Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 558.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
περαστηκε σε Mi6 το antutu +12000 απο την προηγουμενη.... βαρεσε 172,000+ με προβληματισε λιγο ο αισθητηρας καθως εφαγα μερικα ακυρα αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος θα το δω τις επομενες μερες εβαλα το supersu απο twrp μετα τη ρομ .... το κινητο δεν ανοιγει , απο που μπορω να κατεβασω την τελευταια supersu να δοκιμασω παλι ; δεν εχω ρουτ τωρα (το δοκιμασα και σε 2ο mi6 το ιδιο και εκει) κολλαει στο logo της xtrv
-
Παράθεση από odysseas: “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟ ΧIAOMI REDMI 4G(DIOR)EΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!! ” πηγαινε στις ρυθμισεις - εφαρμογες βρες τα μηνυματα κανε καθαρισμο δεδομενων και ξαναδοκιμασε να το ανοιξεις
-
3η μερα με την νεα version της XTRV σε mi6 που περαστηκε απροβληματιστα με ΟΤΑ προτεινεται 100% σε mi6
-
Την εβαλα χθες στο mi6 την XTRV μεσω ΟΤΑ. δεν εχω εντοπισει κατι αρνητικο το antutu βαρεσε +30,000 απο την προηγουμενη !!! το μονο που δεν μπορω να συνηθισω παλι ειναι οτι αφαιρεθηκε η επιλογη να με το αριστερο πληκτρο να κανω εναλλαγη των ανοιχτων εφαρμογων και πρεπει να το εχω συνεχομενα πατημενο αυτη ή καποιο αλλο απο τα 3 σε συνολο
-
Με το αριστερο πληκτρο οταν το παταγα εκανα εναλλαγη των ανοιχτων εφαρμογων. τωρα στις ρυθμισεις στα πληκτρα η μονη επιλογη που μου δινει αν το κραταω παρατεταμενα. ειναι σε ολους ετσι ;
-
αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα και τσιγκουνευτεις τα 30ευρω τι να πω.... απλα αποτυχια το βλεπω. δεν κανουν τα 30ευρω τη διαφορα
-
Παράθεση από user_1024: “Μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται όταν πατάς αριστερό κουμπί να βγαίνουν τα options και όχι τα recent apps? Στην XTRV που είχα υπήρχε επιλογή αν θες το αριστερό πλήκτρο αν το πατήσεις μια φορά να βγάζει επιλογές αντί για recent apps και κρατημένο έβγαζε τα recent apps. Εγώ το θέλω αντίθετα από ότι είναι, αλλά σε αυτήν τη ν έκδοση καταργήθηκε αυτή η επιλογή. Έψαξα παντού σε όλα τα μενού. ” το ιδιο προβλημα ειχα και εγω τελικα δεν νομιζω οτι υπαρχει λυση μαλλον πρεπει να το σ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από prekasg: “πολυ καλη δουλεια για το ΟΤΑ παιδια, χρειαζοταν και δουλευει τελεια ! θα τεσταρω 2-3 μερες τη νεα ρομ και θα επανελθω αν βρω κατι που δεν λειτουργει σωστα. ” Έχεις κρύψει τις συσκευές σου βρε και δεν φαίνονται στο προφίλ σου ? ” τις εχω επιλεξει τις συσκευες μου αλλα αν ηξερα και πως γινεται να μην τις εχει κρυμμενες θα το εκανα
-
μεταβαση απο την xtrv 7.8.24 που ηταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ! για το μι6 μεσω ΟΤΑ πηγα στην 7.9.14 , ολα καλα μεχρι τωρα δεν υπαρχει καποιο θεμα. δεν θα αλλαζα γιατι η 7.8.24 ειναι απροβληματιστη και φυσικα κρατησα backup αυτη τη ρομ αλλα ηθελα να τεσταρω το ΟΤΑ πολυ καλη δουλεια για το ΟΤΑ παιδια, χρειαζοταν και δουλευει τελεια ! θα τεσταρω 2-3 μερες τη νεα ρομ και θα επανελθω αν βρω κατι που δεν λειτουργει σωστα.
-
Μετα απο μερικες μερες λειτουργιας για το mi6 ειναι η καλυτερη που εχει βγει. Ουτε να μαυριζει η οθονη οταν βγαινεις απο βαρια εφαρμογη. Το cloud μια χαρα. Γενικα πολυ βελτιωμενη και σταθερη. Την xtrv εχω βαλει
-
Redmi 4a
Μήνυμανα πω κατι που ισως να ειναι χαζο. αλλα δεν θα σου παρει πανω απο 2 λεπτα. υπαρχει περιπτωση να φταιει το πληκτρολογιο ;
-
Παράθεση από derveni: “Καμάρι μου πάτησε πάνω στον Συγχρονισμό, αν πάλι δεν κάνει τίποτα έχεις το ίδιο πρόβλημα πήγαινε στης ρυθμίσεις και βρες την εφαρμογή, και κάνε εκκαθάριση δεδομένων. ” καλα εννοειται οτι τα εχω δοκιμασει αυτα Αν φλασαρω την προηγουμενη rom απο twrp για να ξαναγυρισω πισω ειναι οκ η δεν κανει αυτος ο τροπος;
-
Στο mi6 εχει θεματακια η ρομ, εκτος απο το favorites Που πρεπει να απενεργοποιηθει ... τωρα δεν κανει ουτε συγχρονισμο ... Screenshot_2017-08-19-13-17-53-227_com.miui.clou.png
-
Παράθεση από prekasg: “Στο mi6 ειναι σωστα τα λινκ .. εβαλα την xtrv αλλα εχω ενα θεμα ολη την ωρα πεταει μηνυμα μολις παω για συγχρονισμο ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ QUICK CARD ΈΧΕΙ ... Αποστολη αναφορας κτλ κτλ ** εριξα ενα φακτορυ ρισετ αλλα το ιδιο ” Να αναφέρω προσωρινη λυση που δωθηκε στο miui eu για το mi6 μεχρι να διορθωθει. Απο το cloud που κανει τον συγχρονισμο απενεργοποιηστε το Favorites και σταματαει το μηνυμα
-
Στο mi6 ειναι σωστα τα λινκ .. εβαλα την xtrv αλλα εχω ενα θεμα ολη την ωρα πεταει μηνυμα μολις παω για συγχρονισμο ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ QUICK CARD ΈΧΕΙ ... Αποστολη αναφορας κτλ κτλ ** εριξα ενα φακτορυ ρισετ αλλα το ιδιο
-
Εχω βαλει την xtrv και ειμαι ευχαριστημενος εως τωρα.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΣειρα τωρα του κολλητου το Mi6
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαreboot σε revovery format συνδεση σε πισι περναω copy τη rom , install και ριμπουτ τη λυση την εδωσε ο NasDriver που αφου με αντεξε τι να πω ..
-
Μήνυματα εκανα πριν 40 λεπτα και ακομα παλι συνεχιζουν οι 3 τελειες ... οταν κανω εγκατασταση τη ρομ μου βγαζει ολα done χωρις κανενα προβλημα, παρολο αυτα υπαρχει περιπτωση να μην εχει κατεβει σωστα οταν την κατεβασα στο Pc ?