Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 209.
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
vabene73 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαευχαριστω για τις απαντησεις
-
Μήνυμαδεν το εχω στα χερια μου ακομη αλλα το εχω παραγγειλει με international rom multilanguage
-
ΜήνυμαΠαιδια το δικο μου mi max που ειναι 3GB/64GB ποια εκδοση ειναι η hellium η nitrogen?
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black Μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black
-
Πάντως εμένα με την 7.3 δεν ανοίγουν οι ταπετσαρίες redmi note 2
-
bodai ευχαριστω το βρήκα με power+vol up μπήκα στο twrp το οποίο είναι πιο καινούριο από αυτό που είχα και έκανα εγκατάσταση πάλι την 7.2 όλα καλά έβαλα επίσης και superuser όλα καλά ουφ ευχαριστώ
-
Παιδιά Βοήθεια πέρασα κανονικά την 7.2 σε RN2 Hermes όλα καλά αλλά δυστυχώς όπως το σκαλιζα βρήκα μέσα ένα zip superuser και το πάτησα και από τότε είναι σε μαύρη οθόνη με το λογότυπο MI και τρεις τελιτσες κάτω να αναβοσβήνουν άλλα το κινητό να μην ανοίγει ποτέ. Προσπάθησα με power+vol down με βγάζει σε fastboot με το ανθρωπάκι να επισκευάζει αλλά τίποτα άλλο. Παρακαλώ βοηθήστε με γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πέρα από το να πανικοβάλλομαι.Ευχαριστω.
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Ευχαριστούμε παιδιά
-
Παιδια ξερετε καθε ποτε βγαινει η stable rom γιατι η 7.1.3 νομιζω οτι ρουφαει την μπαταρια!Ευχαριστω xiaomites!