Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 209.
-
Στην αρχή μου λέει application rejected και όταν πάω να κάνω αίτηση πάλι στο τέλος μου λέει input correct name ενώ έχω βάλει τα σωστά στοιχεία
-
προσπαθω να κανω unlock αιτηση αλλα δεν αναγνωριζει το κινητι και οταν με στελνει στην σελιδα του miui δεν αναγνωριζει το ονομα μου.Καθε περυσι και καλυτερα η xiaomi μου φαινεται
-
Καλησπέρα μπορώ να περάσω το Dolby atmos σε mi max 2 με global rom
-
Wow θα το ήθελα
-
Τελικά έβαλα stable
-
το έκανα στην εφαρμογή κατάργηση ενημερώσεων κάτω δεξιά και καθάρισμα Cash και δούλεψε. Ειδομεν =============== Απρ 2nd 2017, 7:09pm =============== άκυρο τα ίδια πάλι φτου =============== Απρ 2nd 2017, 7:13pm =============== - Petran την stable την έβαλες με factory reset η με wipe Cash
-
μπα το έκανα τίποτα τα ίδια
-
έκανα κατάργηση του λογαριασμού Google και ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα
-
εμένα η. 30. Σε mi max pro δεν δουλεύει το store λέει ότι αναμονή για Wi-Fi. Ξέρει κανείς τι φταιει
-
καλημέρα χρόνια πολλά για να γυρίσω σε stable σε mi max pro πρέπει να κάνω factory reset σωστά?
-
i love it
-
mi max pro συνεχίζει το πρόβλημα με την κάμερα και νομίζω ότι έχει αυξηθεί λίγο η κατανάλωση της μπαταρίας. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την nougat χίλιες φορές η marshmallow
-
Aris Dinovitsis έκανα factory reset τα έχασα όλα αλλά καναεχω κινητό τουλάχιστον μέχρι να βελτιωθεί η τον. Πάντως το πρόβλημα κάμερας παραμένει
-
τελικα με wipe data ξαναηρθε αλλά βέβαια τα προβλήματα της ρομ με κάμερα κλπ συνεχίζουν ας ελπίζουμε σύντομα να λυθούν
-
Δεν ξέρω πως κάνω restore τα χω παίξει πρώτα φορά βλέπω τέτοιο πράγμα.Βοηθηστε παιδιά αν έχετε την καλοσύνη. Δεν ξέρω τι να κάνω.
-
ωραια μετα απο την 7.2.9.1 που δεν εφτιαξε κατι ειχα την τρομερη ιδεα να βαλω την εκδοση 6 δηλαδη downgrade δεν ανοιγε το κινητο εκανε loop εβαλα ξανα την 7.2.9 και εχω ενα μεγαλοπρεπες κουτι πεταεθ=ι συνεχεια δεν βρεθηκε το android.com δεν αναγνωριζει sim και μαλλον ουτε το κινητο.Κμια ιδεα? ID null δεν αναγνωριζει ουτε το κινητο τι στο καλο συνεβη?