Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 274.
-
Αχρείαστος να είναι ο οδηγός, αλλά ναι... Να μην τον αφήσουμε να το χαρεί τον π#@στη....! Υποθέτω πως σε περίπτωση που το κινητό βρεθεί, είτε επιστραφεί (πως και δε) χρειάζεται επικοινωνία με τον παροχο για επανα-ενεργοποίηση του ΙΜΕΙ, σωστά? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Scorpion147: “ΟΚ ευχαριστω mixaliscy για την καθοδηγηση σου. Θα το μελετησω τον εν λογω οδηγο, αν και απο μια πρωτη ματια μου φαινονται βουνο και επικινδυνες οι διαδικασιες, ειδικα αμα δεν ξερεις.” Σε όλους βουνό φαίνονται στην αρχή, αλλά αν ακολουθήσεις πιστά τον οδηγό, βήμα βήμα, θα το καταφέρεις 100%... Και ότι χρειαστείς στην πορεία εδώ είμαστε.... Απλά διάβασε προσεκτικά τους οδηγούς..! Καλώς ήρθες και καλορίζικο!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
mrzoid - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Panopticon: “Με βάση αυτόν τον οδηγό λέει πως πρέπει να περάσω το china developer για να μπορέσω μετά να ξεκλειδώσω τον bootloader και να περάσω την ελληνική (οοοταν έρθει η έγκριση από την xiaomi) Global Dev δεν παίζει? Έστω και μετά το πέρασμα της China dev? Mi account να κάνω τώρα από την unofficial που έχω ή πρέπει να περάσω μέσα την china developer πρώτα και να κάνω από εκεί? Γενικά πρέπει να κάνω account μέσα από το κινητό (για να πάρει στοιχεία του κινητού η xiaomi) ή μπορώ κ…
-
@Giannisagal Ανοίγεις το Play Store, πατας πανω αριστερά να ανοίξει το μενού, μετά ρυθμίσεις και εκεί που λέει αυτόματες ενημερώσεις το βάζεις "χωρίς αυτόματες ενημερώσεις" Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “τι θα γίνει θα το σπασω να συνέλθει?????? Ξανά πέρασα την ρομ ,έκανα καθαρισμό αλλά εκεί αυτό......ή μπαταρία τρέχει ποτάμι. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ????????? @NasDriver Ανεστηηηηηηηηη.............. @MIUI_ARTΔημητρηηηηηη......... ????????? καποιος?????????” Καλησπέρα, δεν έχω παρακολουθήσει προηγούμενα σου ποστς, οπότε με συγχωρείς αν πω κάτι χαζό.... Βλέπω ότι το play store έχει 80+ % στην κατανάλωση, μήπως έχεις ενεργές τις αυτόματες ενημερώσεις, λειτουργεί συνέχεια και σου…
-
Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader
ΜήνυμαΤα σέβη μου για ακόμα μια φορά... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi account περίεργη συμπεριφορά
mrzoid - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑυτό θα πει "έξυπνο τηλέφωνο"... Η xiaomi πέρασε πλέον στο επόμενο επίπεδο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Ερώτηση
ΜήνυμαΠαράθεση από kimoulis: “Παράθεση: “” καλησπέρα..θα ήθελα να ρωτησω πως και αν γίνεται να βάλω την γλώσσα του συστήματος στα ελληνικά...έχω την MIUI global 8.0 stable 8.0.10(lhomidg)δεν έχει επιλογή για ελληνικά και θέλω αν γίνεται να τα βάλω χωρίς να χρειαστεί κάποιου είδους format” Αν δε θέλεις να περάσεις αλλη ΡΟΜ, τότε δοκίμασε την εφαρμογή MoreLangs... Θα βρεις οδηγούς στο νετ για το πως θα εφαρμοστεί η γλώσσα που θέλεις Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@Ksigma Παρτο με το καλό αύριο, να μας ανεβάσεις μια φωτογραφία να δούμε τι Ρομ εχει... Και σε περίπτωση που θα έχεις official ROM, θα το λειτουργείς όπως είναι, δε θα χρειαστείς ούτε υπολογιστή ούτε τίποτα. Αν είναι Unofficial, τότε όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει με το θέμα του υπολογιστή. Μην ανησυχείς, μην απογοητευεσαι..... Και καλορίζικο! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Ksigma: “αν το κάνεις εσύ μπορεί να έχω και εγώ την ίδια γνώμη!αλλά δεν έχω υπολογιστή και όλα πρέπει να γίνουν από το τηλέφωνο.ασε που δεν σκαμπαζω.Γυναικα είμαι(να μην ακούσω σχόλια...) 1)Να βάλω την κάρτα μου??????? 2)από το τηλέφωνο να μπω για ξεκλειδωμα?????? Μετά μου λέτε την συνέχεια” Παρτο με το καλό αύριο, να μας ανεβάσεις μια φωτογραφία να δούμε τι Ρομ εχει... Και σε περίπτωση που θα έχεις official ROM, θα το λειτουργείς όπως είναι, δε θα χρειαστείς ούτε υπολογιστή ούτε τί…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από agggelos16: “οταν κατεβασω την ροm πρέπει να κάνω κάτι εκτός από backup για να την κάνω ινσταλ ; Και ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια τσακάλια !!” Κατεβαζεις τη σωστή ρομ για το κινητό σου, την περνάς στη συσκευή σου στον φακελο downloaded_roms και μετά από το updater πατάς τις 3 τελείες και επιλέγεις να διαλέξεις εσύ το πακέτο. Επιλέγεις τη ρομ που πέρασες, πατάς update και περιμένεις.... Ολα αυτά με την προϋπόθεση ότι ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ για το πέρασμα ελληνικής ρομ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από agggelos16: “παιδια διάβασα στο φόρουμ την έχουν περάσει κάποιοι στο πρό που την βρίσκω για το redmi note 3 pro” Καλημέρα.... Miui 8 έχει βγει και στις ελληνικές ρομ, αλλά και στις official stable + dev... Εκείνο που είναι σε αναμονή είναι η MIUI 8 που θα είναι βασισμένη σε Android 6, Marshmallow. Η οποία δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή απο την xiaomi, λογικά στις επόμενες εβδομάδες θα την έχουμε... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από agggelos16: “καλησπερα παιδια εχω λογικα το remdmi note 3 pro αλλα δεν ξερω αν ειναι το προ πως το βλεπω ? και αν ειναι το προ εχει βγει το miui8 ?γτ βλεπω οτι λεει σε αναμονη” Πας στο About Phone και αν δεις στον επεξεργαστή οτι είναι Hexa-Core, τότε έχεις το Pro.... Octa Core είναι το απλό... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iason33: “Καλησπερα παιδια! επιστρεφω με μια ακομη ερώτηση! :Ρ προσεξα οτι μου τελειωνουν πολυ γρήγορα τα mb (εχω vodafone). Μεσα σε 10 λεπτα εχασα 100mb χωρις να εχω κάνει κατι διαφορετικό απο οτι συνηθιζα, δεν ειδα καποιο βίντεο δλδ ουτε stream-αρα μουσικη. Και το αποκορυφωμα ειναι οτι ενω ημουν σπιτι με ανοιχτο wifi κ οντας συνδεδεμενος σε αυτο, εβλεπα youtube, κ ξαφνικα ειδοποιουμαι οτι τα mb (που χρειάστηκε να ξαναβαλω πριν κατι ωρες), τελειωσαν! Θα ηθελα να ρωτησω, υπάρχει περ…
-
xiaomi redmi note 3pro
mrzoid - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@geoanto555 Οκκκκ επόμενο βήμα να με αφήσει η γυναίκα να βάλω χέρι στο κινητό της.... Έχουμε ένα θεματάκι σε αυτό το θέμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Vik: “Ναι μόνο όταν ανοιγω κάμερα ή snapchat και είναι στο ίδιο σημείο παντα (μια πάνω αριστερα και μια κατω αριστερα), ήθελα να ανεβάσω φωτό όταν έφτιαξα το post αλλα δεν με αφήνει γιατι το αρχείο πρέπει να είναι μέχρι 1 ΜΒ και η φωτο είναι κάπου στα 3 ” Αφού είναι μόνο όταν χρησιμοποιείται ο φακός της κάμερας, μικρό το κακό...φοβήθηκα για καμένα πίξελς αλλά από ότι λες αποκλείεται. Αν μπορέσεις να ανεβάσεις φώτο θα διευκόλυνες το φόρουμ ως προς τη "διάγνωση" . Λογικά σκουπιδάκια θ…
-
xiaomi redmi note 3pro
mrzoid - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Η αρχικές ρυθμίσεις της συσκευής έγιναν με ελληνική γλώσσα ή με την αγγλική ? Το δακτυλικό αποτύπωμα ρυθμίστηκε με ελληνική ή με αγγλική γλώσσα ? ” Καλημέρα NasDriver , με αγγλικά και τα 2.... Παράθεση από geoanto555: “@mrzoid Πρέπει να δεις αν φοράει διαφορετικό αισθητήρα το δικό σου από της γυναίκας σου. ” Καλημέρα Γιώργο... πώς μπορώ να δω τους αισθητήρες? Το είχα προσπάθήσει πριν μερικές μέρες αλλά δε βρήκα τον τρόπο....