Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 558.
-
Antutu score από τα xiaomi
prekasg - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαXiaomi mi2A με miui V.6 και 4.12.19 Screenshot_2014_12_25_11_05_31.png
-
Φαντασου να εβγαζε η xiaomi τα κινητα στην ωρα τους ... θα ειχε πιασει κορυφη
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από prekasg: “Στο M2A Που μπορω να βρω ολα τα αρχεια και να τα κατεβασω για να γυρισω στη Miui 5 εννοω MIUI 5 Fastboot Pack: το αρχειο .tgz ?? δεν τραβαει το 4.4 και η miui6 γι'αυτο το κινητο” Κατεβάζεις από εδώ την FastBoot ROM => bigota.d.miui.com/4.11.21/taur….21_4.1_cn_37934ea523.tgz Tην βάζεις φυσικά με fastboοτ όπως έκανες και για να περάσεις την πρώτη φορά την V6. Και μετά από επάνω βάζεις την τελευταία Ελληνική σε V5 => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…V-4-…
-
Στο M2A Που μπορω να βρω ολα τα αρχεια και να τα κατεβασω για να γυρισω στη Miui 5 εννοω MIUI 5 Fastboot Pack: το αρχειο .tgz ?? δεν τραβαει το 4.4 και η miui6 γι'αυτο το κινητο
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από prekasg: “Λοιπον εβαλα την EΝ πειραγμενη εκδοση και πλεον εχω δονηση οταν με καλουν ! χωρις αποσυνδεσεις αλλα με κατι "Ασχετες δονησεις" χωρις λογο , ετσι ξαφνικα (κατι που εκανε και στις προηγουμενες εκδοσεις)” Όταν φτάνεις τον σκοπό σου (εγώ τα 8000 βήματα), δονείται. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί δονήσεις χωρίς αιτία δεν έχω στην πειραγμένη που έχω. Υπόψιν η ελληνική είναι η πειραγμένη. Πάντως η μπαταρία του καλά κρατεί!!!” δεν το εχω παρατηρησει για…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Η νέα GTV-4.12.19 BETA V6 ROM για το Mi-2A είναι έτοιμη για λήψη.... => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_taurus_GTV-4.12.19.zip Εάν θα εγκαταστήσετε στην συσκευή σας για πρώτη φορά MIUI V6 Beta ROM, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό.. => [Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S & Mi-2A” Δειχνει να δουλευει μια χαρα μετα απο λιγες ωρες χρησης , χωρις reboot κτλ . Το προβλημα με το MiKey ομως παραμενει, η εφαρμογη τρεχει κανονικα αλλα το κουμπα…
-
στο Μ2Α , Miui V6 android 4.4 η εκδοση 12.12 που εχω εδω και λιγες μερες κανει αρκετα reboot ... ειδικα χθες βραδυ εκανε 3 το ενα μετα το αλλο ... Αντε ρε Xioami βγαλε το mi4 FDD-LTE σε μαυρο να αναβαθμιστουμε επιτελους !
-
Παράθεση από maddoctor: “Εμένα πάντως τώρα που έλαβα ειδοποίηση για email, δεν δονήθηκε! .....” εχεις πατησει πανω στην εφαρμογη e-mail εκτος απο το να τη τσεκαρεις για να μπεις στο μενου της και να τσεκαρεις τη δονηση και το led ? Για την καθε εφαρμογη εκτος απο το τσεκ που εχει στα δεξια, πρεπει να πατησεις και πανω της για να μπεις στο μενου της ... Screenshot_2014_12_15_21_36_57.png
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από prekasg: “εγω οταν κανω μπανιο (σπιτι, οχι θαλασσα) το βγαζω ... ειναι οντως αδιαβροχο ; το φοραει κανεις στο μπανιο του ;” Δεν το έχω βγάλει από πάνω μου 1μήνα τώρα. Έχει ερθει σ' επαφή με πολύ νερό όταν κάνω μπάνιο, αντισηπτικά λόγω δουλειάς, οινόπνευμα. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και παρόλο που τρέχω την πειραγμένη έκδοση, έχει αποφορτιστεί μόνο το 50%!” ηρθε η ωρα να κανει το 1ο του μπανιο τοτε και το δικο μου ,,, πεσμου κατι ρε τρελογιατρε, αποσυνδεσεις ε…
-
Στο M2A Ver6 4.4 εξακολουθει να μη παιζει η εφαρμογη mikey (εννοω η εφαρμογη τρεχει κανονικα αλλα δεν υπακουει στα κλικ) σαν να μην εχω καθολου mikey ... Tωρα εχω βαλει τη 12.12 αλλα και στη 5.12 το ιδιο ... μαλλον εχει θεμα η σειρα2 στο miui v6 ακομα Το mi-band λειτουργει μια χαρα αν και τρωει καποια κολληματακια αποσυνδεσης . Γενικα εσεις εχετε συχνες αποσυνδεσεις στα mi3 και mi4 ? η μονο στη σειρα2 συμβαινει αυτο ;
-
Mi-2A => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_GTV-taurus_4.12.12.zip Δεν λειτουργει το λινκ
-
αυτη η screenshot που εχεις βαλει στη σελιδα 266 ... πιο theme ειναι ;
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από leonkoum: “Και σε μένα το ίδιο κανει (Mi3w). Υπαρχει λυση;” στην επόμενη μόνο αν βάλεις θέμα , θα αλλάξει όμως όλη η εικόνα της επιφάνειας εργασίας (διαφορετικά εικονίδια , φάκελοι ....) π.χ. πρόχειρα ” πως λεγεται το theme που εχεις ;
-
Ναι δυστηχως δεν λειτουργει, κριμα και το συμπαθουσα πολυ . Τρεχει ως εφαρμογη αλλα δεν υπακουει στα "κλικ" σαν να μη κανεις τιποτα. Το εβγαλα το Ελληνικο, κατεβασα απο το en.miui το αγγλικο μηπως και ... αλλα δεν παιζει
-
το mikey σας λειτουργει ; εννοω οχι σαν να τρεχει η εφαρμογη, αλλα αν υπακουει στα κλικ