Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 558.
-
ωραιο δειχνει , το θελω αν βγει σε φυσιολογικη τιμη και οχι σε τιποτα παλαβο ...
-
ας κοιταξει τα βασικα πρωτα οπως το να εχει νορμαλ ταχυτητες στο adsl της και μετα τα αλλα
-
ε ναι αφου ειναι ψωνια και εκει ειδικα εκει θα ελεγα ...
-
samsung ωρα να βγαλεις ενα κινητο με χαρακτηριστικα ναυαρχιδας και τιμη 100ευρω μπας και σωσεις το ονομα σου με αυτα που επαθες
-
Μια μικρη χωρα με μια μαρκα που ηρθε πριν λιγες μερες επισημα στη χωρα ... δεν ειναι απλα κατορθωμα ... ειναι σκαλοπατι για να μαθουν οι κινεζοι απο που πρεπει να ξεκινησουν για να επεκταθουν στην Ευρωπη.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Η ρομ ξεκλειδώνει official china dev είναι. Για το θέμα του μπερδέματος ID με τηλέφωνο πρέπει να τα ξεκαθαρίσει η xiaomi. XTRV the Greek miui definition ” με μπερδεψες ... μπορεις να μου πεις πια πρεπει να κατεβασω να τη βαλω και να μπορεσω μετα να ξεκλειδωσω το κινητο ...με αυτη που εβαλα δηλαδη αν και εφοσον η xiaomi Μου στειλει σωστο id .. δεν κανω δουλεια ; οσο αυτο που λες να το λυσει η xiaomi με το id ... Μαλλον στον κουβα το βλεπω το τηλ αν ειναι ετσι και δεν υπαρ…
-
Μήνυμαναι το βλεπω ... πως γινεται αυτο και 1)πως το διορθωνω ; // στο unlock tool μολις κανω Login μου εμφανιζει αυτοματα το id , επισης στο κινητο παλι αυτοματα μου δινει id ... στο sms για permission μου εχει δωσει λαθος id !!!! στο cloud ειναι αυτο που λεει και το unlock tool ! // πως εγινε αυτο ; ξαναεκανα αιτηση μολις τωρα ... για να δουμε 2) η ρομ που εχω βαλει ειναι σωστη ;
-
Μήνυμακαι το sms που μου ηρθε οτι ειμαι οκ ;; μπορω να ξανακανω αιτηση με το ιδιο νουμερο ;
-
Μήνυμαοχι ... αλλα το πιο παραξενο σε ολη την ιστορια ειναι αυτο που παρατηρησα μολις τωρα ... ειτε εχω συνδεδεμενο το κινητο με fastboot (και τον γνωστο ηχο των win που αναγνωριζει το κινητο) ειτε δεν το εχω συνδεδεμενο το ιδιο μηνυμα μου εμφανιζει screenshot
-
Μήνυμαscreenshot ... αυτη τη στιγμη φοραει αυτη που αναφερω πιο πανω που καταφερα να περασω image.jpg image.jpg image.jpg =============== Ιαν 3rd 2017, 10:04pm =============== Παράθεση από venioni: “Πέρασε global stable σε edl mode Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το "περασε" δεν ειναι τοσο απλο ... απο της 2 το μεσημερι ειμαι στον υπολογιστη ειναι 10 το βραδυ και δεν εχω καταφερει τιποτα
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από AntonisKokk: “Υποτίθεται οτι τώρα είναι ξεκλειδώτο; ” αν βρεις ακρη να μου το πεις και εμενα ... και εγω εχω μπλεξει δεν μπορω να το ξεκλειδωσω
-
Μήνυμαμπηκα εδω ... en.miui.com/download-301.html#439 και κατεβασα απο την κατηγορια Redmi Note 3 Qualcomm China την developer ... την εκανα εγκατασταση ... απο το updater ... 3 τελιτσες, επιλογη αρχειου ανοιξα το κινητο και εκανα login στο mi cloud ενεργοποιησα usb debag οκ εκλεισα το κινητο και μπηκα σε fastboot ετρεξα την εφαρμογη mi unlock , εβαλα στοιχεια συνδεσης , συνδεσα το κινητο στο καλωδιο σε usb2 και μετα αυτο το μηνυμα ... checking ... your device isn't support by mi unlock τι κανω λαθος …
-
ΜήνυμαΕχω φαει τοσες ωρες και πριν μερικους μηνες τα ειχα καταφερει με επιτυχια αλλα τωρα δεν μπορω με τιποτα... Μου εφεραν 2 note 3 pro (kenzo) απο κινα (το πιο μοντελο ειναι το βρηκα με τη βοηθεια παιδιων απο εδω) εκανα αιτηση .. και σημερα πηρα permissions για να ξεκλειδωσω bootloader Παω να ξεκινησω με τα βασικα να βαλω δηλαδη τη μαμα κινεζικη ρομ dev ... αλλα δεν την παιρνει , δηλαδη την περναω στην εσωτερικη μνημη, παταω να βρω το αρχειο , οκ , update και προβλημα ... απογοητευτηκα με τις τοσες …
-
Van Drakos
-
Αγορά xiaomi redmi 4a
Μήνυμαθα εχουμε μεταφραση της stable ? en.miui.com/download-319.html
-
Αφου οι τιμες τους φτανουν τα iphone λογικο ειναι , οταν εβγαλε το mi2 ηταν οτι καλυτερο υπηρχε και το αγοραζες με 250ευρω ... τωρα πηραν τα μυαλα τους αερα
-
Mi Cloud
prekasg - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαεχω στo mi4 backup sto cloud ... επισης εχω ενα παλιο backup απο το mi2 .. στις ρυθμισεις του cloud εμφανιζονται οκ και τα 2 ... κανω Mi flash ξαναπερναω rom Κτλ ... και παω να επαναφερω απο το cloud Και μου εμφανιζει μονο το παλιο του Mi2 !! κοντευω να τρελλαθω, ειναι η 2η φορα που την παταω ετσι και χανω τοσα πολλα πραγματα ... γιατι γινεται αυτο ;;;
-
μου κανει τρελα πραγματα αυτη η rom , εφαρμογες που θελουν ιντερνετ του στυλ newsbeast, gazzeta, sport24, και τετοιου ειδους ανοιγουν και δεν φορτωνουν σαν να μην εχει ιντερνετ ... αντιθετα την ιδια στιγμη instagram δουλευει μια χαρα και φορτωνει οκ ... ξαναπερναω τη ρομ απο πανω την αλλη μερα παλι τα ιδια νομιζω οτι το Mi4 τελειωσε στην 8.0.2.0 stable , δεν ειναι για κατι αλλο πλεον το κινητο και θα γυρισω εκει εως να ερθει η στιγμη να παρω νεα συσκευη , για να ξανγυρισω στην 8,0,2,0 πρεπει να …