Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 558.
-
Καλα η αληθεια ειναι οτι το περιμενα 50-50 για το αν θα παρω κινητο η οχι γιαυτο και δεν εχω προβληματιστει ιδιαιτερα, θα κανω οτι ενεργειες προβλεπονται για το paypal * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ * 11-05-2017 * 04:06 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 24-05-2017 * 17: * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ * 24-05-2017 * 13:29 * Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 25-05-2017 * 10:32 * ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ * ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙ…
-
Το site που πουλαγε φθηνα κινητα ... www.duangtop.com βλεπω πλεον δεν υπαρχει.. βρηκα ενα βιντεο πριν 3 μερες ... εδω δειτε ...https://www.youtube.com/watch?v=sDMfyjiP3pY πληρωσε xiaomi tablet και του στειλανε usb καλωδιο 180€ χαχα ξεπερασαν και του Ελληνες αυτοι απατεωνες ... οπως ολα δειχνουν εγω εχω ριξει παραγγελια για ενα mi5s και τωρα περιμενω να δω τι θα εχει μεσα το πακετο , καλωδια ; θηκες ; εχει φτασει ελλαδα το πακετο και απλα περιμενω να το παραλαβω, επειδη απο οτι καταλαβα δεν θα εχ…
-
too much money ιφονιασε
-
Παράθεση από blackm76: “Παιδιά καμία βοήθεια για αυτο που σας ρώτησα με το μήνυμα στην εκκινηση; κανένα νέο; ” δες πιο πισω σελιδα 6
-
Σε mi4 δουλευει καλα , ιντερνετ - κλαουντ - gps , προτεινεται η αναβαθμιση
-
Παράθεση από paparounas81: “Παράθεση από prekasg: “εγκατασταση σε mi4 δειχνει να ειναι οκ αλλα οταν ανοιγω το κινητο μου πεταει Δυστηχώς η εφαρμογή Google Partner ... ” Το ίδιο και στο Kate..... Αν ξέρει κανείς να μας πει και βασικά αν επηρεάζει σε κάτι την λειτουργία της συσκευής. ” στο δικο μου εφτιαξε, πηγα στις ρυθμισεις - εφαρμογες την βρηκα εκανα clear cache , reboot και ειναι οκ . δοκιμασε το
-
εγκατασταση σε mi4 δειχνει να ειναι οκ αλλα οταν ανοιγω το κινητο μου πεταει Δυστηχώς η εφαρμογή Google Partner ... // του εκανα ενα clear cache και δεν το πεταξε τωρα, ισως να εφτιαξε, οσο αφορα τη ρομ σε 2-3 μερες θα εχω αποψη
-
την θελω !!!
-
Εριξα ενα τελευταιο Miflash αλλα μετα απο πολυ καιρο γυρισα πλεον σε developer rom και εβαλα την τελευταια να το τσεκαρω και αυτο πριν προχωρησω στην αγορα του επομενου... προσπαθω να το καθηστερησω για να δω σε τι τιμη θα βγει το mi6 , για να δουμε αν με αυτη τη rom θα δουλευει φυσιολογικα πλεον... // ... μολις λιγες ωρες κρατησε ... σταματησε παλι τον συγχρονισμο στο αλμπουμ ... =============== Απρ 13th 2017, 3:20pm =============== Μετα απο καιρο και αφου σιγουρευτηκα οτι λειτουργει εκανα τα ε…
-
πολλα πραγματα βλεπω και θα δουμε καμια τιμη σαν τα iphone
-
επανερχομαι ... εβαλα την xtrv ... την τελευταια παλι τα ιδια ρε παιδια ... Οχι αποτυχια, σε αναμονη για συγχρονισμο λεει , κανει προσπαθεια μετα ... τιποτα ολο τα ιδια μαλλον το Mi4 ειναι για τον κουβα πλεον ; //edit ... Πλεον αποτυχια λεει οπως πριν με την 8.0.2.0. // απο recovery clean cache & dalvik cache εκανα ...το ειχα ξανακανει πολλες φορες χωρις αποτελεσμα ομως... κ τωρα μολις συγχρονισε !!....αντε να δουμε μεχρι ποτε παλι
-
Παράθεση από jimarios: “Από ποιο μαγαζί το πήρες; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 2 εχω παρει , δεν υπαρχει λογος να αναφερθω δημοσια, απο το skroutz.gr και το Bestprice.gr τα βρηκα. το 1ο ηταν απο ενα μαγαζι στη δραμα και το αλλο απο ενα μαγαζι στην αρτα (σε 2 εργασιμες τα ειχα στα χερια μου - Αθηνα)
-
εκανα εκαθαριση δεδομενων .. στο Mi cloud Και σε οτι αλλο σχετικα μεσα απο τις εφαρμογες που μπηκα , δυστηχως δεν επιασε φοβαμαι να σβησω του Mi2 το backup γιατι μετα δεν ξερω αν θα εχω γενικα καποιο backup ... αν εξαφανισει παλι και του Mi4 ... απλα χαθηκα ! το θεμα ειναι οτι τωρα τελευταια μου το εκανε αυτο χωρις να εχω βαλει καποια εφαρμογη επιπλεον... του εκανα Mi flash εστρωσε ... μετα απο λιγες μερες παλι τα ιδια δοκιμασα ξαναπερασα τη rom οπως ειναι απο πανω μεσω twrp δυστηχως ουτε αυτο ε…
-
Εχω την Stable 8.0.2.0 , (δοκιμασα και τις νεες xtrv αλλα μου εσπασε τα νευρα με το οτι δεν ειχε ιντερνετ με δεδομενα και τις αποφευγω) ξαφνικα σταματησε να κανει συγχρονισμο το αλμπουμ ... Ολα τα αλλα επαφες - sms κτλ τα κανει ολα μια χαρα , το αλμπουμ ομως οχι ... ! εκανα wipe cache και τα υπολοιπα αλλα τιποτα φυσικα ειμαι συνδεδεμενος σε wifi και συγχρονιζονται τα παντα εκτος απο το αλμπουμ ... εμφανιζει Αδυναμια συγχρονισμου , εκανα καθαρισμο της εφαρμογης gallery αλλα παλι τιποτα (δεν εχω α…
-
Παράθεση από jimarios: “Το 4α θα το εψηνα αλλά όχι από αυτούς. Ακόμα τελωνείο έχω ένα κινητό και ακόμα περιμένω. Άσε που θα το πληρώσω και παραπάνω Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” γιατι να παρεις το 4α απο κινα και να δωσεις 110ευρω ;; 120-130 εχει στα μαγαζια στην ελλαδα με 2 χρονια εγγυηση 122ευρω το πηρα απο ελλαδα εγω και το εκανα δωρο To mi 5c μ'αρεσει αλλα διαβαζω οτι ... "This phone does not support 3G WCDMA and 4G FDD-LTE." αραγε θα βγει για ευρωπαικα δικτυα ;