Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 209.
-
διαβασα και τις δυο περιπτωσεις αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι για την μεθοδο που μου αρεσει δηλ. με φλασακι usb πρεπει να εχει το κινητο ηδη TWRP κατι που εμενα δεν εχει αρα δυσκολευει η κατασταση μεσω PC. Εκτος και αν κατεβασω απο το κινητο την TWRP απευθειας και κανω εγκατασταση κατι που νομιζω δεν το κανει γιατι εχθες που κατεβασα για δοκιμη την ελληνικη rom δεν μου ανοιγε καν το zip εκτος κι αν εκανα κατι λαθος
-
οκ συγνωμη θα μπορουσα να σε ενοχλησω το μεσημερι η καποια αλλη στιγμη στο λινκ που μου εδωσες για να τα πουμε,ευχαριστω
-
παναγιωτη μια δοκιμη που εκανα χτες με τις τρεισ ρελιτσεσ για ρεκοβερι μου εβγαλε μια μαυρη οθονη με τρια πορτοκαλι κουτακια τα δυο κινεζικα και το τριτο στη σειρα αγγλικα και επειδη δεν καταλαβα τιποτα πατησα αυτο που ητα πιο εντονο στα κινεζικα και με πηγε τυφλοσουρτη αλλα δεν αλλαξε κατι αρα πωε γινεται
-
παναγιωτη ευχαριστω για την απαντηση τωρα δτυστυχως δεν μπορω να κανω upload foto αλλα γραφει miui version 66.77.33.00 LHMCNCH STABLE ΕΚΔΟΣΗANDROID 5.0.2LRX22G φλασαρισμενη απο minideal η γραμματοσειρα πολυ καλη αλλα θελω την ελληνικη ειτε dev ειτε stable
-
παιδια χρειάζομαι βοήθεια μόλις παρέλαβα το redmi note 2 απο minideal με ελληνικά περασμένα και stable rom προσπαθώ αφού κατεβασω η την dev η την stable απο το φόρουμ αλλά δεν γίνεται τίποτα πάω αφού κατεβασω στον updater όπως εκανα παλιά με το redmi note αλλά δεν υπάρχει τίποτα καο κρασαρει συνεχώς επίσης φαίνεται σαν να μη δουλεύει ο mi account, τα χω παίξει βοήθησε στο παλιό Νότε ενα download εκανα απο το κινητό και όλα καλά πήγαιναν με αυτό τίποτα. Επίσης δεν είχε. File manager ευχαριστώ πολ…
-
παιδια χρειάζομαι βοήθεια μόλις παρέλαβα το redmi note 2 απο minideal με ελληνικά περασμένα και stable rom προσπαθώ αφού κατεβασω η την dev η την stable απο το φόρουμ αλλά δεν γίνεται τίποτα πάω αφού κατεβασω στον updater όπως εκανα παλιά με το redmi note αλλά δεν υπάρχει τίποτα καο κρασαρει συνεχώς επίσης φαίνεται σαν να μη δουλεύει ο mi account, τα χω παίξει βοήθησε στο παλιό Νότε ενα download εκανα απο το κινητό και όλα καλά πήγαιναν με αυτό τίποτα. Επίσης δεν είχε. File manager ευχαριστώ πολ…
-
1 ----------------εντάξει δάσκαλε τα χω χαμένα δίκιο εχεις σε 7 είμαστε ήθελα να πω lollipop συγνώμη παιδιά ευχαριστω
-
Καλημέρα δεν κατέβασα ακόμα την Ρομ αλλά έτσι για να να είμαι ο σπασοκλαμπανιας της παρέας ξέρουμε αν μέσα από τις Dev roms θα πάρουμε κάποτε Miui 7 Και ναι κύριε διαχειριστα σε λίγο θα την κατεβάσω και εγώ ευχαριστωωωωωωωωω
-
τωρα ανοιγει κανονικα ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!
-
την κατεβαζω απο την αρχη και ενημερωνω!!!!!!!!
-
Κυριε διαχειριστα ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!