Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 558.
-
εχω δοκιμασει ολες τις ρομ για τη 4.4 στο m2 ... σε ολες ειχα προβλημα , σε αλλες λιγοτερο σε αλλες περισσοτερο. το προβλημα ειναι τα ξαφνικα reboot .... ετσι αποφασισα να γυρισω στη πιο σταθερη εως τωρα που ειναι η 5.1.16 (μονο 1 ειχα σε 1 εβδομαδα με αυτη) με ολες τις αλλες ειχα απο 1 εως 10 την ημερα.
-
απο τον Ivan βγηκε Lollipop για το mi4 & mi3 Stock Android 5.0.2 for Cancro (Mi 3 W/C, Mi 4 W/C, Mi 4 LTE) by Ivan Θα εχουμε και στα Ελληνικα τιποτα να υποψιαστω ; ή ειναι νωρίς ακομα ;
-
Υπαρχει καποιος που εχει Mi4 FDD-LTE ;Βαζουμε αφοβα τη ROM απο το Mi4 WCDMA ;
-
1) Kαταρχην πες μας απο που αγορασες το κινητο 2) Μπες στο Playstore και γραψε CPU-Z . To κατεβαζεις και το κανεις εγκατασταση. Το τρεχεις. Κοιτας τις πληροφοριες που σου δινει για το τηλεφωνο σου, σε ενα σημειο σου λεει για τον επεξεργαστη τι μαρκα ειναι. Σου λεει Snapdragon ή MTK ? ----------- John Baron --> Τhanks για τους ηχους lock/unlock ! Μια χαρα ολα ------------- Αdmin --> Βλεπω εδω en.miui.com/thread-78844-1-1.html στη νεα 5-1-23 οτι αλλαξε το interface στο app της καμερας ... αλλα στη…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από prekasg: “ ναι αλλαξε ο ηχος στο Unlock και προτειμω τον παλιο. γινεται να τον επαναφερουμε ;;;” Καταλαβαίνεις ότι τέτοιες περιπτώσεις, είναι εντελώς υποκειμενικές. Ποτέ δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους Φυσικά και μπορείτε να το αλλάξετε και μόνοι σας από την προηγούμενη ROM, σε λιγότερο από 3 λεπτά, με οποιοδήποτε root file manager. Βρίσκονται στο /system/media/audio/ui/” ωραιος.... τα βρηκα τωρα μενει να βρω και τα παλια ogg του lock/unlock screen
-
Παράθεση από pasxalis: “Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά στο mi3w πάει μια χαρά και σφαίρα και δεν ζεσταίνεται. Μόνο ο ήχος lock unlock άλλαξε. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ναι αλλαξε ο ηχος στο Unlock και προτειμω τον παλιο. γινεται να τον επαναφερουμε ;;;
-
Παράθεση από mv_best: “Βρε παιδιά με αυτήν την έκδοση 5.1.23 σε mi2s έχω τρελό battery drain.Επίσης στο σύστημα έχει ελεύθερο μόνο 3 mb..Μου φαίνεται ότι η eu version είναι πιο βαριά..” Στο Μ2Α η μπαταρια κανονικα οπως πριν no problem ... και στη Ram εχω πολυ περισσοτερη ελευθερη απο οτι ειχα στη προηγουμενη !! ... αναποδα απο το m2s ?
-
αλλαξε ο ηχος κλειδωτος οθονης με τη νεα Ρομ ;; γινεται να ξαναβαλω το παλιο ;
-
και στο Μ2Α με τη νεα εκδοση το wifi μια χαρα λειτουργει το κουμπι. Επισης παρατηρησα μια μεγαλη διαφορα στο Αntutu... Με τη προηγουμενη εκδοση επαιζε στο 17.000 , με αλλες απο 17.000 εως 23.000 και με τη σημερινη χτυπησε 27.500
-
ειναι ετοιμη η Mi-2A => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_taurus_GTV-5.1.23.zip ?
-
Παράθεση από bilis1234: “Κάτι βιντεο πού έρχονται κινέζικα τι είναι???” Ναι εμφανιζει συνεχεια κατι κινεζικα βιντεο...
-
M2A --> Μετα τα ατελειωτα Reboot που εκανε μονη της η συσκευη με τη Miui V6 ειπα να δωσω μια τελευταια ευκαιρια στη Miui V6 αλλα να το κανω σωστα απο την αρχη Mi tools Λοιπον και Flash ALL .... Μετα τη τελευταια εκδοση ξανα την περασα κανονικα και το κινητο δουλευει τελεια ! Απο χθες δεν εχει κανει ουτε ενα restart αλλα πλεον ειναι σταθερο ουτε κολλαει ουτε τιποτα ...
-
ναι ετσι ακριβως ειναι και σε μενα. Επισης στη μεταφραση εκει που ενεργοποιουμε αυτο το "Αποτροπη λαθους" μη πατηθει κανα πληκτρο στη τσεπη κτλ , αν με το χερι σκεπασουμε τον αισθητηρα και εμφανιση το μηνυμα οτι τον εχουμε καλυμμενο λεει οτι έχουμε καλυμμενο το "Πορτοκαλί" (αντι για αισθητηρα)
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μέχρι στιγμής η Xiaomi δεν έχει βγάλει ανεξάρτητη ROM για το FDD-Lte οπότε χωρίς να είμαι σύγουρος (δεν έλεγξα τους drivers) πρέπει να είναι η ίδια ROM. Aν ως device.id έχει το όνομα cancro τότε είναι 100% η ίδια...” Ρωταω γιατι παρηγγειλα το FDD-LTE και για να ξερω τι θα βαλω ... Στο σαιτ MIUI ROM for Xiaomi Mi 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum δεν ξεχωριζει WCDMA και FDD-LTE Παντως ...
-
Ελληνικη ROM για το Mi4 FDD-LTE εχουμε ; Ειναι ίδια αυτη που λεει για WCDMA ; κανει και για τα 2 τηλεφωνα ;
-
Μiui6 , οταν επιλεξουμε αυτο που οταν στην τσεπη "αποτροπη λαθους" κτλ , οταν ειναι καλυμμενο βγαζει το μηνυμα μη καλυπτεται το Πορτοκαλί , προφανώς λαθος στη μεταφραση υπαρχει
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από prekasg: “ 99% ευθυνεται η miui 6 , με την 5 επαιζε, επισης με την miui6 οταν βαζω mikey δεν με ρωταει αν εβαλα hands free ή mikey ... οποτε απο εκει ειναι το bug” Όταν το συνδέσεις με το καλώδιο, σου βγάζει το σύμβολο των ακουστικών στην μπάρα? ” οχι , σε καμια εκδοση απο οσες εχω βαλει της miui6 , αυτο γινοταν μονο στην miui5
-
Παράθεση από fagib2002: “Παράθεση από prekasg: “Για να συνδεσω το κινητο στο ραδιο/cd του αυτοκινητου Βαζω το καλωδιο (minijack/minijack) βαζω ενταση στο κινητο, βαζω Aux στο ραδιο/cd του αυτοκινητου αλλα ο ηχος συνεχιζει να παιζει απο το κινητο και οχι απο τα ηχεια του αυτοκινητου, θελει καποια αλλη ρυθμιση ;” έτσι δε θέλει κάτι άλλο, εγω έτσι δηλαδή το έχω κάνει, μήπως φταίει το καλώδιο;” 99% ευθυνεται η miui 6 , με την 5 επαιζε, επισης με την miui6 οταν βαζω mikey δεν με ρωταει αν εβαλα hands…