Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 209.
-
εκανα flash με τον απλο τροπο εβαλα κινεζικη dev και θαυμα ανοιξε σε miui8 κιολας ευχαριστωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν εχει playstore και youtube και ειναι φουλ σε κινεζιες τωρα πως τα βαζω αυτα?Επισης για να βαλω ελληνικη stable πρεπει να στειλω αιτηση ξεκλειδωματος? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ NasDriver καθωσ και τον mitch002 matsakonas mixaliscy
-
σε ευχαριστω, ανυπομονω! Παντως απο τωρα μπορω να σου πω οτι το κινητο εμπαινε σε fastboot με τον mitu να πειραζει το ρομποτακι επισης το recoveryμε vol+ power βγαζει μαυρη οθονη με περιγραμμα λευκου κινητου mi και το usb ετοιμο να μπει στο κινητο,μολις το συνδεσω το καλωδιο στο κινητο, στην οθονη με το περιγραμμα δειχνει με animation οτι συνδεεται στη θυρα micro usb.Το pc το βλεπει σα συσκευη mi αλλα με αδειο φακελο αφου κανει τον ηχο συνδεσης που κανει το pc οταν συνδεεις συσκευη.
-
Αν και αυτη τη στιγμη ειμαι στην εργασια μου μολις το ανοιξα ,το κρατησα λιγο παραπανω το power για να ανοιξει,μου εβγαλε το mi και το android κατω με τρεις τελειες που αναβοσβηναν για 30 δευτερολεπτα περιπου μετα μια μπαρα κατω γεμισε και μετα πηγαινε να ανοιξει εκανε τη δονηση και εσβηνε μετα το ιδιο συνεχομενα .Για να το σβησω κρατησα πατημενα vol+ vol- power.Αυτα προς το παρον οτι εκανε δηλαδη ολη μερα εχθες. παιδια συγνωμη για το αρχικο μηνυμα που γραφω σαν καθηστερημενος αλλα ηταν απο το ε…
-
Οντως το πετυχες τα χω κανει σκ@τ@....και το τελευταιο που κοιταζω ειναι αν ξεχασα κομματα και τελειες.Επισης φυσικα και δεν φταις παντως διαβασα τις οδηγιες αλλα καπου στραβωσε η δουλεια και επαθα οτι επαθα .Δυστυχως απο την τελευταια φορα που ειχα νοτε 2 αλλαξαν πολλα πραγματα.Αυτη τη στιγμη ειμαι με μια συσκευη μερικων ωρων και 250 ευρω που ειναι απλα ενα μεταλικο κουτι.Επειδη εδω και ωρες ειμαι με χαπια και ψαχνω απεγνωσμενα γιατι δεν ειμαι του επιπεδου του δικου σας θα το εκτιμουσα αφανταστ…
-
λοιπον παιδια κερδιζω το βραβειο του μαλ@κα της ημερας σε μια μερα μπρικαρα καινουριο mi max 3/64 η ιστορια εχει ως εξης καινουρι κινητο με αγορασμενη απο vickmall global multilanguage rom ξεκιναω συμφωνα με τις οδηγιεσ να δω αν ειναι ξεκλιδωμενος ο booloader και ητα κλειδωμενος επειτα μηκα να το ξεκλειδωσω με το flashtool που το κατεβασα αποτο link αλλα βαζοντας τους κωδικους αλλα μου εβγαζε fatal error και αλλα καραγκιοζιλικια και κανω το θεικο και το απογειωνω το κοντερ ,παω στον updater του …
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαπαιδια μου βγαζει οτι το mi unlock δεν υποστηριζει τη συσκευη mi max 3/64 kai οταν παω στο παραθυρο που με παραπεμπει βαζω τα στοιχεια και βγαζει συνεχεια error request κλπ βοηθειστε παρακαλω