Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 274.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Ετοιμάζουν την MM (Android 6) και μάλλον για 2 εβδομάδες, θα περιμένετε... ” Χαλάλι τέτοια αναμονή...!

• RE: RE:

mrzoid - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

@gathan83 Μετά από κάθε αλλαγή στα δικαιώματα της εφαρμογής θέλει επανεκκίνηση η συσκευή για να εφαρμοστούν ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Vik: “Καλησπέρα σε όλους! Απο το πουθενά μου εμφανίστηκαν 2 μαύρες κουκίδες στην κάμερα, είτε όταν τραβάω με την κάμερα του τηλεφώνου είτε Snapchat κτλπ. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να είναι σκόνη που κάπως μπήκε μεσα (μεσω του 3.5mm audio jack??), το κινητό το είχα πάντα σε θήκη και έχω καθαρίσει εξωτερικά την κάμερα άπειρες φορές χωρίς αποτέλεσμα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση, ευχαριστώ προκαταβολικά τους Xiaomakides!!!” Οι κουκιδες είναι μόνο οταν ανοίγεις κάμερα? Πάντα στ…

• RE: xiaomi redmi note 3pro

mrzoid - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από ALEXBAKOGIANNIS: “καλημερα..ειμαι κατοχος του xiaomi redmi note 3 pro με την οριτζιναλ ρομ εδω και 2 μηνες..και ματεα προσπαθώ να βγαλω φοτο με το δακτυλικό αποτύπωμα..ξερει κανείς να με κατατόπιση” Το ίδιο πρόβλημα έχει το κινητό της γυναίκας μου... Ακομα καο μετά το update σε miui 8, τα ίδια... Το δικό μου με ίδια ακριβώς ρομ λειτουργεί κανονικότατα. Ακόμα ούτε εγώ εχω πάρει απάντηση από το φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapa…

• RE:

mrzoid - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από anestisleon: “γεια σας παιδια εχω ξανα αναφερθει στο θεμα για τον συγχρονισμο μετα απο δυο ρομ δεν συγχρονιζει το αλμπουμ εχω μιλησει με μελη του φορουμ εκανα καποια πραγματα οπως factory reset, wipes, αποσυνδεση και αλλα. ως τωρα συγχρονιζει ολα τα αλλα εκτος το αλμπουμ εχω μπει και στο site του micloud να δω αν μπορω να κανω κατι αλλα τιποτα.” Εγώ δε δίνω καν σημασία στη "μαμα" εφαρμογή για φωτογραφίες. Google Photos και τέρμα τα προβλήματα εδώ και μερικά χρόνια. Και έχω τις φωτογ…

• Εγώ πάντως σε kenzo δεν έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής πρόβλημα με την μπαταρία. Και σε Deep Sleep μπαίνει και ίδια διάρκεια είδα σε σχέση με πριν... Ιδού.... f90f23fa9d84d48fbeac0eadcc49552d.jpg abc448441871c38465b7e22928370f72.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση προς όποιον έχει απάντηση! Υπάρχει περίπτωση το MiPcSuite να μην αναγνωρίζει τις Ελληνικές ROM ως official? Ρωτάω επειδή προσπάθησα κάποιες φορές να πάρω Back Up του τηλεφώνου στο PC μου και κάθε φορά μου βγάζει "Couldn`t Back Up Device" ? Δεν πιστεύω να είναι θέμα drivers, γιατί τοκ ινητό και το περιεχόμενό του το βλέπω κανονικά στο MiPcSuite .....

• International μπορεί να θεωρηθεί η Global... Αλλά ναι συνήθως τα μαγαζιά όταν γραφουν international, εννοούν την multilingual. Unofficial δηλαδή... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mrzoid - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από nick_l: “Βρίσκω λίγο άκυρη τη σύγκριση με τα 600 ευρώ. Το δίλημμα του φίλου δεν είναι αν θα αγοράσει xiaomi ή ένα κινητό που κοστίζει 600 ευρώ αλλά αμφιταλαντεύεται μεταξύ των δύο αυτών συσκευών. Δεν πρέπει να τον βοηθήσουμε να συγκρίνει τις 2 συσκευές που τον ενδιαφέρουν;” Μάλλον με παρεξηγησες... Απλά για την κάμερα μίλησα, επειδή δεν τη θεωρώ καθόλου "κακη" όπως είπες ότι ακουσες.... Αντιθέτως, τη θεωρώ πολυ καλή για έναν απλό χρήστη... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησι…

• RE:

mrzoid - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από nick_l: “Καλησπέρα και από μένα, μεγάλο το δίλημμα, δεν έχω κάποιο από τα 2 ίσα ίσα τώρα το ψήνω για xiaomi, επίσης δεν ξέρω κατά πόσο σ ενδιαφέρει η κάμερα, δεν ακούω καθόλου καλά λόγια για την κάμερα του redmi note 3 (γενικά), ενώ αν δεν κάνω λάθος το Mi4 έχει τη sony imx214.” Εγώ πάντως σαν απλός χρήστης, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την κάμερα του RN3 PRO. Αν κάποιος θέλει επαγγελματικές φωτογραφίες, τότε ας δώσει 600 ευρώ να πάει σε άλλη εταιρεία.... Στάλθηκε από το Redmi Note …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από aporos: “Παράθεση από Michael CB: “ ” Παράθεση από mrzoid: “ ” ευχαριστώ πολύ... ψάχνω ακόμα να βρώ... Θα μπορούσα να έχω τη βοήθειά σας επίσης στα παρακάτω; έχετε μήπως συμβουλές στο τι να προσέξω; (πχ.. κάτι με rom είδα να λένε κάποιοι...) (κάποιοι λέγαν και για το 800 στο band.. αν πχ έχει βγει έκδοση που να μην έχει τα θέματα...) Τέλος αν δεν ζητάω πολλά... Θα με συμβουλεύατε για κάποια άλλη συσκευή (νεότερη?) (κάτι διάβαζα για 10πύρινο κτλ κτλ...) ευχαριστώ πολύ και πάλι...” Απ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixalis760: “ολα καλα το κινητο το μονο, να ειχε λιγο καλυτερη καμερα...εμενα εχει υπερβολικά κακή.” Φίλε Μιχάλη, εννοείται ότι έχεις βάλει αναλύσεις κτλ στο φουλ, ετσι? Επίσης έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι μέγιστη ποιότητα επιτυγχάνει σε κλιμακα 4:3, αν και εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά. Επίσης, τσέκαρε και την κάμερα απο πίσω μήπως θέλει καθάρισμα το τζαμακι... ☺ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

@aporos Καλησπέρα και από εμένα... 1) Δε θα με απασχολουσε τοσο το οτι η μπαταρία δεν βγαινει... Και στα iphone που υποτίθεται δεν βγαίνει, εχω αλλάξει πολλές φορές, βλέποντας (youtube) και κάνοντας... Επίσης το κινητό είναι καινούργιο μοντέλο και δεν μπορεί να σου πει κάποιος οτι το έχει χρόνια και οτι δεν παρουσίασε προβλημα 2)Επίσης για το hardware ισχύει αυτό που σου είπα... Το κινητό δεν είναι δοκιμασμένο σε βάθος χρόνου. Πάντως η ποιότητα φαίνεται αρκετά καλή. 3) Εγώ αγόρασα ένα κινητό από…

• RE:

mrzoid - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από bazgr1988: “Καλησπερα σε ολα τα παιδια.Μια ερωτηση η κοπελα μου εχει το RN3PRO με unofficial rom multi με προβλημα φορτισης -2% και έρχεται σε 5 μερες.Ειναι προτιμοτερο να κανω εγω mi λογαριασμο και αιτηση για ξεκλείδωμα απο τωρα ή να περιμένω να ρθει???Θα κατσει 2 εβδομάδες.τα φωτα σας παρακαλώ ωστε να δω πως θα κινηθω για να μπορεσω να περασω την ελληνική rom και να φτιάξουν τα πραγματα ” Καλησπέρα και σε σένα.... Για πιο λόγο να περιμένεις και να χάνεις χρόνο? Κάνε λογαριασμό, κά…

• Χωρίς να είμαι τεχνικός, από τη στιγμή που το δοκίμασες με πολλές διαφορετικές ROM και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, το μυαλό μου παει σε Hardware failure... Είτε κάτι απλό, είτε κάτι πιο εξεζητημένο. Στη θέση σου θα μιλούσα με το κατάστημα αγοράς για αντικατάσταση, είναι αμαρτία να βάλεις χέρι σε καινούριο κινητό. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα και από εμένα... Σε Redmi Note 3 Pro, καλύτερες ως τώρα η 6.8.4 και η 6.8.11, ελληνικές dev και οι 2... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάτι που πρόσεξα εντελώς τυχαία... Πλέον για διαχείριση δακτυλικου αποτυπωματος δε χρειάζεται να αλλάζεις τη γλώσσα του κινητού σε αγγλικά. Αν και δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό, είναι καλό το οτι διευκολύνει τη "ζωή" μας έστω και λίγο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και από μένα όλα καλά στην εγκατάσταση, μέσω του Updater. Για οτιδήποτε περίεργο θα επανέλθω. Μπράβο στα παιδιά για τον κόπο τους!

• RE:

mrzoid - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Michael CB: “Να σου ζήσει το παιδάκι σου φίλε!! Άμα μας πεις ότι είσαι και ιπτάμενος θα μας τρελάνεις! Ένστολος, ένστολος.. αλλά το μούσι μούσι. Πάνε χρόνια που απολύθηκα, δεν ξέρω, επιτρέπονται τώρα; ή είναι από διακοπές η φωτογραφία;” Να σαι καλά φίλε, σε ευχαριστώ πολύ! Η φωτογραφία είναι από άδεια, δεν επιτρέπονται ακομα Όχι δεν ειμαι ιπτάμενος, στον πύργο ελέγχου είναι το πόστο μου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν και καθυστερημένα, Hello to everyone, Γιάννης,35 χρονών, καταγωγή από Αξιούπολη του νομού Κιλκις, μένω τα τελευταία 8 χρόνια στη Χιο λογω δουλειάς (πολεμική αεροπορία). Φρεσκοπαντρεμένος, με εναν μπομπιρα σχεδόν 6 μηνών. 20dc1e45d4b7b6fb3c88e40135dddd01.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk