Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 558.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Στα θεματα πρεπει να πετυχω οταν ανοιγω να πατησω γρηγορα το mix ... γιατι μετα εξαφανιζεται, αν δεν το προλαβεις με τη 1η μετα οσες φορες και να μπεις δεν προλαβαινεις 5.9.1 Μι4
-
Ξερει κανεις που ειναι τα google settings στο miui ?
-
New - Xiaomi VIP account system (09-01)
-
Ψαχνω εφαρμογη που οταν με καλουν να εκφωνει το κινητο το ονομα απο τη λιστα μου οπως κατι παλια νοκια που το ειχανε... οσες εφαρμογες βρηκα απο το playstore καμια δεν λειτουργει στο mi4 μου, εχει καποιος να προτεινει κατι ;
-
Εχουμε καμια ενημερωση αν θα βγει Lollipop για το το Mi4 ?
-
Και στο Mi4 η 5.8.27 ειναι οτι καλυτερο εχω δει εως τωρα
-
Παράθεση από mass22: “Και μόλις βρήκα γιατί μου έτρωγε μπαταρία.. Λοιπον μπήκα από το clean Master όχι του κινητού αλλά αυτό που κατεβάσεις από playstore. Λοιπόν facebook messenger Viper cm transfer mi wifi es εξερεύνηση antutu mifit χάρτες SwiftKey ενώ από το κινητό είναι απενεργοποιημενα.. Τελικα λειτουργούσαν κρυφά..” και εγω απο εκει απενεργοποιησα 42 εφαρμογες που ετρεχαν απο πισω ... xaxa
-
Παράθεση από Kalmichalis: “παιδια αν μπορειτε σας παρακαλω βοηθειστε με ολα εγκατασταθηκαν καλα ομως στο google play store δεν μπορω να κατεβασω τπτ μου βγαζει "σφαλμα ανακτησεις πληροφοριων απο τον διακομιστη [RPC-S-7:AEC7...] εκανα εκαθαρηση μνημης και τα σχετικα μεχρι και την ρομ 5,8,20 ξανα εβαλα αλα τπτ καμια ιδεα? εκανα wipe all data και απο το restore τι να μην εγκαταστησω? αν δουλεψει σαφως” χωρις να μου εχει τυχει , απο ενα ψαξιμο που εκανα, σου κανω copy-paste τι εκαναν αλλοι και δουλε…
-
Παράθεση από Kalmichalis: “Αν κάνω backup και τα κρατήσω σε αρχείο στο pc και μετά κάνω restore θα πετύχει?? να μην ψάχνω μια μια τις εφαρμογές του playstore” τσεκαρε αυτη την επιλογη κατω κατω (Αντιγραφο αρχικης οθονης) και ολα θα μπουνε μονα τους ... Screenshot_2015_08_26_02_27_24.pngScreenshot_2015_08_26_02_27_29.png
-
Παράθεση από trickle: “Στο MI4 ολα καλα αλλα οπως ειπε και ο kostakislarisa cpu 60% με 80% μωλις παταω το κουμπι ενεργεια (ενεργοποιημενη η αποδοση) πεφτει στο25%-30%. Στο cpu-z το βλεπω. Ειναι ετσι σε καποιον αλλο?” Screenshot_2015_08_25_16_18_28.png
-
Antutu score από τα xiaomi
prekasg - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMiui 7 Screenshot_2015_08_24_15_18_02.png
-
Μετα απο αρκετες ωρες χρησης της νεας Miui7 , μπορω να πω οτι σιγουρα ειναι καλυτερα στο θεμα μπαταριας. Επισης η φωτογραφικη μου βγαζει πολυ καλυτερες φωτο ! δεν ξερω πως γινεται αυτο αλλα ειναι λες και βγαζω απο αλλο κινητο. μια χαρα ολα εως τωρα
-
Μολις εβαλα τη V7 ... για να δουμε, το μεγαλο θετικο της ιστοριας ειναι οτι το cloud επαναφερει και τις εφαρμογες οπως ακριβως τα ειχα, δεν ξερω ποτε εγινε αυτο,παλια δεν ηταν ετσι αλλα μου γλυτωνει τεραστιο χρονο
-
Σε mi4 που εχω stable για να βαλω τη V7 , πρεπει να κανω πληρη καθαρισμο ή αρκει να καθαρισω τη cache και να το περασω ως update.zip ?
-
Παράθεση από mass22: “κανονικη ειναι δεν ειναι μαιμου.δεν θα βγει σε λολιποπ τουλαχιστον οχι ακομα για τις συσκευες mi3 mi4.. οι διαφορες ειναι λιγες..μονο λιγο καλυτερη μπαταρια και λιγο ποιο γρηγορο το τηλ σε σχεση με την 6..εμφανησιακα μεν ιδια ακριβως,,μεγαλη απογοητευση σαφεστατα,,αφου δεν εγινε μεγαλο βημα οπως ειχε γινει απο την 5 σε 6...τσαμπα η αναμονη..” Εισαι σιγουρος οτι η Miui7 θα βγει με 4.4 για το mi4 ; γιατι κανουν τετοιες @@ οι κινεζοι ;;
-
περιμενω πως και πως ελληνικη Miui7 με android 5
-
Δυστηχως επανηλθαν τα προβληματα στη συσκευη μου τους ακουω αλλα δεν με ακουνε ...
-
Προβλημα μικροφωνου στο MI4
prekasg - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “Το ιδιο προβλημα και εγω φιλε μου.....μονο στις κλησεις γινετε αυτο αλλα απ οτι βλεπω δεν ξερει καποιος στο forum για να μας απαντηση και σκεφτομαι να παραγγειλω και να το αλλαξω...(1 μηνα κινητο) αλλα το θεμα ειναι οτι δεν το εκανε απο την αρχη και ειναι χωρις πτωση..” του φορας mi-key ?
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Σήμερα μου έκανε ένα κουλό ξαφνικά εκει που έβλεπα τα email μου κλείνει το κινητό και όταν ξανά ανοίγει μου δείχνει -40% μπαταρία το ξανά έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ιδια” με τον original xiaomi ανταπτορα το φορτισες με ρευμα ; ή με αλλο απο pc κτλ ;” Κανονικά απο πρίζα και με τον original φορτιστή . Πρώτη φορα μου έκανε κατι τοσο κουλό με την μπαταρία .Και το θέμα ειναι οτι απο τότε η μπαταρία αδειάζει πολύ ποιο γρήγορα…