Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-250 από 250.
-
Δέικτης SAR για mi3 και mi4 ?
kexas - - Ο καφενές μας
Μήνυματο mi4 δεν εχει βγει ακομα με 4G το βλεπω κατα τον οκτώβριο. προς το παρων 3G KAI WIFI 2.4/5
-
Antutu score από τα xiaomi
kexas - - Ο καφενές μας
Μήνυμαεγω ειμαι στην τελευταια GTV _4,9,26
-
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geo221: “Παράθεση από kexas: “Έκανα και τώρα ένα με antutu v5.1 και έβγαλα 35717 απογοήτευση μεγάλη με το mi3 έκανα πολύ καλύτερα σκορ, τα έχω πάρει στην κρανα. :)” Όλοι μας ξέρουμε ότι το Antutu βγάζει ότι σκόρ θέλει, ανάλογα με την έκδοση που τρέχεις !!!!!! Άσε που δεν πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά τα σκορ που βγάζει, (όπως έχω ξαναγράψει ποιο πάνω) πολλές εταιρίες δίνουν με προεγκατεστημένο το Antutu μέσα στα κινητά τους , όταν τα αγοράζεις καινούριο. Γι αυτό η Samsung έχει φάει π…
-
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈκανα και τώρα ένα με antutu v5.1 και έβγαλα 35717 απογοήτευση μεγάλη με το mi3 έκανα πολύ καλύτερα σκορ, τα έχω πάρει στην κρανα.
-
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑνοιχτό το έχω έτσι και αλλιώς στο antutu βγάζει μήνυμα και να θες να το ξεχάσεις δεν μπορείς Ξέχασα να πω ότι έχω το mi4
-
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδιά εγώ με miui v5 έβγαλα 42100 και μόλις έβαλα v6 δεν μπορώ να ξεπεράσω το 39000 Στο antutu v5.1 v5 και v4.3
-
Απ: mi4
kexas - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΤελικά το mui Buck up που έκανα από το mi3 δεν δούλεψε σωστά στο mi4 κάποιες εφαρμογές μπήκαν κάποιες όχι κάποιες ρυθμίσεις μπήκαν και κάποιες όχι. Αλλά κατά τα άλλα με γλίτωσε από πολύ κόπο αν τα ξανά έβαζα ένα ένα. :cool::cool::cool::thumbup:
-
mi4
kexas - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΝαι το γνωριζω το titanium το ειχα και εγω αλλα προτιμησα του miui θεωρωντας οτι εφοσον θα εχουν την ιδια version miui και την ιδια rom τοτε δεν θα εχω προβλημα ,θα το δουμε οταν ερθει. Ευχαριστω.
-
mi4
kexas - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαευχαριστω για την γρηγορη απαντηση , αρα λογικα εφοσον ειναι η ιδια rom θα δουλεψει εκτος αν μου ερθει με miui v6 που δεν νομιζω τοτε δεν θα δεχτει τις ρυθμίσεις.ξεχασα να πω οτι το backup το εκανα με το miui buckup .
-
mi4
kexas - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμακαλησπερα παιδια μπραβο για την απιστευτη δουλεια που κανετε. θα ηθελα να ρωτησω :1)σε καμια 20μερες θα μου ερθει το mi4 ποια ρομ πρεπει να βαλω ?ειναι η ιδια με το mi3? 2)στο mi3 ειχα κανει buckup .θα το δεχθει το mi4 το buckup? ευχαριστω