Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 250.
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά πάλι εγώ. Δύο ερωτήσεις ακόμα θέλω να κάνω. 1ον οι εφαρμογές καιρός και σημειώσεις δεν έχουν εγκατασταθεί γιατί αυτό? Μπορεί να έκανα εγώ βλακεία στην εγκατάσταση? 2ον μέσα στο προφίλ μου εδώ στο φόρουμ θέλω να αλλάξω στις ρυθμίσεις για ποια κινητά θέλω να μου έρχονται στο μαιλ οι ρομς, πως το κάνω? Γιατί το ψάχνω και δεν θυμάμαι που είχα πάει. Ευχαριστώ πολύ.
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μπες πάλι σε TWRP και θα κάνεις πρώτα αυτό ---> Format data ” Παράθεση από Xoutas Lefteris: “Ακριβως το ίδιο ειχα πάθει και εγώ με format data την πήρε κανονικά μετα ” το δοκιμαζω τωρα ελπιζω να την παρει την πηρε ολα οκ σας ευχαριστω ολους
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ fog να είσαι καλά =============== Ιαν 3rd 2018, 1:09pm =============== Παράθεση από fog: “Καλή χρονιά και μεγειά το νέο σου κινητο Στη rom που θα κατεβάσεις να βάλεις, μέσα στη διαδρομή /xiaomi-miui-hellas/recovery, θα βρεις το twrp. ” μολις τελειωσα την εγκατασταση της ρομ αλλα εχει κολλήσει πολυ ωρα στην οθονη XTRV ARΩMA και δεν μπαινει στην ρομ. τι να κανω ?να του κανω επανεκκίνηση sad.png =============== Ιαν 3rd 2018, 5:49pm =============== Παράθεση από kexas: “Ευχαριστώ πολύ …
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά καλή χρονιά. Μόλις παρέλαβα το Mi mix 2 και ετοιμάζομαι να το ξεκλειδωσω. Ποιο twrp θα βάλω στην συσκευή γιατί στην λίστα που έχετε στον οδηγό δεν βρήκα το κινητό. Ευχαριστώ
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
kexas - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. Έχω mi note pro με την τελευταία xtrv dev. Θέλω να βάλω stable μιας και δεν βγαίνει πια άλλη dev. Πρέπει να κάνω φορματ η μπορώ να την περάσω από πάνω ευχαριστώ? Ευχαριστώ.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@fog @George Kaggelaris Οκ παιδιά ευχαριστώ. Και κάτι τελευταίο εγώ έχω το Mi note pro και έχω την xtrv 7.6.25 πρέπει να κάνω factory reset? Η την περνάω από πάνω κανωνικα όπως οι άλλες μέσο twrp?
-
Παιδιά καλημέρα, θα ρωτήσω κάτι χαζό αλλά πραγματικά δεν έχω καταλάβει. Η aroma rom δεν έχει miui interface? Είναι σαν stock rom της Google με nova launcher? Εγώ θέλω να χρησιμοποιώ την miui δεν θέλω άλλο interface τι κάνω σε αυτή την περίπτωση σταματάω να βάζω την ελληνική? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
καλη επιτυχια σε ολους. Το λιγουρευομαι τρελα 100.gif =============== Μαι 5th 2017, 4:04pm =============== Καλή επιτυχία
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kexas: “Καλημέρα, να ρωτήσω τελικά διορθώθηκε η γλώσσα στην εφαρμογή, γιατί κατεβάζω την τελευταία έκδοση και μου τα δείχνει κινέζικα, έκανα καθαρισμό cashe στην εφαρμογή, άλλαξα και γλώσσα του κινητού και την έβαλα αγγλικά μήπως και έβλεπα τουλάχιστον αγγλικά την εφαρμογή αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα, μόνο κινέζικα ” Από που? Τελευταία είναι αυτή που σας έχω δώσει και είναι στα ελληνικά ” Από εδώ την κατέβασα δύο φορές κιόλας. Την φορτώνω δείχνει ελληνικά στο…
-
Καλημέρα, να ρωτήσω τελικά διορθώθηκε η γλώσσα στην εφαρμογή, γιατί κατεβάζω την τελευταία έκδοση και μου τα δείχνει κινέζικα, έκανα καθαρισμό cashe στην εφαρμογή, άλλαξα και γλώσσα του κινητού και την έβαλα αγγλικά μήπως και έβλεπα τουλάχιστον αγγλικά την εφαρμογή αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα, μόνο κινέζικα
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
kexas - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕΞΟΧΑ Μπραβο.
-
Παράθεση από nikosef: “Παράθεση από tolma: “Ο υπολογιστης βλεπει την συσκευη μεσω usb αλλα δεν βλεπει τα αρχεια που ειναι μεσα,καμια ιδεα για το τι μπορεί να συνβαινη? ” ” Εμενα που δεν το αναγνωρίζει το Mi PC suite και με εντοπισμό σφαλμάτων και χωρίς τι κάνω
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Εδώ και 8 ώρες έχει κολλήσει η μπαταρία στο 50% ” Εσύ είσαι ο τυχερότερος όλων
-
Παράθεση από nikosef: “Mi Note Pro Τo twrp δουλεύει άψογα, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι πλέον οι διορθώσεις της Rom. 1.Περασα το TWRP απο ADB. 2.Περασα την καινούρια ROM. 3. Καθαρισμός dalvik cache πριν και μετα την εγκατάσταση της Rom. 4. Οντως λειπει κάποιο command κατα την εγκατάσταση. 5. Η camera δεν δουλεύει και το κινητό αργεί να ανταποκριθεί. Ολα αυτά χωρις να κανω factory reset. Απλα περναω την καθε fixed rom πανω απο την αλλη. ” εγω εκανα οτι εκανες και εσυ και factory reset και π…
-
Παράθεση από nikosef: “Παράθεση από nikosef: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από teoxoli: “Καλησπερα μολις έβαλα την τελευταία xtrv 7.2.9 σε rn2 και οταν ανοιξε το κινητο μου βγαζει συνεχει το μυνημα "Δυστυχως η διαδικασια android.proces εχει σταματησει και μου το βγαζει σφαλμα. δεν με αφηνει να κανω τιποτα γιατι παταω ακυρωση και μετα μου το ξαναβγαζει κατευθειαν. μπορει καποιος να βοηθησει? ” Για να σου βγάζει αυτό το μήνυμα σημαίνει πως είτε είχες πολλή παλιά Version στην συσκευή σου, ή πήγ…