Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 250.
-
κανει συνεχεια επανεκκινηση
kexas - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Μπορείς να μπείς στο recovery; Εαν μπείς και κάνεις wipes και μετά install τη rom λογικά δε θα έχεις προβλήματα.” μπορω να μπω στο recovery αλλα πως θα περασω την ρομ μεσα στο κινητο?
-
κανει συνεχεια επανεκκινηση
kexas - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαπαιδια βοηθεια βαζοντας το τελευτεο update 5.6.4 ξαφνικα το κινητο κανει συνεχεια επανεκκινηση ,δεν δεχεται καμια προηγουμενη rom ουτε απο usb ουτε απο τον updater.εχω το MI4 WCDMA παρακαλω πως θα το επαναφερω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “H εφαρμογή Transfer & XiaomiAuthenticator υπάρχουν μέσα στην ROM, αλλά διαπιστώσαμε πως δεν πέρασαν από Sign κατά την διάρκεια του Compile. Αυτό δυστυχώς ισχύει για όλες τις ROM αυτής της Version, και ίσως δώσουμε κάποιο Fix μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Πάντως αυτό δεν έχει καμμία σχέση με το πρόβλημά σου (FCs & SIM Card).” ok ευχαριστώ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Περίεργο γιατί δεν έχει αναφερθεί κάτι αντίστοιχο από άλλα μέλη. Τέτοια προβλήματα είχαν συνήθως όσοι είχαν βάλει Xposed Frameworks στην συσκευή τους και σε κάποιες περιπτώσεις ενεργοποιημένο το True Dual Boot.” έβαλα την προηγούμενη δουλεύει εντάξει, θέλω να ρωτήσω γιατί εξαφανίστηκε το εικονίδιο μεταφορά γιατί εγώ αυτή την εφαρμογή την χρησιμοποιώ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Προφανώς κάτι δε πήγε σωστά στο Flash. Κατέβασε όλη την ROM από την αρχική σελίδα για την συσκευή σου και ξανακάνε Flash. Ελπίζω μόνο να μην είχες Stable έκδοση πριν και έβαλες Developer χωρίς πρώτα να κάνεις Factory Reset. ;)” Από την σελίδα το κατέβασα ποτέ δεν κάνω αναβάθμιση από τον updater. Και το έκανα 2 φορές. Τώρα κατεβάζω την προηγούμενη. Όχι δεν έχω βάλει ποτέ Stable
-
Έβαλα την τελευταία 55 29 κάνει επανειλημμένα f c δεν αναγνωρίζει την κάρτα sim και εξαφανίστηκε η εφαρμογή (μεταφορά, το γκρι εικονίδιο) και βγάζει μήνυμα ότι το id της συσκευής δεν είναι σωστό.
-
[quote='mparaxir','https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-5-5-15-H-νέα-έκδοση-της-Ελληνικής-MIUI-ROM-είναι-διαθέσιμη-για-λήψη/?postID=45384#post45384']δυο ερωτησεις εχει βαλει κανεις αλλος στο κινητο αλλον launcer? και αμα ναι ποιον προτινετε?και αντιβιωτικο χρειαζετε το κινητο μας η οχι?[/quote] Φιλε μου επειδή Έχω δοκιμάσει ότι launcer υπάρχει στο play store αυτός που μου έκανε εντύπωση στην ταχύτητα και στα εφέ είναι ο TSF launcer. Στο play store είναι επί πληρωμή αλλά μπο…
-
Παράθεση από lazarosbot: “Συμβαίνει σε κάνεναν άλλο αυτό το κόλλημα στο redmi 2 του;” και εμένα το έκανε και αναγκαστικά να το κατεβάσω από εδώ με τον παραδοσιακό τρόπο
-
Ευχαριστούμε για την νέα αναβάθμιση. Άλλα δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα. Σε αυτήν την Rom μας παρουσιάζει σαν καινούρια προσθήκη στο βιντεακι ότι μπορείς να κάνεις share τον καιρό. Εγώ που έχω την 5.4.24 κάνει και σε αυτήν την Rom κοινοποίηση τον καιρό, για ποιο λόγο παρουσιάζουν κάτι που ήδη υπάρχει σαν καινούργιο.?
-
Mi4i το νέο κινητό της Xiaomi
kexas - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΤο παλιό mi 4 ποτέ θα πάρει την lollipop?
-
Antutu score από τα xiaomi
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από z953rr: “Παράθεση από iAmLiakos: “Για δώσε μας κανα λινκ έτσι να υπάρχει ρε παιδί μου για δοκιμές!!! @z953rr” downloads for Xiaomi Mi3 by Bitti09 | Androidfilehost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes and more. Free file hosting for all Android developers :D” αυτη δουλευει και για mi4?
-
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαXaxxaxaxxa είστε απίστευτοι;-)
-
tempered glass
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο Tempered δεν έχει κόλα αλλά έχει από την πλευρά που εφάπτεται στην οθόνη ένα στρώμα σιλικόνης. Και αυτό βοηθαει να φύγει ο αέρας από μέσα και να μην γλιστράει το τζαμακι.
-
Εγώ με τον μέχρι τώρα έλεγχο αυτή η ρομ τρέχει πολύ καλύτερα από της δύο προηγούμενες χωρίς fcs και με περισσότερη ελεύθερη μνήμη.
-
Καλημέρα παιδιά είστε απιθανοι. Να ρωτήσω κάτι στο τελευταίο update λέτε "patch του updater της miui για έλεγχo ενημερωσεων." δηλαδή δεν χρειάζεται πλέον ο ota updater?
-
KODI ΣΤΟ XIAOMI MI4
kexas - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Maronbil: “φιλε μου ποιο αρχειο περνας, το ARM ή το x86 ?” Το arm θα περάσεις
-
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣήμερα με την τελευταία GTV 4.12.26 Attachment (ID: 2759)
-
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι ένα ακόμα antutu με GTV 4.12.19 και antutu 5.5 όσο πάει το miui μαμαει. Keep walking. Attachment (ID: 2651) Attachment (ID: 2652)
-
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δεν την πέρνουμε από εκεί βρε (αν φυσικά εννοείς το xiaomi.eu-miuiandroid.com)... Ως πηγή των ROM χρησιμοποιούμε πάντα τις official Κινέζικες, και κάνουμε τα δικά μας (Μετάφραση - optimize - compile)” Α ναι νόμιζα ότι περνάτε την αγγλική ρομ. Τώρα εξηγείτε γιατί υπάρχουν διάφορες στο μενού