Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 558.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Τσέκαρε μήπως έχει κλειδώσει και ο bootloader βασικά. ” το τσεκαρα αυτο πριν το μπουτ και δεν ειχε κλειδωσει περασε 1 ωρα και ακομα ... να κανω το βημα που ειπε ο σπαιντερμαν ;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαπαιδια sos ... ολα εδειξαν να πηγαινουν τελεια χωρις κανενα error εβαλα για ρομ την τελευταια Miui9 (Μιλαω για κινητο Mi6) ε απο τοτε νομιζα οτι θα μπουταρει αλλα εχει κανα 25λεπτο που γυριζουν οι 3 τελειες και πανω λεει xtrv τι να κανω ; μαλλον τα κολλησα ολα δεν ειχα κανενα error Πουθενα , μπηκε μια χαρα το twrp μπηκε μια χαρα η νεα ρομ αλλα δεν ανοιγει το κινητο
-
ΜήνυμαΣτον οδηγο αναφερει "Από το TWRP που κατεβάσαμε αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το recovery.img Οπότε κάνουμε extract το αρχείο zip που κατεβάσαμε νωρίτερα και μεταφέρουμε το recovery.img στον ίδιο φάκελο με το adb (Δηλαδή στο C:\adb)" Το recovery.img Που το βρισκουμε για να το βαλω στο φακελο adb ???? το twrp ενα αρχειο iso μου δειχνει οτι ειναι το οποιο δεν αποσυμπιεζεται ουτε ανοιγει με poweriso Κτλ τι κανω λαθος ; τωρα ειμαι στο σημειο που πρεπει να κανω το fastboot flash recovery recovery.img…
-
Παράθεση από NasDriver: “Διαγραφή της cache των browser για αρχή και εάν δεν δουλέψει αυτό, διαγραφή όλου του ιστορικού ” τα εχω γραψει πιο πανω αυτα ... δεν πιανουν
-
Αντιμετοπιζω το μονιμο προβλημα που εχω σε καθε νεα μου συσκευη xiaomi μπαινω στο en.miui.com/unlock παταω το κουμπι για Unlock , στη συνεχεια ζηταει να κανω login , κανω login και μετα αντι να με παει στο σημειο που να μου λεει αρ.τηλεφωνου και στοιχεια - λογο που θελω να το ξεκλειδωσω με παει απευθειας να κατεβασω το προγραμμα για το unlock . Δοκιμασα clean cache / cookies / κωδικους τιποτα... Κατεβασα νεο browser τα ιδια Δοκιμασα απο το Laptop τα ιδια Δοκιμασα απο τον υπολογιστη στο γραφειο (…
-
γιατι λεει International version ; επειδη θα φοραει eu rom ? ως σσυσκευη μια δεν ειναι για ευρωπη και ασια ; =============== Αυγ 6th 2017, 6:02pm =============== κανεις ;
-
δεν πανε καλα αυτοι , ακου εκει 100 κομματια
-
η σειρα mi2 ηταν οτι καλυτερο ειχε βγαλει, πανεμορφο κινητο , σταθερο , πολυ καλα χαρακτηριστικα για την εποχη του και πολυ καλη τιμη. εγω ειχα παρει το mi2A που δυστηχως σταματησαν τις αναβαθμισεις του αλλα για 2η συσκευη ακομα το εχω
-
Μολις μου ηρθε μηνυμα απο το Paypal οτι We have concluded our investigation into your case and have decided in your favor. We were able to recover 175.53 EUR and this amount has been credited to you. Please allow five business days for this adjustment to be posted. Ηταν η αγορα απο τον al capone της κινας Duang Bong πως λεγεται τελοςπαντων αυτος που αντι για τηλεφωνα εστελντε καλωδια ...
-
Καλη φαση αλλα οπως γινανε τα τελωνεια πλεον ειναι μεγαλο το ρισκο
-
Σωστα ειναι ολα τα στοιχεια που εδωσα μονο το νουμερο της διευθυνσης δεν εβαλα , τα υπολοιπα ολα ονοματεπωνυμο tracking number κτλ ειναι οκ απλα αντι για Αριστοτέλους 5 εβαλα σκετο Αριστοτελους αλλα εχει παει στο σωστο ταχυδρομειο με ΤΚ και τα υπολοιπα τα αλλα, οχι τιποτα αλλο χρειαζομαι το φακελακι με το usb καλωδιο για να απευθυνθω στο paypal μετα
-
Σημερα θα μου ερχοταν το δικο μου απο το duang bong πως τον λενε αυτον που κανει διακοπες στην ibiza τωρα εκανα ομως μια τεραστια μ**** και στα στοιχεια μου που τα εβαλα δεν εβαλα αριθμο στη διευθυνση μου ... αποτελεσμα * 29/5/2017, 11:26:38 * Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ ** * ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ * 29/5/2017, 10:58:48 * Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ ** * ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ * 29/5/2017, 07:03:47 * Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ ** * ΑΦΙΞΗ ΣΕ * 29/5/2017, 05:12:15 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ **) * 28/5/…
-
εχω διαβασει τοσες σελιδες και ολα αυτα εχουν γινει επειδη πλεον δεν υπαρχει το site και ενας ισπανος ανεβασε βιντεο με το καλωδιο ; γι'αυτο εχουν γινει ολα αυτα ; Υπομονη λοιπον εντος της εβδομαδας οπως ολα δειχνουν θα το εχω στα χερια μου και θα σας πω τι παρελαβα για να ξερετε τι να περιμενετε ...