Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 558.
-
Θεμα σας αφηνει να αλλαξετε η να πειραξετε αυτο που ηδη εχετε ; Μου εμφανιζει " Θεματα απο τριτες πηγες, δεν υποστηριζονται error:download auth rejected 402" Δοκιμασα να βαλω αγγλικα , δοκιμασα wipes ... αλλα συνεχιζει να μη δεχεται καμια αλλαγη Ειναι προβλημα της ROM για το mi4 ή κατι αλλο δεν λειτουργει σωστα στη δικη μου συσκευη ;
-
δεν μπορω να αλλαξω θεμα ή να πειραξω αυτο που εχει ... μου εμφανιζει no support from 3rd part κτλ κτλ mi4
-
κατι δεν καταλαβαινω καλα μαλλον, η συσκευη μου που εχει μια αγγλοκινεζικη ρομ , υπαρχει πουθενα οδηγος-βημα-βημα να του βαλω ελληνικα ; πολυ ζορικα μας γινανε τα xiaomi
-
Παράθεση από lallasgr: “Θες να περάσεις Ελληνική? Του αρκεί απλά η official global για να έχει OTA Updates? Για πες μας τι ακριβώς θες να κάνεις για να σε καθοδηγήσουμε! Επίσης έχει official rom το κινητό ή όχι? ” Το μονο που με νοιαζει να εχει ελληνικα και να ειναι οσο το δυνατον πιο σταθερο που σημαινει πρεπει να κατεβασω την stable ... Του εκανα αναβαθμιση που εβγαλε απο το misuite και τωρα φοραει την stable 7.5.2.0(LHOCNDE) miui 7.5
-
Δυστηχως η xiaomi τα εκανε χαλια ολα , προσωπικα για εμενα τελος τα xiaomi με αυτα που κανει... ελα ομως που πηγε κινα ενας φιλος και πηρε ενα xiaomi και μου το εφερε να του περασω ελληνικα ... Μαλλον εινια το redmi note 3 pro αυτο που εχω ... δεν εχω sim δεν εχω mi account και εχω χασει τη μπαλα με αυτα που κανει η xiaomi ... η θα το μπρικαρω η θα του το δωσω με κινεζικα μου φαινεται εχω χασει και τη μπαλα εδω στο σαιτ .. οτι ναναι .. με απογοητευσε εντελως η xiaomi .. τι θελανε και κλειδωσανε …
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜου εφερε ενας φιλος ενα redmi note 3 pro που το αγορασε απο κινα και εχει μονο αγγλοκινεζικα για να του βαλω ελληνικα πρεπει να ξερω login στον mi λογαριασμο και να εχω καi sim ?
-
Antutu score από τα xiaomi
prekasg - - Ο καφενές μας
Μήνυμαmi4 - gtv 6.7.14 Screenshot_2016_07_16_17_03_44_170_com_antutu_AB.png
-
εμενα το mi4 χτυπησε 59000 με αυτη τη ρομ ενω πριν ειχα 40.000-45.000
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από prekasg: “δυστηχως ειχε παλι random boot Και με αυτη τη ρομ , συγκεκριμενα το ειχα και φορτιζε και εκανε μπουτ ” Για ποια συσκευή μιλάμε ? (έχω χάσει επισόδεια ) ” mi4
-
δυστηχως ειχε παλι random boot Και με αυτη τη ρομ , συγκεκριμενα το ειχα και φορτιζε και εκανε μπουτ
-
το κινητο σκοτωνει με αυτη τη rom ... λες και αναβαθμιστηκε η συσκευη επισης ετρεξε για πρωτη φορα antutu και χτυπησε 33% περισοτερο σκορ απο πριν !!! οποιος εχει mi4 ας τη δοκιμασει. μεγαλες διαφορες
-
Παράθεση από sugardad: “Απο τις καλύτερες Developer v8 που εχω χρησιμοποιησει στο Mi4. Εχει σαφεστατα ΠΟΛΥ καλυτερη διαχειριση στη μνημη και σε συνδιασμο με τα δικα μου build.prop tweaks μου αφηνει σε καθε cleanup γυρω στα 1,3~1,6GB ελευθερα, Ειναι πιο ομαλη χωρις λαγκ και τα UI εφε βουτυρο, Το προβλημα με τη καμερα επιλυθηκε καθως σε auto mode το preview ηταν σκοτεινο χωρις αυτο να επηρρεαζει την ποιοτητα της φωτο αλλα μονο το live preview. Αυτα για τωρα καθως ακομα η συμβιωση με τη νεα ρομ εχε…
-
Σε γενικες γραμμες αυτη η ΡΟΜ για το μι4 ειναι αρκετα καλη ως λειτουργικοτητα αλλα μου κανει αρκετα random boot ... θα περιμενω την επομενη και θα την αλλαξω αμεσα
-
Σε mi4 δεν ειδα κατι που να με ενοχλει , gps-4g-wifi-camera-sound ολα καλα,εκτος οτι μου εκανε ενα random boot ενω δεν το ειχα καν στα χερια μου // Για το φιλο που ρωταει αν κανει πλεον περισσοτερη ωρα η εγκατασταση απο οτι στις ρομ της μι7 , ναι κανει περισσοτερη ωρα και σε εμενα // συνεχιζω να μην μπορω να τρεξω το antutu , Μου ζηταει δικαιωματα ενω του εχω παραχωρησει τα παντα // το xposed γινεται Install απο twrp , ανοιγει το κινητο μου λεει οτι εχει γινει install αλλα δεν τρεχει , αν ξανακα…
-
Παράθεση από gkalen: “ @prekasg Ίσως δεν είναι συμβατό το xposed που χρησιμοποιείς με τη Miui 8 .. ” μα μου ειχε δουλεψει στην αρχη ... απο εδω εχω κατεβασει την Ver85 --> [Updated v85 support MIUI8] Xposed for MIUI Marshmallow - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum πρεπει να κατεβασω καποιο αλλο ;
-
Παράθεση από Geowrc: “Παιδιά με την τελευταία Ρομ αφού την κάνω εγκατάσταση (την έκανα δύο φορές) μετά εξαφανίζεται η Ρομ σαν αρχείο(δεν υπάρχει πουθενά στο χώρο αποθήκευσης). ” και σε εμενα μετα απο λιγο το Update.zip χανεται ... ------------ ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το xposed , Μου λεει οτι ειναι εγκατεστημενο αλλα δεν λειτουργει , κλεινω το κινητο το ξαναβαζω ,.... και δεν ανοιγει το κινητο ... απλα φτανει στο Miui με τις 3 ... και γυριζει εκει ... μετα για να δουλεψει πρεπει να ξαναπε…
-
αρκετο παιξιμο και με το δικο μου Mi4 με την 6.6.23 , ολα δειχνουν να λειτουργουν αψογα, δειχνει σταθερη και απροβληματιστη εως τωρα Το μονο μειονεκτημα που υπηρχε και στις προηγουμενες ειναι οτι απο τις εφαρμογες - default - Παω να βαλω την εφαρμογη Mail Που χρησιμοποιω και δεν την εμφανιζει , παρα μονο το gmail και τη default mail εφαρμογη. , με την miui7 μου εμφανιζε και τη δικη μου που εχω κατεβασει απο το playstore xposed κτλ ολα μια χαρα
-
η 6.6.23 για το μι4 ειναι ρουτ ; ή χρειαζεται να κανω κατι αλλο μετα το Install ?
-
εγω γενικα με τη miui 8 δεν μπορω να τρεξω το antutu ... απο την 1η αλφα που βγηκε μεχρι τωρα developer το ιδιο πραγμα ... Screenshot_2016_06_21_17_24_50_385_com_antutu_AB.png Screenshot_2016_06_21_17_25_15_895_com_android_s.jpg Screenshot_2016_06_21_17_25_24_364_com_miui_secu.jpg