Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 558.
-
Παράθεση από Giannisagal: “redmi 4a....έκατσε όμορφα. Απορία....κάνω install το twrp τo ελληνικό και μετά κάνω εγκατάσταση την Ρομ μα όταν ξαναμπαινω twrp με βάζει στο μαμά twrp ...γιατί; Θέλω να έχω το ελληνικό πάντα....τι κάνω λάθος ανεστη @NasDriver??? ” Οντως στις τελευταιες ρομ το εχω παρατηρησει και στο Mi6 σε γυρναει στη προηγουμενη αυτοματα μολις βαλεις τη ρομ. Tolisdagas --> Οχι δεν κρασαρει στο δικο μου
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Nick Alt: “ΟΚ παιδιά θα δοκιμάσω και θα σας πω. Με το format δεν θα σβηστεί το zip με την ρομ ?? ” φυσικα και θα σβησει τα παντα γι' αυτο γραφω πριν κανεις το φορματ βαλε το καλωδιο να βεβαιωθεις οτι βλεπει ο υπολογιστης τη συσκευη ωστε μετα να κανεις copy-paste τη ρομ απο το pc στο κινητο
-
Αν εχει κλειδωσει ο bootloader το βλεπει οταν ανοιγει το κινητο που εμφανιζει Unlocked αν ειναι ξεκλειδωτος, παντος το ιδιο ακριβως ειχα παθει με 2 mi6 Που ειχα παρει και τα 2 θελανε format και δεν ειχε κλειδωσει ο bootloader. και στα 2 κολλαγε εκει και δεν ανοιγε οταν περναγα τη ρομ
-
Στο Mi6 οταν βαζεις για πρωτη φορα τη ρομ απο εδω ... θα πρεπει να κανεις format αλλιως κολλαει , ετσι την ειχα πατησει και εγω ανοιξε twrp - κανε reboot σε recovery - wipe - format data (εδω πριν το κανεις βαλε το καλωδιο στο pc και βεβαιωσου οτι βλεπει ο υπολογιστης το κινητο) κανε format . κανε απο το pc - copy-paste τη ρομ στο κινητο καντη Install Και εισαι κομπλε
-
Χαλαλι το 136000 του antutu απο το 180000 που ηταν με την πρπηγουμενη ρομ. Τωρα φτιαξατε τη μπαταρια. Επανηλθε στα παλια καλα επιπεδα και ειναι σουπερ. =============== Νοε 11th 2017, 3:42pm =============== Παράθεση από marilena.ele: “Εμένα δε με αφήνει να κανω αναβάθμιση μέσω OTA, μου βγαζει το κουμπί της λήψης κ μετα λεει οτι ειναι ενημερωμένη η συσκευή.. θα κανω ενα fr μπας κ στρώσει κ η μπαταρία! Ξαναπερνα το ΟΤΑ zip απο recovery και θα εισαι οκ λογικα ” - Κι
-
Περασα την XTRV σε mi6 & mi4 μεσω ΟΤΑ για να δουμε πως παει αυτη η ρομ εντυπωση μου εκανε στο antutu ... με την προηγουμενη ρομ ειχα 180.000 και με αυτη 136.000 !! γιατι ετσι ;
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από prekasg: “Δυστηχως για τη μπαταρια δεν βελτιωθηκε συνεχιζει να ρουφαει σαν ενα αμαξι 4000 κυβικα τη βενζινη ... ” Μπορείς να μας δείξεις λίγο νούμερα από μπαταριά για να καταλάβουμε τι κατανάλωση έχεις? Επίσης αν έχεις wakelock detector τι σου δείχνει ότι συμβαίνει? ” απο το μενου της μπαταριας τι να κανω Printscreen δηλαδη ;
-
Δυστηχως για τη μπαταρια δεν βελτιωθηκε συνεχιζει να ρουφαει σαν ενα αμαξι 4000 κυβικα τη βενζινη ...
-
Με το που ελαβα mail χθες ανοιξα το ΟΤΑ και την εβαλα στο mi6 - XTRV ο βασικος λογος ειναι να δω τη μπαταρια αν βελτιωθηκε , στο antutu σπαει τα παντα , βαρεσε 180.000
-
ειχα reboot και στο mi6 ... ενω ηταν ανοιχτο το φλας για κανα 4λεπτο ...
-
η καταναλωση μπαταριας σε αυτη τη ρομ ειναι τραγικη στο Mi6 ... δεν βγαζει ουτε μερα αντε ελα ρε παρασκευη !! XTRV
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παρατήρησε κάποιος άλλος σε ΜΙ6, χειρότερες φωτογραφίες με το νέο app? Sent from my MI 6 using Tapatalk ” εγω νομιζω οτι ειναι πεντακαθαρες και πολυ ωραιες ... ασε που το νεο app τα σπαει !!
-
Mi6 - Xtrv Το δαχτυλικο αποτυπωμα ριχνει μερικα ακυρα, δεν ειναι το ιδιο οπως στην προηγουμενη ρομ. Στην καμερα ωραιο το νεο μενου, πανω δεξια που εχει τις 3 γραμμες, οταν τις πατησεις το μενου ειναι στα αγγλικα
-
Παράθεση από toniathanos: “Παιδιά όπως έγραψα και πιο πάνω δεν μου ανοίγει τον browser της miui,στην εφαρμογή της winbank δεν μου στην ανοίγει με το δακτυλικο αποτυπωμα και battery drain αρκετό θα έλεγα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” λογικα πρεπει να ειναι πιο γρηγορο το κινητο σου με αυτη τη ρομ και γι'αυτο να πεφτει η μπαταρια, τουλαχιστον και στο mi6 που την εβαλα η μπαταρια τρεχει ασταματητα προς τα κατω ...
-
Αν φλασαρω με αυτο δεν ανοιγει το κινητο... // ακυρο ! κομπλε ! το εκανα με το supersu της προηγουμενης ρομ και τωρα εχει ρουτ κανονικα αυτη η ρομ εχει καλυτερη αποδοση στο antutu αλλα εμφανη μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας
-
Τελικα με το root στην xtrv για mi6 τι κανουμε; περιμενουμε νεο patch ;
-
το περασα , ανοιξε το κινητο αλλα δεν εχω ρουτ ουτε εφαρμογη super su
-
xtrv ειχα πριν και αναβαθμισα κανονικα xtrv μεσω ΟΤΑ
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651