Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 558.
-
σε mi4 δειχνει οκ μεχρι τωρα , απλα στο antutu απο 50.000 που χτυπαγε με τη νεα ρομ γραφει 44.000
-
Δοκιμαζω καθε εβδομαδα τη νεα ρομ , καθε φορα εχουμε και βελτιωση. Φυσικα συμφωνω και εγω με τους προηγουμενους , ειναι η καλυτερη που εχει βγει εως τωρα για android 6
-
γουσταρωωωωω XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool αντε...και καλη τυχη μαγκες
-
Παράθεση από NasDriver: “Λοιπόν...σημερινό αξιοπερίεργο... Το πρωί μετά από πολλούς μήνες κατάφερα και άδειασα την μπαταρία τελείως Το έβαλα να φορτίσει σε USB, στον υπολογιστή της δουλειάς στις 08:05..έφυγα από την δουλειά στις 15:50...ελάχιστη χρήση και δεν το έβγαλα καθόλου....το περίεργο....φόρτισε μόνο μέχρι το 93% (Ο υπολογιστής είναι με windows 8.1 και δεν είναι παλιός...είναι B2O από εμένα ) ” εκτος του οτι φορτιζει πολυ πιο αργα με το usb του υπολογιστη απο το να ειναι στην πριζα, τι κα…
-
Την εχω λιωσει την νεα ρομ και μπορω να πω οτι ειναι η καλυτερη που εχει βγει για το android 6 Μου ελυσε διαφορα θεματα που ειχα με την προηγουμενη με gps και αλλα , δουλευει πλεον αψογα το mi4 μου με μονο μειονεκτημα που λογικα θα διορθωθει στις επομενες... την μπαταρια με τη μεγαλη καταναλωση που εχει, κατα τα αλλα αψογη
-
Το mi4 Ψοφησε !!!!
prekasg - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμααν αναγνωριζε το usb στον υπολογιστη θα το εκανα ολικο φορματ απο fastboot αλλα δεν το βρισκει και δεν μπορω να κανω τιποτα, φορτιζει οταν το συνδεω αλλα δεν το βρισκει στο pc (drivers κτλ ειναι οκ γιατι μολις βαλω το δικο μου mi4 το αναγνωριζει αμεσως) τωρα δουλευει αλλα τρωει κολληματα και ξεκιναει τα boot συνεχεια και μαλλον για τον κουβα παει youtu.be/TEOFEED9YWE youtu.be/uSqSF6ltSn8
-
Το mi4 Ψοφησε !!!!
Μήνυμαλοιπον το ανοιξα ... δουλεψα λιγο εκανα τα wipe ολα κτλ ... Αλλα ... ενω μπαινω σε fastboot για να του τα χωσω γερα ... δεν αναγνωριζει το usb και δεν μπορω να κανω κατι ...φορτιζει αναβει το λαμπακι και δεν εντοπιζεται
-
Το mi4 Ψοφησε !!!!
ΜήνυμαΓεια χαρα ! Προσφατα το mi4 ενος φιλου (ακομα ειχε Miui 6) και δεν την αλλαζε γιατι δουλευε μια χαρα... αρχισε να κανει ξαφνικα boot αλλα να μη μπαινει στο συστημα.. δηλαδη ξεκιναγε ανοιγε το mi logo και μετα παλι εκλεινε και ξανα το ιδιο loop μεχρι να τελειωσει η μπαταρια που εκλεινε (σε recovery εμπαινε αλλα πριν προλαβεις να κανεις οτιδηποτε εκανε boot Παλι) .. τελοςπαντων δεν ξερω πως αλλα τα καταφερα και μπηκα κανονικα στο συστημα καποια στιγμη. Ευκαιρια εριξα ενα factory reset και εστρωσε …
-
Παράθεση από turbomiui: “Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από evankouros: “δεν εβγαλα ακρη , ευτυχως που εβαλα μικρο ποσο για δοκιμη και χαθηκαν τα λεφτα, ασε που πηγα στο support για να παρω την απαντηση οτι ειναι busy και να τους ξαναστειλω σε e-mail το προβλημα κτλ δεν πειραζει εχασα 10ευρω αλλα δεν εχω σκοπο να ξανασχοληθω μαζι τους ” ” Δεν παίζει με τίποτα να χάθηκαν τα 10€. Εγώ πιστεύω ότι έβαλες λάθος ή ανεπαρκή στοιχεία και το 10ευρο επέστρεψε στο λογαριασμό σου. Τί σου απάντησαν στο μέιλ…
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
prekasg - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΘα εχουμε σημερα νεα ROM ή λογο πρωτοχρονιας δεν θα βγει ;
-
Παράθεση από evankouros: “Παράθεση από prekasg: “Ειναι καπως αργοι ομως νομιζω ... 15/1 εχω στειλει λεφτα και ακομα 0 μου εμφανιζει ” Αν πρόκειται για την 1η φόρτιση κι έβαλες σωστά στοιχεία, μην ανησυχείς ιδιαίτερα. Παίρνει περισσότερες μέρες. Υπάρχει βέβαια κι η πιθανότητα να μην τα έστειλε (άμεσα ή καθόλου) η τράπεζα. Το έλεγξες; ” δεν εβγαλα ακρη , ευτυχως που εβαλα μικρο ποσο για δοκιμη και χαθηκαν τα λεφτα, ασε που πηγα στο support για να παρω την απαντηση οτι ειναι busy και να τους ξαναστ…
-
Μου κολλαγε η εφαρμογη Χαρτες της Google , εβαζα διευθυνση κτλ και κολλαγε δεν με πηγαινε , δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η συμβαινει και σε αλλους
-
μετα απο χρηση wifi / 4g / gps . ολα λειτουργουν μια χαρα , εχω την εντυπωση και εγω οτι ρουφαει λιγο γρηγορα την μπαταρια και δεν λειτουργει το led για χαμενες κλησεις , σμσ κτλ
-
εχω βαλει την νεα ρομ πηγα απο την εφαρμογη αναβαθμιση διαλεξα το πακετο εχει κανει boot twrp και εχει κολλησει εκει ... να περιμενω η κατι δεν εχει παει καλα ; (δεν το εχω κανει μεταονομασια σε Update.zip ) γραφει Installing zip αλλα δεν τσουλαει .. // ακυρο , αργησε αλλα προχωρησε
-
Παράθεση από Emplokeas: “Έτοιμο. Κατεβαίνει!!!! Thank you admin!!! ” δεν νομιζω ακομα ...
-
το λινκ για το mi4 , 6.1.28 σας δουλευει ; image.jpg
-
prekasg - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυματο λινκ για την 6.1.28 δουλευει κανονικα ;
-
prekasg - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “ Παράθεση από prekasg: “ ” Ποτε θα εχουμε και εμεις τη νεα ρομ ; ”
-
prekasg - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝομιζω οτι εχει γινει εξαιρετικη δουλεια στη ROM , το mi4 πεταει στην κυριολεξια , 0 κολληματα , το wifi τελειο , μπαταρια μια χαρα καμερα μια χαρα ολα πανε καλα