Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-274 από 274.

• RE:

mrzoid - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από no-mercy: “Παράθεση από stathisksts: “Καλησπέρα Ξέρει κανείς εάν το κινητό πιάνει 4g στη Θεσσαλονίκη με wind? Γενικά έχει θέμα με 4g και wind?” Ναι κανονικά και στην θέση 1. Αλλά εδώ αρχίζουν τα παράδοξα. Έχουμε ίδιο κινητό με τον κουμπάρο μου και ενώ το δικό μου πιάνει κανονικά 4g το δικό του δεν έχει πιάσει ποτέ από τότε που το πήρε. Και για να σας προλάβω έχουμε ίδια rom (china stable), ίδια εταιρία κινητής και ίδιο εταιρικό πρόγραμμα (wind) , ίδια θέση κάρτας (1) , και ίδιες ρυθ…

• Επειδή χρησιμοποιώ και εγω καθημερινά το 2g στο σπίτι, θα σου πω ότι όταν το έχεις στο 3g και είσαι συνδεμενος στο wifi, άσχετα με το αν χρησιμοποιεί ή όχι data της κινητής, η συσκευή ψαχνει σημα 3g. Στο σπίτι μου το σήμα ειναι ελεϊνο όταν το έχω 3g, ενω όταν το γυρνάω σε 2g ειναι φουλ... Αυτή είναι η βασική διαφορά, οπότε στην περίπτωσή μου μόνο άχρηστο δεν το λες... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Δε ζητάω και πολλά.......! Original Xiaomi Mi IV Hybrid Earphones Wired Control Headphone with MIC for Android iOS Original Xiaomi Hybrid Earphone

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από teotok: “Καλησπερα σε ολους, επειδη δεν εχω τον χρονο αλλα και την διαθεση να ''διαβασω'' παραπανω για το πως μπορω να σεταρω καλυτερα το κινητο, το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το πουλησω.Αν υπαρχει καποιος ενδιαφερομενος παρακαλω ας ερθει σε επικοινωνια μαζι μου. Ευχαριστω!” Εγώ το μόνο που θα σου πω είναι ότι αν του δώσεις λίγο χρόνο (οχι κάτι ιδιαίτερο) το κινητό θα σε ικανοποιήσει με το παραπάνω. Σεβαστή η άποψή σου, απλά να μην το μετανιώσεις μετά....! Sent from my Redmi Note 3 us…

• Παιδιά ενα θεματακι, το οποιο δεν ειδα πουθενα να αναφέρεται στο φορουμ. Εχω περασμενη την 7.3.2.0 Global Stable. Το "πρόβλημα" είναι στα sms... Οταν ανοιγω την εφαρμογή, βλεπω κανονικα τη λιστα με τα sms, κανονικα με το ονομα του αποστολέα κτλ κτλ. Οταν όμως ανοιξω ενα sms για να το διαβασω, πανω δε βλεπω πλεον το ονομα του αποστολεα, παρα μονο τον αριθμο. Στην ουσια φαινεται σαν να μην εχω αποθηκευμενο τον αποστολέα. Με το που κάνω "back" στη λιστα μηνυμάτων ξαναεμφανιζονται παλι κανονικά και …

• RE:

Μήνυμα

Ξέχασα να το γράψω.... Στη Χίο βρίσκομαι... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από tkvkp: “Επανέρχομαι με δύο ακόμη screenshots. Το πρώτο από το δικό μας (6.5.19 ελληνική) και το δεύτερο από το LG G4. Wind και τα δύο και ταυτόχρονη δοκιμή ανά χείρας. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk ” bf88aa0d92b1fd475eeadace94f24360.jpg Global stable, 7.3.2.0 Πρωτη φορα βλεπω τοσο ψηλα νουμερα... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ευχαριστώ παιδιά, να είστε καλά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλησπέρα και εδώ... Τελικά ζήλεψα το κινητό της γυναίκας και πήρα και για μένα (Redmi note 3 Pro). Το οποίο φυσικά και ήρθε με "πειραγμένη" ΡΟΜ, όπως και της γυναίκας μου. Τα φλάσαρα και τα 2 με Global Stable, περάσαμε και την αναβάθμιση που βγήκε χθες ( 7.3.2.0 ) και με τη βοήθεια του MoreLangs πέρασα και ελληνικά σε εμένα. Μερικά προβληματάκια που παρατήρησα με την οφισιαλ ΡΟΜ. α) Και στα 2 κινητά, κάπου κάπου παρουσιάζεται πρόβλημα με το youtube. Όταν παρακολουθούμε βίντεο σε landscape, αρκε…

• @lallasgr Τελικά ήταν δικό μου το λάθος..... όντως στον οδηγό σου ακόμα και η μικρότερη λεπτομέρεια είναι σημαντική..... Το λάθος μου ήταν ότι όταν έκανα unzip την ΡΟΜ, έκανα δικό μου φάκελο kenzo.... και όχι ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ όπως γράφεις.... Τώρα όλα ΟΚ, η ρομ φλάσαρε κανονικά και οτ τηλέφωνο δουλεύει τέλεια. Υ.Γ. : Με έσωσε ο οδηγός σου.... το τηλέφωνο ήταν δώρο για τη γυναίκα μου και είχα καταστεναχωρηθεί που ήταν " ελατωματικό".... Χίλια μπράβο για τη δουλειά σου και με συγχωρείς για το ζάλισμα!

• @lallasgr Κατέβασα την global stable, απο τα λινκ που δινεις. Πως βλέπω την κατάληξη? EDIT : tgz είναι....

• @lallasgrforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14145/Τα έκανα όλα σωστά, όταν πατάω το "Flash" μου βγάζει αυτό το μνμ..... καμιά βοήθεια?

• ROM DOWNGRADE

Μήνυμα

Ευχαριστώ παιδιά.... θα το προσπαθήσω γατί το τηλέφωνο μου σπάει τα νεύρα έτσι. Δε λειτουργει ο σένσορας, δε λειτουργει σωστα το rotate, δεν μπορώ να αλλάξω το Locale....και γενικώς έχει θέματα. Ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση με την official rom.....

• ROM DOWNGRADE

Μήνυμα

Καλησπέρα. Αγόρασα ένα Redmi note 3 pro( Qualcomm) απο το Gearbest και ήρθε με MIUI Global 7.8 Stable (7.91.8.0 LHOMICL) Απ ότι κατάλαβα δεν είναι official rom, με αποτέλεσμα να μη δουλεύει το fingerprint sensor. Μετά από μεγάλη αναζήτηση, κατάλαβα ότι για να λειτουγήσει πρέπει να κάνω downgrade σε official ROM. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το κάνω με κάποιον οδηγό? Έχω πολύ καλή σχέση με υπολογιστές αλλά οι οδηγοί που βρήκα στο ίντερνετ είναι πολύπλοκοι και θα …