαφερονται να τεσταρουν την νεα ενημερωση 8.2.4.0 στο kenzo (global stable rom + ota) link ota 8.2.3.0 σε 8.2.4.0: miui-blockota-kenzo_global-V8.2.3.0.MHOMIDL-V8.2.4.0.MHOMIDL-531892b05f-6.0.zip full recovery rom : miui_HMNote3ProGlobal_V8.2.4.0.MHOMIDL_c50034ca06_6.0.zip

• Γιατί όλοι κάνουν εικασίες γι αυτό, μεχρι να παραλάβει κάποιος ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα για τον πωλητή. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχει κανείς σας θεμα με την θηκη του mi 5; παρήγγειλα την original flip cover και βλεπω ότι στις άκρες της δεν κουμπώνει καλα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η λειτουργία VOLTE είναι ενεργοποιημενη μόνο για συνδρομητές συμβολαίου cosmote και εφόσον το υποστηρίζει η συσκευή. Εμείς που έχουμε καρτοσυνδεση οψόμεθα.... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχω ενα sony ericsson k810 για τον φιλο σου, βγάζει και βίντεοκλήσεις πες του... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλά πως γίνεται το duang top να έχει το redmi note 3 pro 219 και το mi5s 209? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk