Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 250.
-
Xiaomi Redmi Note 5: Αυτές είναι οι νέες λειτουργίες της full-screen οθόνης του
kexas - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΑπό την πρώτη μέρα που έβαλα την 8 σε mi mix 2 χρησιμοποιώ τις λειτουργίες FULL screen και έχω ξεχάσει πως είναι τα κουμπιά. Καμία φορά παίρνω στα χέρια μου το mi note Pro και σπρώχνω την οθόνη αριστερά δεξιά από συνήθεια .
-
Antutu score από τα xiaomi
kexas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕ να ανεβάσω και εγώ το antutu μου. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51494/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους τούς xiaomi fun Boys σαν εμένα Έχω ένα θέματακι με το WiFi display σε όλες τις ρομ Android 8 που έχω βάλει (8.25.1-8.2.1*-8.3.1) Οταν πάει να συνδεθει με την τηλεόραση βγάζει η τηλεόραση ότι γίνεται σύνδεση με το συγκεκριμένο κινητό και μετά από λίγο το κινητό χάνει την τηλεόραση (σαν να κάνει refresh τις συσκευές) και την ξαναβρίσκει σε λίγα δευτερόλεπτα, και μου βγαίνει μήνυμα στην TV ότι δεν ήταν εφικτη η σύνδεση. Με την 7 δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το mi note Pro που έχω. *…
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Και γιατί δεν περνάς την aroma xtrv την ίδια που φοράς τώρα και να επιλέξεις την τροποποιημένη εγκατάσταση όπου θα συμπεριλάβεις το magisk; ” Αυτή που φοράω δεν είναι aroma είναι η απλή xtrv και έχω την εντύπωση ότι δεν έχει για το κινητό μου aroma γιατί τα παιδιά έχουν κάποιο πρόβλημα με τον σερβερ αν κατάλαβα καλά από το mail που μου στείλανε.
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Με ποια rom είσαι τώρα; Αν είναι το magisk και έχεις ελληνική το περνάς από twrp εύκολα με flash. Ναι, είναι για πρόσβαση root. ” Παράθεση από makis1024: “Ναι , αλλά θα χρειαστεί ξεκλείδωτος bootloader και twrp για να περάσεις magisk. ” Ναι έχω την ελληνική 8.1.25 με το twrp που μου έστειλαν στο mail νομίζω 3.1.2.0 αν δεν κάνω λάθος. Άρα το βάζω χωρίς φόβο? Δικαιώματα root δεν έχω δώσει στην συσκευή (δεν έχω βάλει δηλαδή κάποιο άλλο πρόγραμμα για root) Μπορώ να ανεβάσω …
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω τώρα αν είναι το σωστό σημείο για να κάνω την συγκεκριμένη ερώτηση. Έχω το mi mix 2 και θέλω να βάλω το Remote Play για το PlayStation αλλα αυτή η εφαρμογή από το Play store δεν είναι συμβατή (δουλεύει μόνο σε Xperia) βρήκα κάτι οδηγούς από xda αλλά και από άλλα site για το πως να ενεργοποιήσω την εφαρμογή, Στην διαδικασία πρέπει να κάνω flash μια εφαρμογή το "magisk manager" για να φόρτωσει κάτι drivers από ότι κατάλαβα. Η ερώτηση μου είναι : Τι είναι αυτό το magisk…
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Δεν δουλευει καθολου αν κλεισεις το μηνυμα??? Μπες twrp συνδεσε το στον υπολογιστη κ πετα μεσα οποια ρομ σου δουλευε κ καντην εγκατάσταση!!! ” Ευχαριστώ για την απάντηση Αφού πάταγα συνέχεια άκυρο ή αναφορά καμία 10αρια φορές μετά έκανε επανεκκίνηση και ξαναεμπαινε στο twrp. Μετά προσπάθησα να περάσω την ρομ από adb στον υπολογιστή αλλά κολαγα στην εντολή .......... Update.zip Προσπάθησα και με zip.zip αλλά τίποτα, τελικά έβαλα ένα φλασακι και πέρασα την 8.1.25 (αν το ήξε…
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την τελευταία development ρομ στο κινητό. Είχα βάλει την 8.2.1 πριν το φιξ και επειδή το κινητό δεν δούλευε σωστά έκανα επαναφορά και έκανα καθαρή εγκατάσταση, όταν τελικά έκανε μπουτ τον κινητό μου έβγαλε το εξής μήνυμα (φώτο) και δεν δούλεψε καθόλου, και έτσι ξανά έβαλα την προηγούμενη 8.1.25? αν δεν κάνω λάθος. Σήμερα έβαλα πάλι την 8.2.1 μετά το fix και πάλι μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα. Τι γίνεται με αυτό? Τώρα δεν έχω μέσα στην ρομ την παλιά που δούλευε κ…
-
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
Μήνυμακαλημέρα παιδιά και καλό μήνα 1)Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τούς server τής xiaomi ; Γιατί από την περασμένη εβδομάδα δεν συγχρονίζει κανενα κινητό μου με τόν server και χρειάστηκε να κάνω 3 φορές επαναφορά και πρέπει να τά ξανακάνω όλα από την αρχή . 2) όταν μεταφέρω από ένα κινητό σέ άλλο backup δεν κρατάει πλέον καθόλου τίς ρυθμίσεις ούτε διάταξη οθόνης ουτε ρυθμίσεις τηλεφώνου αλλά και αρκετές εφαρμογές πού παλιά γινόντουσαν backup πλέων δεν γίνονται 3) Έβαλα την τελευταία xtrv χθες το βράδυ …
-
Καλή επιτυχία στο φόρουμ μας που τόσο πολύ μας βοηθάει να χαρούμε το xiaomακι μας Ψήφισα ως kexas.
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Απλά εάν είχες stable βάζεις την stable rom που σου εστάλει , εάν είχες developer βάζεις developer rom για να μην χρειαστεί factory reset, δηλαδή αγνόησε την άλλη. ” Μα αυτό είναι το πρόβλημα δεν ξέρω αν κάποια από τις δύο είναι dev η απλά στάλθηκε 2 φορές η ίδια ρομ εγώ την dev θέλω αλλά και οι δύο γράφουν stable.
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό σημείο για να κανω την ερώτηση. Στις 14 του μηνός έλαβα 2 mail για τις νέες ρομ του mi mix 2 το ένα στις 6:10 και το άλλο στις 7:20 το οποίο είχαν το ίδιο όνομα (OTA Vip] Stable V9.2.5.0 XTRV & ARΩMA Mi-Mix 2 (Chiron) Αυτή είναι η ίδια ρομ και έγινε λάθος και στάλθηκε 2 φορές? Η ή μια από της 2 είναι developer rom και έγινε λάθος στο όνομα τις ρομ? Ελπίζω να έγινα σαφής. Ευχαριστώ πολύ
-
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Από τα δικαιώματα, έχεις δώσει πρόσβαση στο GPS στην εφαρμογή ? ” Στα δικαιώματα στην εφαρμογή του καιρού είναι όλα ανοιχτά. Παράθεση από NasDriver: “ 4. Σύμφωνα με το μήνυμα λέει ότι δεν υπάρχει το εμαιλ που βάζεις ή ότι ο κωδικός είναι λάθος ” Το mail και το password είναι σίγουρα σωστά γιατί τα βάζω στο mi note pro και στο PC και δουλεύει κανονικά.
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “1. Κλείδωσε την εφαρμογή του καιρού με λουκετάκι ώστε να μην κλείνει. 2. Έχουν πρόβλημα οι servers της Xiaomi...αναμονή να το λύσουν από την Xiaomi 3. Δοκίμασε παλαιότερη έκδοση του QR scanner 4. Σύμφωνα με το μήνυμα λέει ότι δεν υπάρχει το εμαιλ που βάζεις ή ότι ο κωδικός είναι λάθος ” Ευχαριστώ πολύ Από 2 ως 4 οκ θα τα δοκιμάσω αλλά στον καιρό το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν κάνει update αλλά ότι δεν βρίσκει την υπάρχον τοποθεσία που βρίσκομαι ,τον καιρό τον βλέπω κανονι…
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Έχω κάποια θεματακια με την ρομ στο mi mix 2 και θα ήθελα μια βοήθεια μήπως κάποιος που το έχει τα έχει λύσει. 1ον στην εφαρμογή καιρός δεν κάνει εντοπισμό πρέπει να βάλω χειροκίνητα την περιοχή και ενώ ειμαι πχ Γλυφάδα βλέπω τον καιρό του Πειραιά ενώ θα έπρεπε να βλέπω την περιοχή που βρίσκομαι. 2ον ο συγχρονισμός με το Mi cloud δεν λειτουργεί μου βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι πρέπει να φορτίσω το κινητό και να κλείσω την οθόνη εικ.1 (πράγμα που το έχω κάνει αλλά …
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από Xoutas Lefteris: “Παράθεση από kexas: “Καλημέρα παιδιά πάλι εγώ. Δύο ερωτήσεις ακόμα θέλω να κάνω. 1ον οι εφαρμογές καιρός και σημειώσεις δεν έχουν εγκατασταθεί γιατί αυτό? Μπορεί να έκανα εγώ βλακεία στην εγκατάσταση? 2ον μέσα στο προφίλ μου εδώ στο φόρουμ θέλω να αλλάξω στις ρυθμίσεις για ποια κινητά θέλω να μου έρχονται στο μαιλ οι ρομς, πως το κάνω? Γιατί το ψάχνω και δεν θυμάμαι που είχα πάει. Ευχαριστώ πολύ. ” της εφαρμογές εγώ τις κατέβασα δεν τις είχε ούτε εμένα ” Από που τι…