Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 250.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- Πριν από λίγο φτιάξαμε νέο Recovery για το Mi-Note PRO με ανανεωμένο kernel συμβατό με Nougat. => twrp7.img Δοκιμάστε να το κάνετε flash από Fastboot mode με το γνωστό τρόπο με χρήση της εντολής fastboot flash recovery twrp7.img , και αμέσως μετά δώστε fastboot boot twrp7.img . Αν δεν κάνει reboot στο Twrp με την εντολή fastboot boot , απλά κάνετε Reboot στο Recovery κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα Power & Volume UP.” τελεια δουλεψε μια χαρα αυτο το twrp…
-
Παράθεση από nikosef: “Επειδή υπάρχει ένα θέμα με το Mi Note Pro: Εγκατέστησα χθές την έκδοση Nougat στο κινητό μου χωρίς factory reset μέσω TWRP. Κακώς γιατί γίνεται μετάβαση απο LOLIPOP σε NOUGAT . 1.Το κινητό είναι πιο αργό αλλά δουλεύει κανονικά. 2.Το TWRP χάθηκε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω την έκδοση fix ούτε να τρέξω κάποιο back up. 3. Έκανα unlock Bootloader για να είμαι σίγουρος. 4. Εγκατέστησα την TWRP που προτείνεται στο site χωρίς επιτυχία. Δοκίμασα και άλλες με έκδοση 3.0 χωρί…
-
Παράθεση από koukis: “Παράθεση από paulpap01: “@kexas εγώ έβαλα αυτό το twrp recovery-TWRP-3030.img - Google Drive που βρήκα στο xiaom.eu. Το πέρασα με fastboot commands ,αφού πρώτα έκανα unlock bootloader. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το ξεκλείδωμα το έκανες με miunlock tool η unofficial με το adb; Γίνεται να μπεί το twrp πριν το android 7; Αν έχεις δηλ 5.1; ” φιλε μου εγω αφου ειχα περασει την 7 εκανα με το mi unlock και εγινε η διαδικασια μια χαρα.
-
Παράθεση από paulpap01: “@kexas εγώ έβαλα αυτό το twrp recovery-TWRP-3030.img - Google Drive που βρήκα στο xiaom.eu. Το πέρασα με fastboot commands ,αφού πρώτα έκανα unlock bootloader. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγω εχω το mi note pro θα κανει αυτο? αν ξερει και καποιος αλλος ας απαντησει ρε παιδια
-
Παράθεση από paulpap01: “Παράθεση από kexas: “Παράθεση από koukis: “σε libra η κάμερα δε λειτουργεί, το twrp χάθηκε.root δεν έχω και οι εφαρμογές δεν δουλεύουν,η εφαρμογή του φόρουμ αναβοσβηνει αυτά σε 5 λεπτά. Τι κάνουμε; ” Παράθεση από Aris Dinovitsis Deauville: “Παράθεση από sportage: “Καλημέρα. Σε Mi4c πέρασα το πρώτο updateπου βγήκε χτες για android 7, αφού πρώτα έκανα factory resetκαι τα 2 wipe στη cache. Πέρασε οκ αλλά δεν λειτούργει η κάμερα. Στη συνέχεια ήρθε mail ότι βγήκε νέα έκδοση π…
-
Παράθεση από koukis: “σε libra η κάμερα δε λειτουργεί, το twrp χάθηκε.root δεν έχω και οι εφαρμογές δεν δουλεύουν,η εφαρμογή του φόρουμ αναβοσβηνει αυτά σε 5 λεπτά. Τι κάνουμε; ” Παράθεση από Aris Dinovitsis Deauville: “Παράθεση από sportage: “Καλημέρα. Σε Mi4c πέρασα το πρώτο updateπου βγήκε χτες για android 7, αφού πρώτα έκανα factory resetκαι τα 2 wipe στη cache. Πέρασε οκ αλλά δεν λειτούργει η κάμερα. Στη συνέχεια ήρθε mail ότι βγήκε νέα έκδοση που διορθώνει πρόβλημα μπαταριάς (έλπιζα και το…
-
καλημερα εχω προβλημα σε mi note pro βαζοντας την nougat μου εξαφανιστηκε το twrp κανω την διαδικασία σε fastboot να ξαναβαλω το twrp και ενω στο παράθυρο Command μου λεει οτι εγινε μεεπιτυχια δεν μπαίνει το κινητο στο twrp και κανει συνεχεια bootloop prhn mpei sto recovery (στολειτουργικο μπαινει κανονικα αλλα εχει πολλα κολλήματα)
-
Παράθεση από Sofita: “αεεχω αγοράσει το redmi pro δεν είμαι πολύ σχετική με την τεχνολογία αλλά νομιζω πως αν με βοηθησετε Κάτι θα κανω έχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις που είναι μισά ελληνικά μισά αγγλικά πως το γυρναω ;; ” Για να έχεις και αγγλικά και ελληνικά λογικ ά έχεις την Official rom, δεν μπορείς να κάνεις κάτι έκτακτο αν βάλεις την ελληνική ρομ. Και θα πρέπει να στο κάνει κάποιος που γνωρίζει λίγα πράγματα.
-
Καλημέρα στα κινητά που έχουν αναμονή γι α nugat ποτέ υπολογίζεται να βγουν
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
kexas - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Meltzor: “παιδια δεν βρισκω το twrp για το redmi 4a. Εχω διαβασει οτι πρεπει να βρισκεται μεσα στο zip της ελληνικης ρομ αλλα εμενα δεν εχει κατι.. παρακαλω βοηθεια. ” φιλε μου καλησπερα ολοι στο redmi 4A βαλαμε αυτο και δουλευει καλα. [cofface] TWRP recovery for RedMi 4A - Redmi 4/Prime/4A - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
kexas - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμακαλησπερα παλικαρια . χθες ενας φιλος πηρε ενα μεταχειρισμενο mi note pro το οποιο το κινητο εχει την τελευταια xtrv αλλα ειδα οτι ο bootloader ειναι κλειδωμένος και επειδη χαθηκα για αλλη μια φορα με τους οδηγους ποια ειναι τα βηματα για να το ξεκλειδωσω παλη? ευχαριστω
-
Παράθεση από DimitrisVerlis: “Μολις ηρθε και το redmi 4a της μανας μου, παιζει να εχει ερθει με unofficial rom διοτι εχει playstore και στο ξεκλειδωμα μου κανει σφαλμα και λεει πως ειναι συνδεδεμενη η συσκευη με αλλον mi λογαριασμο ενω εχω συνδεσει αυτον που εχω τα permisions στο τηλεφωνο και το mi unlock εχω ανοιξκει το oem unlock και usb debugging ” Παράθεση από pavkarip: “Το ίδιο πρόβλημα έχω και γω. Μου ήρθε το κινητό την προηγούμενη βδομάδα απο vickmall με official china stable του πέρασα τ…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από kexas: “πηγα αναβαθμηση ->3τελιες πανω δεξια->επανεκκινηση σε λειτουργια recovery-> και το κινητο μπηκε στο mi recovery . Πατησα στο κουμπι recovery για να μπει στο twrp και δεν μπηκε ποτε , κόλλησε στην οθονη boot με το MI. ” Δοκίμασε με το volume up να δεις αν σε βάζει recovery και twrp να συνεχίσεις από εκεί Αν όχι τότε δοκίμασε με Fastboot. Όταν μπει δοκίμασε να κάνεις install το twrp ξανά και δοκίμασε να μπεις να κάνεις το install Αν πάλι δεν γίνεται τί…
-
καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σημερα ειπα να βαλω την νεα ρομ στην μανα μου στο redmi 4a την v7,1,5 πηγα αναβαθμηση ->3τελιες πανω δεξια->επανεκκινηση σε λειτουργια recovery-> και το κινητο μπηκε στο mi recovery . Πατησα στο κουμπι recovery για να μπει στο twrp και δεν μπηκε ποτε , κόλλησε στην οθονη boot με το MI. τι κανω σε αυτη την περιπτωση?