Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 274.
-
Παράθεση από lallasgr: “Το έχουμε πει ότι οι developer rom έρχονται pre-rooted. Αν δεν θες να γίνει ροοτ ανοίγεις το zip της rom και από τον φάκελο superuser κάνεις delete το αρχείο από εκεί και σώζεις το zip της ρομ. Τότε κάνεις το ινσταλλ της ρομ και θα είσαι οκ! Επίσης νομίζω ότι μπορείς από την ίδια εφαρμογή superuser να το κάνει απεγκατάσταση οπότε να μην είναι πλέον το κινητό ροοτ!! ” Σωστός όπως πάντα... έσβησα το αρχείο και στο φλασάρισμα τώρα με ρώτησε αν θέλω να το κάνω install....ευχα…
-
Όλα καλά, πέρασα εύκολα την GTV 6.6.30 Developer... το μόνο που παρέλειψα είναι να πατήσω "ΟΧΙ" στην εγκατάσταση SuperSU , το οποίο το πήρα χαμπάρι αφού άνοιξα το κινητό και το βλέπω πλέον στην επιφάνεια εργασίας... Λογικά δε νομίζω να μου δημιουργήσει προβλήματα αφού δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με ρουτ , απλά ρωτάω να μου πει κάποιος που ξέρει περισσότερα. Ευχαριστώ...!
-
RE:
mrzoid - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Λειτουργεί για οποιαδήποτε official rom...china or global....stable or developer :)” Ευχαριστώ @NasDriver Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
mrzoid - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕρώτηση προς τους "ειδικούς" του φόρουμ... Ο συγκεκριμένος οδηγός λειτουργεί για αλλαγή από Global Stable σε Developer? Official πάντα και οι δύο.... Ο άλλος τρόπος με το MiSuite δεν πιάνει σε εμένα, μου βγάζει "Rom package signatures cannot be verified" Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλησπέρα και πάλι σε όλους... Μετά από 2 μήνες με Official Global Stable, αρχίζω και ξύνομαι να περάσω την Ελληνική. Έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα στην Xiaomi και έχω πάρει έγκριση εδώ και κανα μήνα, αλλά δεν ξεκλέιδωσα. Απ` ότι έχω καταλάβει μετά από αρκετό διάβασμα, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω είναι : 1) Φυσικά backup, επειδή θα διαγραφούν όλα. 2) Να περάσω μια οποιαδήποτε official Dev Rom ( ή μήπως πρέπει συγκεκριμένα την αγγλοκινέζικη??) 3) Ξεκλείδωμα bootloader 4) Πέρασμα Ελληνική…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Ωχ τώρα είδα ότι πήγε σε global stable. Νόμιζα ότι διάβασα Ελληνική!! Θα έλεγα τότε ακολούθα τον παρακάτω οδηγό και πέρνα καθαρή εγκατάσταση την global 7.2.5.0 και θα είσαι οκ μετά! Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)” Υπάρχει κάτι που να μην το ξέρεις ρε φίλε???? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Ronnie10: “Ενω εχω κανονικα ενεργοποιημενα ολα στο led ειδοποιησεις μηνυματα κλπ σε χρωμα μπλε οπως ειναι default, οταν μου στελνουν στο messenger δε το εχω δει ποτε να αναβει το λαμπακι. Κανω καποια ρυθμιση εγω αλλη? Αν θυμαμαι καλα και στο messenger μεσα τα εχω ενεργοποιημενα ολα. Φανταζομαι led εννοει το λαμπακι αυτο διπλα απο τη μπροστινη καμερα σωστα..? Μονο οταν φορτιζει το βλεπω να να αναβει. Ελληνικη stable 7.3.2.0” Ειδοποιήσεις γενικά έχεις είτε στην οθόνη κλειδώματος, είτε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nav_lgnd: “Παιδιά καλημέρα, έχω το εξής θέμα: έκανα το update σε 7.3.5 global stable και πλέον το κινητό ζεσταίνεται αρκετά σε απλά πράγματα όπως το σερφάρισμα στο ιντερνετ.. κυρίως με χρήση 3g αυτό και λιγότερο με wi-fi. έχεις κανείς το ίδιο πρόβλημα? μπορώ να γυρίσω μέσω του updater του κινητού στην 7.3.2?” Έχω την ίδια έκδοση σε 2 συσκευές και δεν πρόσεξα διαφορά στη θερμοκρασία. Τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να με ανησυχεί, επειδή γενικά του βγάζω το λάδι. Ως προς το downgrade, δε ν…
-
Ως προς τις σελφι, όπως έγραψα και προχθές.... Ίδιο κινητό και ιδια ρομ με τη γυναίκα μου ( 7.3.5 Global Stable), το δικό μου βγάζει σελφι, της γυναίκας μου όχι (με fingerprint εννοώ). Κατά τα άλλα το fingerprint της συσκευής της, δουλεύει κανονικότατα... Και δε μπορώ να βρω λυση, με έχει ζαλισει! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από astrah: “Πρωί πρωί σήμερα ξύπνησα με miui 8... το πέρασε μόνο του το βραδάκι... Ούτε που με ρώτησε.. Official dev rom Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Εντυπώσεις? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
#MIUI 8 China Developer ROM 6.6.16 Officially Released for Public: Recovery / Fastboot ROM Downloads, Flashing Guide & FAQ. Read here: MIUI 8 China Developer ROM 6.6.16: Recovery / Fastboot Downloads, Flashing Guide - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Xiaomi Mi 2/2S, Mi 3, Mi 4, Mi 4c, Mi 4S, Mi 5, Mi Max, Mi Note, Mi Note Pro, Redmi 1, Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 2A, Redmi 2 Prime, Redmi 3, Redmi 3S, Redmi Note 3G, Redmi Note 4G, Redmi Note Prime, Redmi Note 2, Redmi Note 3 MTK, Redmi Note…
-
Έχω σπάσει το κεφάλι μου εδώ και καμιά ώρα και δε μπορώ να βρω λύση.... Και εγώ και η γυναίκα μου, έχουμε το ίδιο κινητό, Redmi note 3 pro , την ίδια 7.3.5 global stable ROM... Σε εμένα η λειτουργία σελφι με δαχτυλικο αποτύπωμα δουλεύει κανονικά.... Στης γυναίκας μου όχι...!!! Υπάρχει πουθενά ρύθμιση για αυτό, επειδή δεν μπόρεσα να βρω κάτι μόνος μου..... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@pechr Εντάξει, αυτό που λες είναι σωστό (και λογικό) απλά εγώ έχω ένα θεματάκι με την υπομονή σε τέτοια θέματα... Να υπάρχει διαθέσιμη η MIUI 8 και να μη την περάσω αμέσως...? No way, my friend... :p Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από DrSaG: “Παράθεση από mrzoid: “7.3.5 Global Stable, ready for download... Απλά fixes είναι αλλά για να δούμε.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Σου εμφάνισε τίποτα περίεργο; Διάβασα στο αγγλικό φόρουμ ότι αφαίρεσαν την επιλογή για LTE από τις ρυθμίσεις. Εν το μεταξύ μετά από 1 μήνα, έχουν τόσα πιο σοβαρά bugs να ασχοληθούν (σύμφωνα πάντα με τα reports στο en.xiaomi) και στέλνουν ΟΤΑ για να διορθώσουν χαζομάρες (βλ. Fixed a bug that sometimes you couldn't capture a photo wi…