Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 274.
-
Παράθεση από osalonikios: “Εγώ χρησιμοποιώ το Camera Zoom FX Premium. Επειδή γνωρίζω το προγραμμα και με έχει βολέψει κιόλας δύσκολα να το αντικαταστήσω με κάτι άλλο. Ποιοτικά βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Το μοναδικό κακό του ειναι πως σαν app δεν ειναι δωρεάν. ” Έχεις δοκιμάσει να το κατεβάσεις μέσω του Blackmart Alpha ? Σε προηγούμενο κινητό έβρισκα πολλές κρακαρισμένες εφαρμογές από εδώ.... Τους τελευταίους μήνες όμως δεν ξέρω τι παίζει, δε το χρησιμοποίησα καθόλου.
-
RE:
mrzoid - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από entasis64: “ενδειαφερομαι και εγω αν γινεται ελληνικα χωρις να το flasharo εχω stable” Γίνεται σίγουρα, το είχα κάνει. Απλά επειδή έχει πολύ καιρό δε θυμάμαι ούτε τη διαδικασία ούτε που είδα τον οδηγό. Η εφαρμογή λέγεται MoreLangs, θέλει κάποια προσοχή στη χρήση της αλλά μπορείς να βρεις οδηγό στο διαδίκτυο.... EDIT : Εννοείται ότι είναι μια πρόχειρη λύση, αν θέλεις να μην αλλάζεις Ρομ. Φυσικά και είναι πολύ καλύτερο να βάλεις την ελληνική ρομ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου…
-
RE:
mrzoid - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Giorgis: “ΕΛΛΗΝΙΚΑ και πάλι ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Σε Ευχαριστώ. ” Sorry που φυτρώνω εκεί που δε με σπερνουν, απλά θυμήθηκα οτι σε ένα νήμα είχα δει οδηγο του @lallasgr (ποιου αλλου) και έλεγε πως να αλλάξεις τη γλώσσα σε Global stable, με ενα προγραμματακι απο google play. Το ειχα κάνει τοτε(τωρα εχω περασμενη την ελληνική) και δεν ειχε κανένα πρόβλημα το κινητο. Αν δε με απατά η μνήμη μου, ο οδηγος ήταν σε σχολιο της αλλαγης ρομ απο unofficial σε official.... EDIT : Η εφαρμογή λέγεται MoreLang…
-
Παράθεση από spideman3: “mrzoid Δεν είναι νέο χαρακτηριστικό της 6.8.4 αλλά της V8. ” Ε τότε μάλλον δεν το έδωσα σημασία....! Εκτός κι αν για κάποιον λόγο δε λειτουργούσε σε μένα. Όπως και να χει, η ΡΟΜ μέχρι στιγμής μου φαίνεται πολύ καλή.
-
Μετά από μερικές ώρες χρήσης, το πρόβλημα με την μπαταρία έχει λυθεί. Πλέον το κινητό μπαίνει σε Deep Sleep όταν δεν χρησιμοποιείται. Επίσης πρόσεξα και ένα εφέ, το οποίο μπορεί να υπήρχε και στις προηγούμενες ROM και να μη το κατάλαβα. Όταν πατάς το πλήκτρο κλειδώματος της οθόνης, τα φόντα γίνονται ασπρόμαυρα και μετά κλειδώνει. Αυτό για ελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου, ίσα ίσα το καταλαβαίνει το μάτι. Κάτι αρνητικό δεν πρόσεξα εγώ μέχρι στιγμής.... μπράβο για την καλή δουλειά στα παιδιά!
-
Παράθεση από AJP23: “3. Λύση για να έχω 160 χαρακτήρες σε sms υπάρχει ή πρέπει να κατεβάσω μια εφαρμογή από το store όπως για παράδειγμα το Textra SMS; (θα προτιμούσα να μείνω με τη μαμά εφαρμογή) ” Καλησπέρα και καλορίζικο..... Στην 3η ερώτησή σου, η λύση είναι να γράφεις με κεφαλαία. Σχετικά με τη ΡΟΜ που φοράς, υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν πολυ περισσότερα από εμένα, οπότε καλά θα ήταν να σε διαφωτίσει κάποιος.... Συμβουλή δικιά μου, διάβασε τους οδηγούς του Lallas για να περάσεις την Ελληνικ…
-
Παιδιά μια χαζή ερώτηση... Στη "μανισια" εφαρμογή SMS, στους 70 χαρακτήρες ξεκινάει 2ο sms... Υπάρχει καμία λύση σε αυτό ή πρέπει να πάμε σε εφαρμογή sms από το play store? Έχει κανείς να προτείνω καμία απλή? Α, το βασικοτερο... GTV 6.7.21 DEV... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
mrzoid - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από tasospap1986: “Θα το γυρίσεις στα αγγλικά για να κάνεις ρύθμιση δακτυλικού αποτυπωματος. Και όταν τελειώσεις ξανά ελληνικά.” Σωστός ο μάστορας.... Το είχα ξεχάσει εντελώς ότι και στο αρχικό σετάρισμα ήθελε αγγλικά... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι που πρόσεξα εντελώς τυχαία μόλις τώρα.... Φοράω την τελευταία 6.7.21 dev, ελληνικη. Προσπαθώντας να μπω στις ρυθμίσεις /κλείδωμα οθόνης & κωδικός πρόσβασης / κωδικός & δαχτυλικό αποτύπωμα, με πετάει στο αρχικό μενού των ρυθμίσεων. Το πρόσεξε κανένας άλλος ή μόνο σε εμένα γίνεται αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από reggae_b0y: “Το κινητό το εχω στα χερια μου εδω και λιγες μερες και τωρα ειναι η δευτερη φορα που το φορτιζω. Εχω παρατηρησει οτι κατα την φορτιση ανεβάζει αρκετη θερμοκρασια και στο πισω καπακι και μπροστα στην οθονη. Ειναι κατι που συμβαινει σε ολους ή να αρχισω να ανυσηχω?” Γενικά επειδή ο φορτιστής είναι ταχείας φόρτισης, σε ΟΛΟΥΣ ανεβάζει θερμοκρασία μέχρι η μπαταρία να φτάσει 50-60% και μετά χαλαρώνει μέχρι το 100%....ίσως να το έχεις ήδη διαπιστώσει και εσύ Στάλθηκε από το Re…
-
RE:
mrzoid - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από reggae_b0y: “Απλα δεν με ρωτησε για το superuser και τωρα το βλεπω στο μενου. τι γινεται τωρα? μπορω να βγαλω?” Πριν το αντιγράψεις στο κινητό σου, ανοιγεις το αρχειο rar και σβηνεις τον φακελο supersu. Μετά κάνεις κανονικά το φλασαρισμα και οταν στο reboot σε ρωτήσει αν θες εγκατάσταση το supersu, πατας οχι.... Εγω ετσι κανω συνέχεια και κανενα προβλημα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα σχόλια όλον αυτόν τον καιρό και δεν είδα κάτι για αυτό το αναφέρω εδώ. Εϊχα περίπου για 2 μήνες την Global Stable ROM ( έφτασα μέχρι την 7.3.6 αν θυμάμαι καλά)... Έχει δύο εβδομάδες που είμαι με την Ελληνική Dev και έχω παρατηρήσει πολύ καλύτερη διαχείριση την μνήμης. Έχω την έκδοση με τα 2gb RAM και ΣΥΝΕΧΩΣ η διαθέσιμη είναι πάνω απο 900 mb μετά από καθαρισμό μνήμης. Στην Global Stable ήταν συνήθως στα 700..... Τέλος πάντων, απλά σαν παρατήρηση το έγραψα και συγχαρητή…
-
RE:
mrzoid - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από tasospap1986: “Καλησπερα παιδιά.Θα ήθελα για άλλη μία φορά τα φώτα σας και τη γνώμη σας... Επειδή δεν κατάφερα να βρω 64bit υπολογιστή σκέφτηκα να περάσω την official και να δουλεύω το κινητό στα αγγλικά μέχρι να περάσω την ελληνική κάποια στιγμή. Ποια ή γνώμη σας; Θα έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό ή θα είναι πλήρως λειτουργικό; Θα μπορώ να κατεβασω πακέτο γλώσσας και να πληκτρολογώ ελληνικά; Με το play store; Θέλει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία να περαστεί; Αν είναι να έχω μόνο το με…
-
Παράθεση από kostasz: “το ραδιο κομπλε απλα ηθελε ακουστικα για καλυτερο σημα , τωρα για τον καιρο δεν βρηκα ακρη συνεχιζει στον εντοπισμο να με βγαζει καλιθεα δεν νομιζς να φταει το γπσ γιατι στους χαρτες με διχνει κανονικα που ειμαι . Να ρωτησω και κατι αλλο το να του βαλω την ελληνικη ρομ μπορειτε να μου πειτε 3-4 αλλαγες πο ειναι σημαντικες να καταλαβω αν αξιζει να το κανω ? ευχαριστω ελπιζω να μην κουραζω ! ” Καλησπέρα και από μένα και καλορίζικο κατ αρχάς. Μια συμβουλή... 100% σε βάθος χρό…
-
Παράθεση από jmarkantonakis: “Παράθεση από mrzoid: “Η λύση στο δικό μου πρόβλημα ήταν ξανά από την αρχή wipe & install την Ελληνική ρομ.... όλα καλά τώρα... ” Υπάρχεο οδηγός γιαυτό? Το πήρα από το πρωι και ακόμα παλεύω!!!! ” Τρόπος για να περάσεις την Ελληνική εννοείς? Αν ναι.... 1)Κάνεις αίτηση ξεκλειδώματος, περιμένεις μερικές μέρες να σου απαντήσουν με sms 2)Αφού σου απαντήσουν (ή και νωρίτερα αν θέλεις) ακολουθείς τον οδηγό του Lallasgr κι φλασάρεις την China Developer 3) Ξεκλειδώνεις τον bo…