Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 250.
-
Πραγματικά είναι πανέμορφο ηχοιακι καλή επιτυχία σε όλους.
-
Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι αν έχει βάλει κάποιος την τελευταία ρομ, είδα σε κάτι φώτο σε ξένα site ότι από τον καινούριο file explorer βγάλανε το ftp ισχύει? Η είδα λάθος. Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω, γιατί βγαλατε την επιλογή που είχε η πρώτη 6αρα για αλλαγή φωτογραφιών στην οθόνη κλείδωματος ?
-
Παράθεση από Jongou: “Αν βάζετε για πρώτη φορά την Marshmallow στην συσκευή σας, τότε ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του παρακάτω οδηγού.. Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W => ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Διαφορετικά, απλά κάνετε Flash την νέα ROM από την εφαρμογή αναβάθμισης της MIUI. Αν θέλετε Root Δικαιώματα κάνετε Flash το αρχείο supersu.zip που υπάρχει στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας για να πάρετε Root Δικαιώματα μέσα από το Super User. ” Την περασμένη εβδομάδα…
-
Παράθεση από zero777: “πως εβαλες την ρομ?μέσω recovery? εγω ξαναπροσπάθησα αλλα τπτ ” Την ρομ την είχα κατεβάσει από το site κατευθείαν στο κινητό και μετά την διαδικασία δεν την έσβησα ήταν ακόμα στον φάκελο download και πήγα από την εφαρμογή αναβάθμισης και επέλεξα πακέτο αναβάθμισης και την ξανά πέρασε
-
Παράθεση από zero777: “παιδία πείτε μου τι έκανα λάθος και έχω τα πάντα σε κινεζικα. 1.κατέβασα στο πισι μου τις δυο ρομ και τις πέρασα στο κινητό 2. μέσα απο την αναβάθμιση πέρασα την 5.12 3. έκανα reboot. 4. πάλι μέσα απο την αναβάθμιση πέρασα την 6 5. έκανα reboot και έχω τα πάντα σε κινέζικα τι κάνω ” Το έπαθα και εγώ αυτό και ξανά έβαλα την ρομ από πάνω και έστρωσε
-
καλησπέρα παιδιά έχω ένα redmi note 3 με 5.0.2 miui7 και μπήκα στο site της miui αλλά και εδώ και βλέπω ότι δεν υπάρχει ρομ, γιατί αυτό?
-
τελικα μετά από 2 ώρες λειτουργία ανακάλυψα ότι το κινητό δέν έχει ήχο όταν μέ καλούν βοηθηστε παρακαλώ.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kexas: “Καλή επιτυχίασε όλους . πως μπαίνουμε στην κλήρωση ρε παιδιά πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία η θα γίνει με βάση την λίστα από την ψηφοφορία του xiaomi en. miui com? ” Καλημέρα, όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, απλά η κλήρωση θα γινει με βάση τα username εκει. ” οκ ευχαριστω
-
Καλή επιτυχίασε όλους . πως μπαίνουμε στην κλήρωση ρε παιδιά πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία η θα γίνει με βάση την λίστα από την ψηφοφορία του xiaomi en. miui com?
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kexas: “Χρησιμοποίω το here κάθε μέρα στην δουλειά και θεωρώ ότι είναι από τα πολύ καλά δωρεάν, το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις πάρα πάνω από έναν προορισμό στην ίδια διαδρομή.το CoPilot ομως έχει αυτήν την επιλογή αλλά είναι ποιο πολύπλοκο. ” Αντε λοιπόν , εγώ αυτό , εσύ εκείνο και να γεμίσουμε 1200 τόσες σελίδες σαν κάποιο φόρουμ με αντιπαραθέσεις , χωρίς λόγο και αιτία , αφού η επιλογή ποια εφαρμογήθα χρησιμοποιήσει ο καθένας είναι θέμα προσωπικ…
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από kexas: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από kexas: “Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα το mi4 wcdma θα πάρει το Android 6.0 Marshmallow? Η θα το κάνουν πάλι γαργαρα. ” Το έχουν στις αναβαθμίσεις ως Mi 4.Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι το είδα ότι το έχουν στην λίστα αλλά φοβάμαι ότι θα το κάνουν γαργαρα σαν το lollipop και θα βγει το N και θα ξαναβγαλουν λίστα και ουτωκαθεξης. ” Ας είναι καλά η costum rom χαλαρά θα δοκιμάσω του Ivan την 6…
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από kexas: “Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα το mi4 wcdma θα πάρει το Android 6.0 Marshmallow? Η θα το κάνουν πάλι γαργαρα. ” Το έχουν στις αναβαθμίσεις ως Mi 4. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι το είδα ότι το έχουν στην λίστα αλλά φοβάμαι ότι θα το κάνουν γαργαρα σαν το lollipop και θα βγει το N και θα ξαναβγαλουν λίστα και ουτωκαθεξης.
-
Γερμανικά προϊόντα δεν αγοράζουμε. Αντε για.