Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 209.
-
@Thracia αστα αν διαβασεις πιο πριν τι εγραψα τα εκανα μανταρα εβαλα lazyflasher και μπρικαρε οποτε αναγκαστικα κατεβασα την nitrogen απο εδω δοκιμασα και xtrv και aroma αλλα λειπουν τα παντα απο μεσα σαν να ειναι αδειες οι ρομ ουτε gapps ,dolby ,su τιποτα λεμε δεν ξερω τι να κανω τι ηθελα και το πειραξα , σκεφτομαι μηπως βαλω developer απο εδω η global official αυτη που ειχα δηλαδη απο το site της miui
-
τελικα περασα την stable 10 aroma για καποιο λογο ομως δεν εχει μεσα ουτε dolby ουτε su ουτε gapps τιποτα ,τι στο καλο συμβαινει παλι σαλατα τα εχω κανει
-
εβαλα το lazyflasher και το εκανα εγκατασταση απο στικακι επισης το dolby και εχω ενα ωραιοτατο brick wtf τι να κανω εκτος απο χαρακιρι? να περασ την ελληνικη miui απο το site μεσω usb?
-
@BanditGR κατάλαβα αλλά η έκδοση twrp είναι η τελευταία για τη συσκευή μου από το επίσημο sait τους. Επίσης αν δεν κάνω λάθος δεν έχει βγει stable ελληνική ακόμα αν και θα προτιμούσα όπως είχα πει στην αρχή official global για να έχω Ota. Θα προσπαθήσω να περάσω το dolby από στικακι όπως είπες πριν. Πάντως η τελευταία twrp δεν έχει δυνατότητα σπασίματος του data encryption της συσκευής και δεν ξέρω κιόλας που θα μπορούσα να το βρω, μπερδεμένη ιστορία και ευχαριστώ για την υπομονή σας παιδιά
-
@sisois μα μόλις είχα κάνει εγκατάσταση το twrp και από fastboot κρατώντας vol up +power μπήκα στο β twrp πρώτον μου ζήτησε pin μόλις πάτησα cancel μπήκα στο μενού αλλά εκεί δεν υπήρχε ούτε το zip dolby που είχα βάλει πριν αλλά δεν αναγνώριζε τίποτα κιόλας δηλαδή τη μνήμη του τηλεφώνου δεν την έβλεπε, επίσης γιατί πρέπει να κάνω εγκατάσταση πάλι την official rom? Εκτός αυτού αφού δε βλέπει τίποτα απ ότι έχω βάλει μέσα στο τηλέφωνο για αυτό απογοητυεθηκα και το παράτησα
-
Παιδια ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά αυτό με το lazyflash και το magisk είναι κάτι που δεν ξέρω να κάνω και μου φαίνεται οι καλές εποχές των xiaomi τελείωσαν που ήταν όλα εύκολα . Αν μπορεί κάποιος να με παραπέμψει η να μου πει πως θα τα κάνω εγκατάσταση τα lqzyflash magisk θα το εκτιμούσα ευχαριστώ και πάλι
-
Αρα ο μόνος τρόπος να μπορέσω να περάσω dolby είναι να περάσω και ρομ?Τσάμπα το ξεκλειδωσα μου φαίνεται δυστυχώς ο ήχος στο max 3 είναι χαμηλός σε σχέση με το redmi note 5pro που έχω
-
Official global
-
βρε παιδια μπορει να βοηθησει καποιος ξεκλειδωσα το mi max 3 σημερα και περασα twrp βεβαια μολις ξαναανοιξω το κινητο δεν υπαρχει το twrp το οποιο αφου καθε φορα που το καν εγκατασταση μου ζηταει pin , αυτο το ξεπερασα πατωντας cancel μετα βαζω στη μνημη του κινητου ενα zip με το dolby atmos εξαλλου γιαυτο το εβαλα το twrp, μολις ανοιξω το twrp δεν βρισκω τιποτα μεσα και φαινεται σαν να ειναι αδειο το τηλεφωνο τι φταιει ,δεν θελω να το ρουταρω ομως ευχαριστω!
-
Ερώτηση, από τη στιγμή που κάνω αίτηση για unlock και μόλις έρθει η άδεια μετά από 451 ώρες που μου λέει μπορώ να κάνω ότι θέλω στο κινητό μένει ξεκλείδωτο πλέον σωστά?
-
Ευχαριστώ παιδιά μιας και δεν ξέρω τι είναι. Το lazyflasher και φοβάμαι μην κάνω πατάτα θα περιμένω να βγει η 10αρα μπας και στρώσει αλλιώς θα το αφήσω όπως είναι .το. max 2 το ρουταρα αλλά με αυτα που ακούω για μπρικαρισματα κλπ έχω φοβηθεί,
-
αρα η διαδικασια δεν ειναι οπως παλια που ξεκλειδωνες κατεβαζες twrp εγκατασταση και μετα ρομ? Εγω απλα θελω προς το παρον να ξεκλειδωσω και να περασω twrp και dolby κρατωντας την global που ηρθε με το κινητο.Εννοω αν του βαλω dolby οταν κανω reboot δεν θα ανοιξει το κινητο στην global? θα μπρικαρει?
-
Υπάρχει περίπτωση με το ωmiui10 update να αυξήσει τον ήχο του ηχείου για να ποφυγω να το ρουταρω η το ρουτ είναι μονόδρομος για να περάσω το dolby για να δυναμώσει ο ήχος?
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι αγόρασα το mi max 3 και σε σχέση με το Note 5 Pro έχει πιο αδύναμο ηχείο, αν το ξεκλειδώσω για να του περάσω dolby οι επίσημες ota της xiaomi θα μου έρχονται η θα πρέπει να έχω μόνο miui aroma?. Ευχαριστώ και συγνώμη αν είναι σε λάθος σημείο ίσως@@sisois και εσύ είχες χαμηλό ήχο? Και έβαλες dolby και δυνάμωσε? Θα έχω τις επίσημες ota από xiaomi? Δεν πήρες global και έβαλες κινεζική ρομ
-
Ψιλό ξενέρωσα με το ηχείο του max 3 χαμηλό ενώ το Note 5 Pro πιο πλούσιο πιο δυνατό και μπάσο
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι αγόρασα το mi max 3 και σε σχέση με το Note 5 Pro έχει πιο αδύναμο ηχείο, αν το ξεκλειδώσω για να του περάσω dolby οι επίσημες ota της xiaomi θα μου έρχονται η θα πρέπει να έχω μόνο miui aroma?. Ευχαριστώ και συγνώμη αν είναι σε λάθος σημείο ίσως το post
-
Ευχαριστούμε, μακάρι να μου τύχει γιατί το χρειάζομαι
-
Παιδιά πια είναι η διαφορά μεταξύ xtrv και aroma ποια πρέπει να κατεβάσω για το oxygen mi max 2?
-
Η τελευταία έκδοση για το mi max 2 oxygen πολύ κακή έχω παγωματα στην οθόνη επανακινηση και μη αναγνώριση της φωτογραφικής μηχανής. Όχι συνέχεια αλλά αυτές οι μερικές φορές σε ένα τηλέφωνο που λειτουργούσε άψογα με την προηγούμενη μέχρι τώρα είναι ενοχλητικό. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει και μια μικρή μείωση στον ήχο των ηχείων. Αυτά από εμένα ας ελπίσουμε να φτιαχτούν.
-
Με την τελευταία 9.1 στο mi max 2 έχω τρελαθεί στις αποσυνδέσεις στο WiFi έλεος