Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 558.

• Παράθεση από GeoXiaomi: “Σήμερα μου έκανε ένα κουλό ξαφνικά εκει που έβλεπα τα email μου κλείνει το κινητό και όταν ξανά ανοίγει μου δείχνει -40% μπαταρία το ξανά έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ιδια” με τον original xiaomi ανταπτορα το φορτισες με ρευμα ; ή με αλλο απο pc κτλ ;

• δοκιμασε μεσα απο τις εφαρμογες να κανεις ενα καθαρισμο στη συγκεκριμενη

• λήψη LTE cosmote mi4 FDD

prekasg - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

απο το app της cosmote το εκανα και εγω και μετα απο λιγο μου ηρθε sms οτι ενεργοποιειθηκε η υπηρεσια απο τοτε σχεδον παντα στην αθηνα ειμαι με 4g

• Προβλημα μικροφωνου στο MI4

prekasg - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Απο τη μερα που το πηρα σχεδον εχω ενα προβλημα ενω τους ακουω στις κλησεις, οι αλλοι δεν με ακουνε ... η με ακουνε σαν να ειμαι σε πηγαδι ... το μικροφωνο προβλημα δεν εχει , το εχω κανει τεστ με διαφορες εφαρμογες και λειτουργει δοκιμασα mi flash - αλλαγη rom - developer - stable - factory reset - wipe ολα τη μια μερα δουλευει την αλλη οχι μεχρι και να μη βαλω καμια εφαρμογη το αφησα να δω μηπως εφταιγε καποια ... απο οσο εψαξα εχουν κι'αλλοι το ιδιο προβλημα ... Mi4 Mic doesn't work except wh…

• Παράθεση από Bodai: “@prekasg Clean Install αφου και μόνος σου καταλαβαίνεις ότι από "σκουπίδια" προκαλείται το πρόβλημα..” Τελικα μια απο τα ιδια παρολο το mi flash ... με ψιλοακουνε αλλα λες και ειμαι στο πηγαδι ... νομιζω ηρθε η ωρα για αλλαγη συσκευης. δεν βλεπω λυση

• mi flash ... και φτου και απο την αρχη ...μετα απο 4 ωρες το εφερα οπως ηθελα ... να δουμε αν λυθηκε το προβλημα το μονο που δημιουργηθηκε ειναι οτι μια εφαρμογη που χρησιμοποιουσα μολις τη τρεχω τωρα κλεινει και λεει "αναφορα κτλ" την καθαρισα μεσα απο τις εφαρμογες...τιποτα την εβγαλα τη ξαναβαλα τιποτα... για καποιο λογο δεν παιζει τωρα αυτη η εφαρμογη

• Παράθεση από Bodai: “@prekasg Clean Install αφου και μόνος σου καταλαβαίνεις ότι από "σκουπίδια" προκαλείται το πρόβλημα..” Θα το δοκιμασω και αυτο μολις βρω το κουραγιο να ξαναπερασω ενα ενα ολα τα προγραμματα μετα ευχαριστω

• Mi4 -- SoS Δυστηχως η συσκευη απο τη μερα που τη πηρα δεν παει καλα... Χωρις λογο πολλες φορες οταν επαιρνα τηλ εγω τους ακουγα αλλα οι αλλοι οχι ... εκανα wipe cache και τις περισσοτερες φορες επιανε και δουλευε σωστα ή αν δεν επιανε αυτο, ξαναπερναγα τη ROM απο πανω για να δουλεψει.. Ειχα βαλει προγραμμα και το μικροφωνο δουλευει σωστα σε ελεγχο που κανει αλλα για καποιο λογο οι αλλοι δεν με ακουνε Χθες ξανακανε τα ιδια με τη Stable 5.1.0 κατεβασα την νεα 5.3.0 stable μια χαρα τηλ οκ και πριν …

• Σε πιο φακελο πρεπει να βαλω καποια mp3 για να μπορω να τα ορισω για ηχο ή sms ? Παλια στη miui 5 θυμαμαι ηταν στο /sdcard/MIUI/ringtone/ ακυρο βρεθηκε απλα επρεπε να αλλαξουν και τα δικαιωματα

• nova Go -Service is Unavailable

prekasg - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

και εγω την προηγουμενη εκδοση εβαλα στο mi4 ... αλλα δεν το υποστηριζει το κινητο λεει ... 725341137a89ac0dc85d3938b268e3635fcf10878c63b0c6.jpg stable rom εχω εδω το αρχειο για οποιον θελει. (ΠΡΟΣΟΧΗ ! απενεργοποιηστε τα αυτοματα UPDATE απο το Playstore. Αν γινει αναβαθμιση δεν θα παιζει) ge.tt/7uZgB8H2/v/0?c

Μήνυμα

Φανταζομαι πως το λειτουργικο συστημα ειναι αυτο που το εμποδιζει , δεν γινεται να μη τρεχει σε συσκευη με τα χαρακτηριστικα που εχει το mi4

Μήνυμα

Στο δικο μου δεν παιζει με το Hide my root Δοκιμασα το RootCloak αλλα μεσα στις διαθεσιμες εφαρμογες δεν μπορω να βρω το novago μαλλον το εχει με αλλη ονομασια για να απενεργοποιησω το root να φαινεται. Τελικα βρηκα λυση ... αλλα βρεθηκε νεο προβλημα ως εφαρμογη με ροοτ μπορει να παιξει αλλα δεν λειτουργει στο mi4 ... " Playback for this video is not supported on the current device"

• "Παρακολούθησέ το λίγο, γιατί την ζημιά (αν δεν ήταν τυχαίο) στην έκανε κάτι στο /data. Καλό θα ήταν τώρα να κάνεις καθαρισμό δεδομένων στις σχετικές με την κλήση εφαρμογές και να τρέξεις τα Καθαρισμός και Έλεγχος. Αν κάνεις καθαρισμό δεδομένων και στην Αποθήκευση Επαφών θα σου σβήσει τις επαφές...Φρόντισε να έχεις backup αν δεν τις έχεις στο Mi Cloud ή στο Google." ----------- και πως γινεται αυτο που λες ;;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από prekasg: “Εσβησε αλλα δεν ανοιγει , κανει τα ιδια ...μπηκα Recovery εκανα wipe cache μηπως και ... αλλα τιποτα ...” - Κράτα πατημένα το Power Button & Volume (+) μέχρι να μπει στο Recovery. - Πήγαινε στο Advanced => Active System - Eπέλεξε το System που δεν έχει τον χαρακτηρισμό (active) - Reboot. ” Τελικα μπηκα στο Recovery και πηγα Install update.zip (την 5.1.0) που ειχα ηδη μεσα και ανοιξε, ευτυχως δεν χαθηκε τιποτα γιατι με το Factory reset δεν θα ειχα υπ…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από prekasg: “Σημερα μου ειπαν αρκετοι οτι με πηραν τηλ και το κινητο εδειχνε να ειναι κλειστο ... πριν λιγο πηγα να κανω μια επανεκινηση και τελος ... εχει κολλησει ετσι και δεν προχωραει ουτε κλεινει ουτε με Power button + volume +/- δεν κανει τιποτα ! τι γινειται ;; , Stable 5.1.0 εχω πανω ” Κράτησε πατημένο λίγο παραπάνω μόνο το κουμπί power, μέχρι να σβύσει. ” Εσβησε αλλα δεν ανοιγει , κανει τα ιδια ...μπηκα Recovery εκανα wipe cache μηπως και ... αλλα τιποτ…

• Σημερα μου ειπαν αρκετοι οτι με πηραν τηλ και το κινητο εδειχνε να ειναι κλειστο ... πριν λιγο πηγα να κανω μια επανεκινηση και τελος ... εχει κολλησει ετσι και δεν προχωραει ουτε κλεινει ουτε με Power button + volume +/- δεν κανει τιποτα ! τι γινειται ;; , Stable 5.1.0 εχω πανω image.jpg

• Mi4 lte , Stable 5.1.0 Στις ρυθμισεις στο βιντεο ενω βαζω 4k οταν βγαινω απο την εφαρμογη δεν το αποθηκευει και γυρναει αυτοματα σε HD ...

• Παράθεση από pasxalis: “Απο stable σε developer αν επαναφέρω τα δεδομένα συστήματος θα έχω πρόβλημα; πχ WiFi και ρυθμίσεις συστήματος. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Wifi κωδικοι απο οπου εχει συνδεθει , φωτο , επαφες κτλ γινεται αυτοματα η επαναφορα μολις κανεις login στο mi account και τα κατεβαζει απο το cloud

• Στο mi4 με stable εδω και 3 φορες συνεχομενες σε update οταν ανοιγω το κινητο η μετα απο reboot εμφανιζει το μηνυμα "Δυστηχως η εφαρμογη υπηρεσιες Google play εχει σταματησει" Μπηκα εφαρμογες - google play - διαγραφη cache κτλ ... τιποτα , αλλαξα ρομ τιποτα... Και χθες με ενημερωσε φιλος που εχει το mi4 οτι του κανει και σε αυτον το ιδιο χωρις να μπορει να το διορθωσει ... υπαρχει λυση ;

• Στο mi2 αν δεν θελεις προβληματα γυρνα σε Miui V5 . ειναι με διαφορα καλυτερη στα παντα και πιο σταθερη για το συγκεκριμενο κινητο. Προσωπικα το μι2 το ειχα λιωσει μεχρι να αγορασω το μι4 και κατεληξα οτι αν θες το τηλ να δουλευει χωρις προβληματα βαλε miui V5