Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 209.
-
Hongmi note 4g LTE dual sim στις ρυθμίσεις με πετάει έξω και κάνει αναφορά προβλήματος δοκίμασα να την περάσω 3 φορές ίδιο πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό γιατί δεν έχω ρυθμίσεις αυτά με την Dev 29 ξαναγύρισα στην 22 ευχαριστώ και ελπίζω να διορθωθεί
-
Στο Hongmi 1s η 22dev. Στις ρυθμίσεις στο σκρολ με πετάει έξω και κάνει αναφορά προβλήματος. Help
-
Στα σχόλια τα εικονίδια είναι μεγάλα και εκτός πλαισίου δηλαδή τα ακριανα φαίνονται μισά Dev. 22 Hongmi note 1s
-
Στο note 4g LTE 2sim μου σταματάει όταν πατάω ιστορικό στο mifit γι να δω αποτέλεσμα διαδρομής και μου λέει να κάνω αναφορά κατά τα άλλα καλά με την Dev. 8 ευχαριστώ
-
Ευχαριστούμε Κ. Διαχειριστα
-
Να δούμε πότε θα σταματήσει να ζεσταίνεται ο επεξεργαστής ειδικά κατά τη φόρτιση με την μαμά rom ποτέ με τις developer ότι του κάτσει κάνει το redmi note 4g LTE 2sim
-
Η θερμοκρασία κάτω από την κάμερα δεν είναι τραγική τελικά αλλά δεν βλέπω και κάποια τρελή βελτίωση σε σύγκριση με την. 17 πάντως ευχαριστούμε παιδιά για τη δουλειά σας
-
Σε redmi note 4g LTE 2sim η 5.9.24 ζεσταίνεται πάλι κάτω από την κάμερα και στο AnTuTu 1000 μονάδες κάτω μάλλον γυρίζω στην .17 πάλι απογοητεύτηκα ή αλήθεια είναι!
-
Απλά κατεβάζουμε την 5.9.24 και την περνάμε πάνω από την 5.9.19 σωστά? Χωρίς να κάνουμε factory reset?
-
Παιδιά αξίζει να κάνω την αναβαθμιση από 5.9.17 η όχι ας μας πει κάποιος τις αλλαγές, στο Redmi note 4g LTE 2sim
-
Lollipop ποτέ θα πάρουμε ρε παιδιά?
-
πηγα στο mi account που εμφανιζεται στις ρυθμισεις αλλα εκει δεν βρισκω καποιο shortcut που να μου τις επαναφερει!η ειμαι σε λαθος σημειο?
-
παιδια στο redmi note 4g lte dual sim που εβαλα την v7 δεωελοπερ το κινητο εκαιγε ειδικα στη φορτιση και επεφτε η μπαταρια γρηγορα καποιος φιλος εδω στο φορουμ μου ειπε οτι επρεπε να κανω factory reset για να λυθει γιατι την εβαλα πανω απο την εργοστασιακη miui6 το εκανα και φαινεται να μη ζεσταινεται τωρα οπως πριν αλλα εχω χασει ολες τις εφαρμογες μου ενω εχω micloud πως μπορω να τις ανακτησω πειτε μου σας παρακαλω γιατι θα παθω εγκεφαλικο! Ευχαριστω.please help
-
Όχι δεν το έκανα factory reset or data γιατί πλέον διάβασα ότι αν κατεβάσω την rom στο κινητό μέσωWi-Fi απλά την περνάω πάνω στην εργοστασιακή μόνο αν την κατέβαζα στον υπολογιστή εξάλλου και οι OTA αναβαθμίσεις τις περνάς πάνω στις προηγούμενες. Τέλος πάντως η developer που έβαλα δουλεύει καλά απλώς καίει το κινητό ειδικά όταν φορτίζει και πέφτει σχετικά γρηγορότερα η μπαταρία από όταν έβαλα αυτή τη rom
-
H rom που είχα ήταν η 6 stable αλλά ήταν αυτή που είχε το κινητό όταν το παρέλαβα είχε ελληνικά κανονικά 4.4.4
-
Διαχειριστή την πέρασα την rom αλλά πάλι καίει στο σημείο της κάμερας με την έκδοση 6 stock όπως μου ήρθε από Κίνα δεν είχα κανένα πρόβλημα τι να κάνω να περιμένω να πάρει την 7 η κάποια άλλη ενημέρωση η να γυρίσω πίσω και να περάσω stable
-
Ευχαριστώ διαχειριστή ελπίζω να φτιάξει γιατί αυτή τη στιγμή το φορτίζω και το τηλέφωνο is on fire θα ενημερώσω
-
OK δοκιμάζω και σας λέω όταν λες αρχική εκεί που βρήκα την προχθεσινή?
-
Την τελευταία προχθές της έβαλα v7 developer