Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 558.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από GnF: “Βρε εμένα αυτόματα φέρνει μερικά κανονικά, μερικά μετά από κάποια ώρα μέχρι και 5 ώρες και μερικά δεν τα φέρνει καθόλου αν δεν κάνω μανουάλ ανανέωση. Το αστείο είναι ότι μέχρι εχθές ήταν μια χαρά. Το κακό είναι ότι τα μαιλ είναι αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς μου. Πάει ένας Client σήμερα και μάλλον την έκανε για τα καλά... Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” ετσι ακριβως και σε μενα ” Χα! Bug με ημερομηνία έναρξης? Αναρωτιέμαι μήπως για κάπ…
-
Παράθεση από GnF: “Βρε εμένα αυτόματα φέρνει μερικά κανονικά, μερικά μετά από κάποια ώρα μέχρι και 5 ώρες και μερικά δεν τα φέρνει καθόλου αν δεν κάνω μανουάλ ανανέωση. Το αστείο είναι ότι μέχρι εχθές ήταν μια χαρά. Το κακό είναι ότι τα μαιλ είναι αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς μου. Πάει ένας Client σήμερα και μάλλον την έκανε για τα καλά... Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” ετσι ακριβως και σε μενα
-
Και στο Mi4 υπαρχει προβλημα με τα push Ανοιγω το Viber και μου σκανε μηνυματα που τα ειχαν στειλει πριν 3 ωρες ... το ιδιο και με τα e-mail , τα εμφανιζει μολις ανοιξω την εφαρμογη ...
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “βγήκε πειραγμένο xposed για να παίζει στην miui 7 (βγάλτε το wsm αν το έχετε) Xposed Installer v2.6.1 Fully Support MIUI 7 - App - Xiaomi MIUI Official Forum ” σου κατεβαζει τα Modules ? μολις παει να ξεκινησουν σταματανε εμενα
-
αυτο που λεει σχετικα με το τηλεφωνο , "Ενημ.κωδ.ασφαλειας Android¨ τι ειναι ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7743/
-
Mi4 LTE Ολα δειχνουν να λειτουργουν οκ εκτος του οτι διαπιστωσα τεραστια αυξηση θερμοκρασιας με τη χρηση του gps στο πανω μερος του κινητου σχεδον ως τη μεση.
-
Παράθεση από Trickle: “Γιατι φευγει παντα η ποιοτητα βιντεο και γυρναει σε HD ενω εγω το εχω σε Full HD η 4Κ ” ετσι ηταν και στις προηγουμενες εκδοσεις
-
Παράθεση από devl82: “Παράθεση από MIUI_ART: “Από την επόμενη εβδομάδα τα έχετε και MD5SUM ανά ROM για να μπορείτε να καταλάβετε αν έχετε λάβει σωστά την ROM. ” ” και για μεχρι τωρα ο καλυτερος τροπος για να ειμαστε σιγουροι οτι κατεβηκε ειναι να το κατεβαζουμε με jdownloader
-
Παράθεση από jeisblack: “Any news με Lollipop και το Mi4? Ps Αυτό με το ακουστικό έχει βγει σε όλα τα Mi4 ή σε συγκεκριμένες εκδόσεις πχ LTE ή απλό 3G. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγω LTE εχω
-
Παράθεση από teoll: “Φίλοι καλημέρα, Εγκατέστησα την τελευταία ελληνική rom, το πρόβλημα υπάρχει κ ειναι το γνωστό! Κάποιο bug μπλοκάρει το μικρόφωνο και δεν επιτρέπει όταν κανω η δέχομαι κλήση να με ακούσει ο συνομιλητής, η ακούγομαι ελάχιστα!! Αντιθέτως, οταν χρησιμοποιώ ανοιχτή ακρόαση η bluetooth, ακούγομαι πεντακάθαρα. Plz, fix!! Δεν ειναι hardwareproblem!! ” εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι hardware ? το mi4 δυστηχως εχει θεμα με το μικροφωνο βγηκαν πολλα ελατωματικα οπως και το δικο μου και σ…
-
Παράθεση από tarnanas: “ Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες αν μου κάνει νούμερα θα το δοκιμάσω!!!” Η κρυσταλλικη αμμος γατας ειναι οτι καλυτερο, μεχρι και σε αυτοκινητο αν το εχεις δεν θολωνουν τα τζαμια...για να καταλαβεις ποσο δυνατη ειναι ..
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από tarnanas: “Καλησπέρα παιδιά εγώ αύριο θα έχω νέα γιατί μου έριξε η μάνα μου ένα ποτήρι με μισό λίτρο νερό πάνω στο κινητό το σκούπισα δούλευε και τώρα που το είδα γιατί έβλεπα ταινία δεν δούλευε η αφή το πλάκωσα με το πιστολάκι και δούλεψε τώρα θα το βάλω αύριο να φορτίσει και αν δουλεύει θα σας πω και εγώ τις εντυπώσεις μου στη νέα ρομ!!!! Κάλο Βράδυ!” Βάλε το κινητό σε μία κούπα με ρύζι είναι το καλύτερο για τέτοιες περιπτώσεις.” Ακομα καλυτερα σε κρυσταλλ…
-
αυτο που μου εμφανιζει συνεχεια τι ειναι ; Screenshot_android_2015_09_19_11_48_13.png Και κατι τελευταιο, θελω να περασω V6 Stable με google play σε mi3 TDMA , εχω χασει τη μπαλα ομως πια version να κατεβασω , μπορει καποιος να μου δωσει το απευθειας link ;
-
καλο θα ηταν τα αρχεια να τα κατεβαζετε με το Jdownloader προς αποφυγη κακης ληψης
-
και στο mi4 μια χαρα δειχνει κανα μισαωρο που το ψαχουλευω antutu πανω κατω τα ιδια εγραψε 44.500