Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 250.

• και για ποτε με το καλο ειπαν?

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από kexas: “Παράθεση από sifnos1: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από sifnos1: “καλησπερα εχω να μπω αρκετο καιρο στο φορουμ εχει γινει κατι με to ota update?? επισης υπαρχει καπου οδηγος πως βαζω στν miui 7 video οταν σε καλει καποιος?” Λόγου serfer Κίνας αν θυμάμαι δεν γίνονται πλέον η αναβαθμίσεις μόνο από το sait. Ολοι την Miui V7 την περάσαμε από πάνω. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-4-cancro-GTV-5-9-11-zip/” σε ευχαριστω πολυ .την miui 7 exv perasei αλλ…

• Παράθεση από sifnos1: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από sifnos1: “καλησπερα εχω να μπω αρκετο καιρο στο φορουμ εχει γινει κατι με to ota update?? επισης υπαρχει καπου οδηγος πως βαζω στν miui 7 video οταν σε καλει καποιος?” Λόγου serfer Κίνας αν θυμάμαι δεν γίνονται πλέον η αναβαθμίσεις μόνο από το sait. Ολοι την Miui V7 την περάσαμε από πάνω. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-4-cancro-GTV-5-9-11-zip/” σε ευχαριστω πολυ .την miui 7 exv perasei αλλα εννοούσα οτι εχω δει οτι η 7 εχει μια καινοτ…

• Καλησπέρα παιδιά διαβάζω κάποια σχόλια για την μπαταρία ότι τελειώνει γρήγορα σε μερικούς, εγώ έχω το mi4 δεν είχα κάποιο πρόβλημα εξαρχής αλλά κάνοντας calibration στην μπαταρία μια φορά και χρησιμοποιώντας το cpu no frill η μπαταρία κρατάει διπλάσιο από ότι κραταγε .

• Παιδιά καλησπέρα είναι τώρα μια εβδομάδα που έχω βάλει την v7 έχω το mi4 wcdma σε γενικές γραμμές η rom πετάει αλλά έχω παρατηρήσει κάποια θεματακια και θα ήθελα να δω αν έχει και άλλος τα ίδια προβλήματα 1)στην οθόνη κλειδώματος δεν κατεβαίνει το γρήγορο μενού ενώ στο v6 κατέβαινε 2) Κάπου κάπου εξαφανίζονται κάποια widget που έχω στην αρχική οθόνη και πρέπει να τα ξαναβάλω 3)Το πληκτρολόγιο SwiftKey φεύγει από μόνο του και βγαίνει της Google και πρέπει να το ξαναβάλω από της ρυθμίσεις. Αυτά πρ…

• Παράθεση από dimpet: “Υπάρχει ένα μικρό σφάλμα στην μετάφραση στην 5.8.20. Στο άλμπουμ > πρόσωπο όταν θες να επιλέξεις άτομο από τα προτεινόμενα. Δεν εμφανίζει το όνομα του ατόμου ,εμφανίζεται %s; Hongmi 1” Ναι και εμένα το κάνει αυτό, ελπίζω να διορθωθεί την επόμενη φορά

• Παιδιά και εγώ έχω το mi4 και από θέμα μπαταρία το κινητό τσακίζει. Κάθε μέρα το έβγαζα από τον φορτιστή 7:30 πμ και όταν γύριζα από την δουλειά 6:00μμ είχα περίπου 35% υπόλοιπο (παιχνίδια ιντερνέτ και GPS) , τώρα με την 7 έχω περίπου 75 με 80% αυτό δεν ξανάγινε.

• Βρε παιδιά μήπως έχει βρει κανείς πως να βάζει βίντεο στης επαφές ? Στην miui 7 έχω mi4

• Παράθεση από sideris20250: “καλημερα διαβασα τις τελευταιες 10 σελιδες και δεν πολυκαταλαβα και πολλα αξιζει να μπει αυτη η ρομ (GTV_5.8.20 MIUI V7) η να περιμενουμε την επομενη εβδομαδα” Μάλλον είναι ανάλογα τι κινητό έχεις, εγώ εχω το mi4 και δουλεύει μια χαρά απλά παρατήρησα σε σχέση με την προηγούμενη ότι καταναλώνει περισωτερο μνήμη

• Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από kexas: “Καλησπέρα παιδιά κάθε εβδομάδα που κάνω το update εχω προβλήματα τι γίνεται τελευταία .και στην προηγούμενη και σε αυτήν την Ρομ εξαφανίζεται το swiftkey και πάω να το κατεβασω από το playstor κάι δεν το φορτώνει ,γράφει "μη συμβατή ενημέρωση"” Η λύση είναι η εξής : 1. Κάνεις downgrade στην 5.6.18. 2. Απεγκαθιστάς το swiftkey από τις εφαρμογές. 3. Κάνεις upgrade στην 5.7.2 4. Το swiftkey είναι πάλι στη θέση του και λειτουργεί” Ευχαριστώ πολύ, δούλεψε …

• Καλησπέρα παιδιά κάθε εβδομάδα που κάνω το update εχω προβλήματα τι γίνεται τελευταία .και στην προηγούμενη και σε αυτήν την Ρομ εξαφανίζεται το swiftkey και πάω να το κατεβασω από το playstor κάι δεν το φορτώνει ,γράφει "μη συμβατή ενημέρωση"

• Παράθεση από MIUI_ART: “Επειδή δεν έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα, δοκίμασες να βάλεις την προηγούμενη Version ROM ? Αν νομίζεις πως είναι η νέα ROM το πρόβλημα.. ;)” λοιπον εν τελη εβαλα την 5,5,29 και δουλευε τελεια και λεω κατσε να βαλω απο recovery την 5,6,4 να την ξαναδώ μιας και ειναι καθαρο το κινητο . παλι ξεκινησε προβληματα FC κλπ θα ξαναβάλω την παλια μεχρι την αλλη εβδομαδα μηπως και δεν εχω προβλημα τοτε. ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη

• κανει συνεχεια επανεκκινηση

kexas - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Εκανα την διαδικασια sideload και το κινητο δεν κανει πλεον επανεκινησεις αλλα δεν με αφηνει να κανω update απο τον updater βγαζει error αλλα ουτε απο OTA ουτε απο pc suite

kexas - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να περάσεις (Flash) την ROM με την βοήθεια αυτού του οδηγού. => Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery) Απλά θα προσαρμόσεις τις οδηγίες σε CWM Recovery. H ενεργοποίηση του Sideload γίνεται από το Recovery. Install Zip => Install Zip from Sideload => Επιλογή του System και προχωράμε με την εντολή adb sideload όνομα αρχείου ROM Παράδειγμα : Ονομάζουμε την ROM update.zip Kaι τρέχουμε την εντολή από το PC adb si…

kexas - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Κατάλαβα. Αν ίσως μπορούσες να μπεις σε safe mode ίσως να προλάβαινες να περάσεις τη rom στο storage. Για κάνε επαννεκκίνηση ξανά και όσο φορτώνει(στην εικόνα με το MI) πάτησε αρκετές φορές(5-10) το αριστερό κουμπί με τις 3 γραμμούλες. Εαν καταφέρεις και μπείς σε safe mode τότε περνάς τη rom στη συσκευή σου,κάνεις reboot στο recovery και κάνεις τα παραπάνω που συζητήσαμε. Δοκίμασε και με το MiPCSuite και δώσε feedback.” προσπαθω να μπω σε safe mode αλλα αδυνατον, εχω καν…

kexas - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Υποθέτω για να με ρωτάς οτι δε θα την έχεις περάσει στη μνήμη του (OTA έκανες το update?). Λοιπόν μπες στο recovery και πήγαινε advanced options και μετά active system και άλλαξε το απο 1 σε 2 ή απο 2 σε 1 (ανάλογα ποιό ήταν επιλεγμένο πριν) και κάνε reboot. Όταν ανοίξει το κινητό πέρνα με καλώδιο τη ρομ στη συσκευή χύμα. Αφού το κάνεις αυτό,μπες πάλι recovery, κάνε active το system 2 και κάνε wipe cache,wipe dalvic cache και αμέσως μετά install τη rom στο system 2.” το …

kexas - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Έκανες αλλαγή system αφού κάνεις τα wipes ; Τώρα μάλλον έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δε το γλιτώνεις το sideload. Δοκίμασε αλλη μια φορά με το MiPCSuite. Αν δε μπορέσεις απο εκεί τότε πας απο εδώ .” ναι εκανα .. αυτο το mipcsuite δεν το εχω δοκιμασει θα το δω και θα σου πω ..ευχαριστω

kexas - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

ξερει κανεις πως θα φορτώσω την ρομ απο usb μεσω recovery? πρεπει να μετονομασω και να βαλω σε καποιον φακελο το zip αρχειο? γιατι μπαινω ρεκοβερυ και παω: install zip ->choose zip from sdcard->usbstorege-> και μου βγαζει sda1/ και δεν βλεπει την ρομ

kexas - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Έκανες αλλαγή απο system 1 ή system 2 σε system 2 ή system 1 αντίστοιχα?” ναι εκανα και αλλαγη system αλλα παλη τα ιδια

kexas - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από kexas: “Παράθεση από iAmLiakos: “Μπορείς να μπείς στο recovery; Εαν μπείς και κάνεις wipes και μετά install τη rom λογικά δε θα έχεις προβλήματα.” μπορω να μπω στο recovery αλλα πως θα περασω την ρομ μεσα στο κινητο?” εκανα τα wipes και συνεχιζει το κινητο να κανει reboot. προσπαθησα να το flash αρω με το miflash αλλα μου βγαζει ενα error.