Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 274.

• Παράθεση από kosmasdel: “Μετα το update στην τελευταία global dev 8.4.26 εμω κλεινω μια εφαρμογή στο multitasking οταν ξανανοιξω το multitasking αμεσως την ξαναεμφανιζει χωρις να την εχω ανοιξει. Το κανει και σε αλλον;” Με πρόλαβες. Το ίδιο και εγώ... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η τελευταία official global dev πολύ μάπα. Πολύ εκνευριστικό το ότι από τη διαχείριση εργασιών δεν μπορείς να κλείσεις μεμονωμένη εφαρμογή του παρασκηνίου. Με το που ξανανοίγεις τη διαχείριση, εμφανίζεται πάλι σαν να λειτουργεί. Μόνο αν επιλέξεις "kill all" κλείνουν.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ γιατί τόσο καιρό είχα την εντύπωση οτι ο Google Assistant δουλεύει μόνο αν η γλώσσα συσκευής είναι τα αγγλικά? Γίνεται και στα Ελληνικά? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mrzoid - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από papsr6: “Παράθεση από fuorigioco1981: “με την τοκατεβάζοντας την μπάρα (χωρίς να υπάρχει ειδοποίηση), με το πρώτο swipe φαίνεται η πρώτη γραμμή διακοπτών. με το 2ο φαίνεται η 2η και η 3η σειρά αλλά όχι ολόκληρη η πρώτη! ένα φτιάχνουν ένα χαλάνε e6102339ac580f5ea2cce8a9e6b28046.jpg46c380fb76a151d2e97a2c2bd0fa4d38.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” ακριβως το ιδιο κανει και σε μενα με το eradio app. Ενα φτιαχνουν ενα χαλανε οι σχιζοματηδες. Ποιο θεμα ειναι αυτο φιλε μου?” …

• Επιβεβαιώνω και εγώ ότι στην Dev 8.4.12 το πρόβλημα του Chrome δεν υφίσταται.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από papsr6: “Παράθεση από mrzoid: “Παράθεση από papsr6: “Χρονια πολλα παιδια. Εχει να δωσει πολυ καιρο update η xiaomi η ειναι ιδεα μου? Σε stable ηδη 2 μηνες αν δεν κανω λαθος. Στην dev ομως που δινει καθε βδομαδα εχει μεινει στην τελευταια βδομαδα του μαρτιου και εχουμε σχεδον μεσα απριλιου χωρις update. Παιζει κατι η απλα παιζουν ταβλι? ” Γιορτάζουν και αυτοί, έχουν τις δικές τους αργίες. Δεν είναι αποκλειστικά δικό μας προνόμιο :). Αύριο θα έχουμε κανονικά Update στις dev, διάβασα τ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από papsr6: “Χρονια πολλα παιδια. Εχει να δωσει πολυ καιρο update η xiaomi η ειναι ιδεα μου? Σε stable ηδη 2 μηνες αν δεν κανω λαθος. Στην dev ομως που δινει καθε βδομαδα εχει μεινει στην τελευταια βδομαδα του μαρτιου και εχουμε σχεδον μεσα απριλιου χωρις update. Παιζει κατι η απλα παιζουν ταβλι?” Γιορτάζουν και αυτοί, έχουν τις δικές τους αργίες. Δεν είναι αποκλειστικά δικό μας προνόμιο :). Αύριο θα έχουμε κανονικά Update στις dev, διάβασα το changelog το πρωί. Την προηγούμενη εβδομάδα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από msdx: “Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με τον chrome στις τελευταίες roms; Εμένα συχνά βγάζει οτι πήγε κάτι στραβά . Έχω την εντύπωση οτι φταίει το magisk (adaway) αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό.” Το πρόβλημα είναι και στην official dev, εδώ και 2-3 roms. Ελπίζω να το διορθώσουν γιατί είναι αρκετά εκνευριστικό.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από gsisman41: “[label][/label]Εχω βρει ένα πρόγραμμα για αναγνώριση προσώπου κατά το ξεκλείδωμα της συσκευής.Αυτό γίνεται μόνο σε root συσκευές.Απλά όταν το εγκαθιστώ στις ρυθμίσεις στην έκδοση του MIUI ενώ έχω την ελληνική stable 9.5.4.0 εμφανίζεται ότι έχω την global 9.5.4.0.Αυτό είναι το αρχείο:Loading site please wait....” Δεν ξέρω για την stable, αλλά στην Developer (XTRV και Aroma) είναι διαθέσιμη χωρίς έξτρα πρόγραμμα η λειτουργία ξεκλειδωματος με αναγνώριση προσώπου. Και απ ότι…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από papsr6: “Μετα απο τα πολλα προβληματα των τελευταιων miui ειπα να δοκιμασω την lineage official 14.1. Παιδια πραγματικα μακραν η καλυτερη ρομ. Σταθερη οσο καμια αλλη (εκδοση 20180317) μακραν γρηγοροτερη ολων. Σε αποκριση τελεια. Μπαταρια απιστευτη. 95-50% μπαταρια 7 ωρες οθονη και σε λειτουργια 1 μερα και 3 ωρες. Ολα δουλευουν τελεια γρηγορα οπως με καμια αλλη ρομ. Ακομα και η καμερα ειναι για μενα καλυτερη. Πραγματικα πολυ καλη δουλεια.” Παίρνει OTA αναβαθμίσεις? Το gplay το φλασαρ…

• RE:

mrzoid - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από endlessterror: “Και εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την υποστήριξή τους. Αλλά τους τελευταίους 2 μήνες εξαφανίστηκαν. Από ό,τι ξέρω, η Selina παντρευόταν τέλη Γενάρη/αρχές Φλεβάρη, αλλά δε νομίζω να είναι 2 μήνες σε μήνα του μέλιτος :p” Δηλαδή μαζί με το κινητό,το χάσαμε και το κορμί... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από kostasgr78: “Γράφω κώδικα από το 1984 και υποστηρίζω πάσης φύσεως συστήματα 20+ χρόνια ” Όλοι πιστεύουμε ότι είμαστε καλοί στη δουλειά μας(αυτο ισχύει για όλα τα επαγγέλματα). Οι περισσότεροι όντως είμαστε. Όταν όμως ζητάμε βοήθεια , δοκιμάζουμε αυτά που μας προτείνουν οι υπόλοιποι. Ιδίως από τη στιγμή που ΕΜΕΙΣ ζητήσαμε τη βοήθειά τους. Όταν λοιπόν από τη μια ζητάς βοήθεια, έχεις απαντήσεις - προτάσεις και εσύ σύμφωνα με τα λεγόμενά σου αρνείσαι να τις εφαρμόσεις επειδή θέλεις να α…

• Παράθεση από summer74: “γεια σας υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω πληκτρολόγιο από Samsung j5 ή από xperia z3 σε Redmi 4x.ευχαριστώ ” Για σου , είσαι σε νήμα για το Redmi Note 4x , όχι Redmi 4x.

• Stable και Dev είναι 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα, δεν μπορείς να συγκρίνεις "ενδιάμεσες¨" Roms , γιατί απλά δεν υπάρχουν. Εκείνο που με "φοβίζει" λίγο είναι το ότι τον περασμένο χρόνο, όταν ακόμα είχα το Redmi Note 3 Pro , είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα επί μήνες, χωρίς να βρεθεί λύση. Το πρόβλημα λύθηκε, όταν.... πούλησα το κινητό.

• Και εμένα με miui 9, 8.3.22 official global dev το ίδιο με τον Chrome. Όχι πάντα, αλλά αρκετά συχνά εδώ και μερικές μέρες.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γενική συζήτηση για το Mi A1

mrzoid - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Αυτό το είχα στο νου μου , αλλά δε νομίζω να είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί ήδη έχουμε tablet με android , οπότε ευελπιστώ να το ξεπεράσει Σε ευχαριστώ πολύ!

• Γενική συζήτηση για το Mi A1

mrzoid - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Καλησπέρα... Μόλις πήρα στα χέρια μου το Mi A1 σε Rose Gold , για τη γυναίκα. Γενικά από όσα έχω δει στο youtube , άλλοι unboxers λένε πολύ καλά λόγια και άλλοι το θάβουν.Αυτά όμως είναι και θέμα marketing,οπότε τα προσπερνάω. Εκείνο που με ενδιαφέρει , μιας και προορίζεται για γυναίκα, είναι να μη τρ'ωε κολλήματα του στυλ "κάνω επανεκκίνηση για να ξεκολλήσει", να έχει μια αξιοπρεπή κάμερα για φωτογραφίες και να κρατάει η μπαταρία 1,5 -2 μέρες με πολύ χαλαρή χρήση. Τώρα θα μου πείτε " Καλά ρε με…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Μακάρι να ήταν αυτό! Εγώ είπα για πρόβλημα οθόνης γιατί είπες αυτό με το δεξιά - αριστερά ότι φτιάχνει Δοκίμασε και βλέπεις :)” Άντε να δούμε! Αν το ξανακάνει θα φύγει πίσω, πριν απο 2 εβδομάδες το πήρα με εγγύηση 2 χρόνια.... Ελπίζω βέβαια να μη χρειαστεί Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Ωραία το ξεχνάς γιατί μου φαίνεται για πρόβλημα οθόνης. Όταν και αν γίνουν χειρότερα τα πράγματα την αλλάζεις Εκτός αν έχεις εγγύηση και θες να τη χρησιμοποιήσεις οπότε το στέλνεις στο κατάστημα.” Εκεί πήγαινε το μυαλό μου,αλλα τώρα δοκίμασα να αλλάξω κατ αρχάς το ρολόι. Κανένα πρόβλημα. Μετά δοκίμασα άλλο θέμα και πάλι κανένα πρόβλημα. Άρα ελπίζω απλά να είναι από το θέμα. Το πρόβλημα μου παρουσιάστηκε με το θέμα "fog". Αν στην αρχική οθόνη πατούσα αρκετές φορές το "home", …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Και να φανταστώ με όλες τις rom που δοκίμασες είχες το ίδιο πρόβλημα έτσι?” Ναι, σωστά... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk