Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 250.
-
Antutu score από τα xiaomi
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ τελευταία GTV τα πάει περίφημα είχα βάλει το Σάββατο την τελευταία αγγλική και μου έκανε νερά. Την Δευτέρα έβαλα την ελληνική και πετάει μπράβο στα παιδιά. Βέβαια δεν κατάλαβα πώς έγινε αυτό αφού από εκεί την περνούν και αυτοί. Attachment (ID: 2485) Attachment (ID: 2486)
-
καλη επιτυχια σε ολους και μετα απο αυτο, αντε και το joker..
-
Otg και usb stick
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από parmenion: “Έχεις δοκιμάσει το SlickMount Pro στο Note 1 W παίζει και πολύ καλά τα ntfs” οχι αυτο δεν το εχω δοκιμασει θα το κοιταξω.ευχαριστω Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kexas: “Καλησπέρα σε όλους ανοίγω αυτό το θέμα γιατί έχω πρόβλημα με το otg και θα ήθελα να δω ποιοι άλλοι έχουν το ίδιο μήπως και βρω καμιά άκρη. Λοιπόν ακριβώς δεν θυμάμαι σε ποια προηγούμενη rom δεν είχα το πρόβλημα αλλά νομίζω ότι ήταν στην 4.9.χ GTV και πίσω. Από αυτήν και μετά όταν βάζω στικακι usb μου…
-
Otg και usb stick
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους ανοίγω αυτό το θέμα γιατί έχω πρόβλημα με το otg και θα ήθελα να δω ποιοι άλλοι έχουν το ίδιο μήπως και βρω καμιά άκρη. Λοιπόν ακριβώς δεν θυμάμαι σε ποια προηγούμενη rom δεν είχα το πρόβλημα αλλά νομίζω ότι ήταν στην 4.9.χ GTV και πίσω. Από αυτήν και μετά όταν βάζω στικακι usb μου βγάζει το μήνυμα "κατεστραμμενη συσκευή αποθήκευσης" έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά στικακια και διάφορα φορμα, όπως exfat, fat32, ntfs, ext3. Επίσης έχω δοκιμάσει και διάφορα προγράμματα από το pl…
-
Απ: xiaomi mi4
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από ntouris: “ ωραία απο οτι κοίταξα μέσος όρος τιμής είναι στα 300 ευρώ περιπου εσύ θα μου προτεινες να το έπαιρνα σε σχέση με το nexus 4?” φίλε μου ΑΒΛΕΠΗ.
-
kexas - - Ο καφενές μας
Μήνυμανα ανεβασω και εγω το σκορ απο antutu.με 4,11,14 αγγλικη forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/2081/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/2082/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/2083/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/2084/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/2085/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/2080/
-
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geo221: “AnTuTu v.5,2 (Όχι τόσο καλά) nono 2η φορά μέτρηση : MIUI ROM (GTV_4.11.7) -->Ποιο χαμηλό σκορ με την προηγούμενη Rom (4.10.31) , αλλά και ποιο χαμηλό από την προηγούμενη έκδοση του AnTuTu v.5,0. Μήπως επειδή το έχω παραφορτωμένο με πάρα πολλά προγράμματα και παιχνίδια. !!!!!! ” Όχι φίλε μου απλά το antutu το καινούριο με το παλιό έχει διαφορετική βαθμολογία σε κάθε κομμάτι που μετράει αυτό ισχύει σε όλα τα κινητά.
-
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδιά κάποιος που έχει mi3 ας ανεβάσει ένα antutu με την τελευταία έκδοση 5.2 να δούμε τι πραγματικά πετυχαίνει το κινητό. Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης.
-
GPS με δωρεάν και offline πλοήγηση
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδιά εγώ χρησιμοποιώ το co pilot και είναι πολύ καλό δεν έχει 3d χάρτες αλλά σε πάει παντού είναι δωρεάν και off line. Πρόπερσι είχα πάει Ράλι Ακρόπολης και με πήγε ακριβός στο σημείο που ήθελα.
-
Απ: Antutu score από τα xiaomi
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από kexas: “dl.globalapk.com/2014/08/AnTuTu.Benchmark.v5.0.apk” Το λινκ είναι "τυφλό"...” Sorry δικό μου λάθος Dropbox - antutu v5 Η ABenchMark5.4999951.apk Είναι η beta και η άλλη είναι η κανονική v5
-
kexas - - Ο καφενές μας
Μήνυμαdl.globalapk.com/2014/08/AnTuTu.Benchmark.v5.0.apk
-
εγω και με το mi3 που ειχα αλλα και το mi4 που εχω συνεχεια ανοιχτα και το wifi και το τα δεδομενα σε ισορροπημενη λειτουργια το κινητο κραταει περιπου 13 ωρες και δεν το αφήνω σε ησυχία ολη την ωρα youtube ,internet και κανα ψιλο παιχνιδακι . αν ανοιξω την υψηλη αποδοση τοτε πεφτει η λειτουργια στο μισο.
-
Απ: xiaomi mi3
kexas - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από dkmtb: “τελικα βρηκα την επιλογη update στην v6 και πηγα στην 3.13 stable που την ειχα μεσα στο φακελο downloaded rom ως update και την περασα.. τωρα ομως το τηλεφωνο δε δουλευει κανονικα.. κανει επανεκκινησεις συνεχως, δε πιανει σημα, δε σβηνει η οθονη του ποτε ουτε με το power button, δε μπαινει στο γνωστο μενου με το συνδυασμο πληκτρων up+power, και τελος δεν το βλεπει ο υπολογιστης οταν το συνδεω, που δοκιμασα για να ξαναγυρνουσα στην v6 αφου τα εκανα σκ@τ@.... Παρακαλω πολυ ΒΟΗ…
-
mi4
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΛοιπόν παιδιά χθες είχα στείλει μήνυμα στο κινέζικο μαγαζί που πείρα το τηλ και τους ρώτησα ποια ρομ μου βάλανε στο τηλ και αν μπορούσαν να μου στείλουν link και τελικά όντος υπάρχει ρομ για mi4 με miui v5 MULTI - 4.8.22 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
-
mi4
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο κουφό στην υπόθεση είναι ότι μου ήρθε με v5 είχε και ελληνικά σαν γλώσσα και στο antutu μου έβγαζε και παραπάνω σκορ από ότι βγάζει τώρα η τελευταία GTV. τέλος πάντων μετά από 4 διαφορετικές rom που δοκίμασα και 3 soft brick ξανά έβαλα την τελευταία GTV και ησύχασα χθες βέβαια δεν μου δούλευε η εφαρμογή των θεμάτων αλλά σήμερα ως δια μαγείας δούλεψε. Τελικά όλα καλά
-
mi4
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΌταν μου ήρθε το Mi4 είχε official με version 5 και εγώ έβαλα κατευθείαν την GTV 4.9.26 μπορείς να μου πεις ποια είναι η stable official για το Mi4.? Αν μπορείς να μου δώσεις το λινγκ. Ευχαριστώ
-
mi4
kexas - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλημερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος οδηγος που να εξηγει πως να κανω downgrad στο mi4 απο GTV-4.9.26 σε μια stable oficiall rom με miui v5.
-
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geo221: “Παράθεση από kexas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αντε μιας και με προκαλείτε, να δώσω και εγώ ένα Antutu με το Mi-3W και την τελευταία Kit Kat GTV-3.10. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/591/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/592/ Να πάρω και εγώ κανένα μετάλλιο ο άμοιρος. :lol:” ρε παιδια επειδη ειδα το δεξι screenshot του παληκαριου και διακρινω στο CPU MODEL γραφει ''armv7 processor vfpv4 neon'' εκει δεν θα επρεπε να γραφει snapdragon 800? o ''armv7 process…
-
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αντε μιας και με προκαλείτε, να δώσω και εγώ ένα Antutu με το Mi-3W και την τελευταία Kit Kat GTV-3.10. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/591/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/592/ Να πάρω και εγώ κανένα μετάλλιο ο άμοιρος. :lol:” ρε παιδια επειδη ειδα το δεξι screenshot του παληκαριου και διακρινω στο CPU MODEL γραφει ''armv7 processor vfpv4 neon'' εκει δεν θα επρεπε να γραφει snapdragon 800? o ''armv7 processor vfpv4 neon'' ειναι ο ''MTK6589 Quad-Core…
-
Δέικτης SAR για mi3 και mi4 ?
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από SomniusX: “HSPA+ και WiFi θες να πεις! ±18mbit με H+ δεν μας χάλασε.. εγώ μια χαρά περνάω hd skype calls και ότιδήποτε άλλο..” LTE εννοω εγω, NAI εχεις δικιο για το Η+ το ξεχασα ουτε και με εμενα με χαλαει εχω δει και κατι φιλους που εχουν 4G ειναι για το π.....