Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 274.

• Όχι ότι είναι κάτι σημαντικό, αλλά επειδή μου φαίνεται περίεργο ανεβάζω ένα screenshot μπας και ξέρει κανείς για ποιο λόγο γίνεται. Το είχα από τη στιγμή που ήρθε το κινητό. Ήρθε με official stable, πέρασα κατ ευθείαν την τελευταία official dev, μετά την τελευταία Aroma, τώρα πάλι την τελευταία official dev και σε ολη τη διάρκεια κάποιες φορές "εξαφανιζονται" ψηφία από το ρολόι. Με το που παίζω λίγο την οθόνη δεξιά - αριστερά επανέρχεται... 6a874fcef2709737a23639b6cbe46351.jpg Στάλθηκε από το Re…

• RE:

mrzoid - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από geogian: “Παιδιά έχω κάνει αρνητική κριτική και στα δύο σκρουτζομάγαζα και περιμένω να δω τι θα γίνει. Έχω την υποψία ότι το best price μπορεί να έθαψε την κριτική. Για να δούμε. =============== Φεβ 22nd 2018, 3:55pm =============== Το BestPrice τελικά δημοσίευσε την αρνητική κριτική αλλά όχι όλη. Περιέκοψε το παρακάτω τμήμα αυθαίρετα. "Συνεπώς μου το έστειλαν για να ισχυριστούν όταν το επέστρεψα ότι άνοιξα τη συσκευασία και να μην μου επιστρέψουν τα χρήματα όπως και έγινε. Αυτονόητ…

• Κατάστημα PC Evolution

mrzoid - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα... Επειδή πήγαν και μένα να μου τη φέρουν έτσι από άλλο σκρουτζομαγαζο, θα σου πω τι έκανα και την αντίδρασή τους. Είχα παραγγείλει θήκη για RN4X και μου στείλανε για RN4 Global. Εννοείται ότι άνοιξα τη συσκευασία και εννοείται οτι δεν ταίριαζε στο κινητό μου. Τους παίρνω επί τόπου τηλέφωνο και μου αρχίζουν τα μα και τα μου. Οτι και καλά δεν είναι δυνατόν να μην κάνει η θήκη, οτι είναι ίδια τα μοντέλα κτλ κτλ. Τους λέω ότι σας το στέλνω πίσω, μου επιστρεφετε τα χρήματα και το λύνουμε τ…

• RE:

mrzoid - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από ANDREAS54: “Έπαιξες λίγο με το Colby Atmos στην ανοικτή ακρόαση;” Καλημέρα και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Απλά έκανα ενεργοποίηση /απενεργοποίηση μερικές φορές αλλά δεν άλλαξε κάτι... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mrzoid - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “@mrzoid Εκανεςς τα απαραίτητα wipes στο twrp σύμφωνα με τους οδηγούς για το τηλέφωνο σου; Ποιο εχεις;” Ναι, έκανα τα βήματα ακριβώς σύμφωνα με τις οδηγίες για το τηλ μου, δεν είναι κάτι που το κάνω πρώτη φορά. Το kenzo (και το δικό μου και της γυναίκας) τα είχα ξεσκίσει στις αλλαγές....Το Mido εχω τώρα ... Στην official δουλεύει κανονικά τώρα η ανοιχτή ακρόαση, χωρίς πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από amavroudis: “Πως την πέρασες; Τι είχες πριν και τι έκανες; Δώσε μας λίγο το ιστορικό... ” Αν εννοείς εμένα...... Είχα official Global Dev 8.2.8 , ξεκλείδωσα , πέρασα drivers , μετά TWRP , και φλασάρισμα την AROMA 8.2.1... Τώρα ξαναπερνάω την 8.2.8 fastboot για να δω αν όντως οφείλεται στη ΡΟΜ ή έχει θέμα το mic μου......

• Γεια σας και από μένα. Την πέρασα σήμερα σε Mido και έχω πρόβλημα με την ανοιχτή ακρόαση. Δε με ακούνε καθόλου καλά... Κατά τ`άλλα δεν πρόσεξα κάποιο άλλο άξιο αναφοράς προβληματάκι.

• Ευχαριστώ πολύ παιδιά...! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά, αυτές τις μέρες έχω σκοπό να περάσω την XTRV και στη συνέχεια Google Camera. Έχεις κανείς mido με gcamera? Εντυπώσεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έξυπνος βοηθός

mrzoid - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Και σε Global Dev 8.2.8 δε μπορώ να το απενεργοποιησω στο RN4x. Μάλλον γενικό είναι το πρόβλημα με τον έξυπνο βοηθό στο μοντέλο μας.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Done.... Ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορούσε να ήταν από τον ξεκλειδωμένο bootloader.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με μια γρήγορη αναζήτηση στο νήμα δε βρήκα απάντηση. Ξέρει κανείς για ποιο λόγο δεν είναι συμβατό το Netflix με το κινητό? Rn4x, miui 9 8.2.8 global. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια που το φερε η κουβέντα με τον φίλο που ρωτούσε για 4g στο RN4X.... Σημερινό τεστ. Έχω βγάλει και μεγαλύτερα νούμερα... 3cadb17a8a80c4f58bb7859729dc2e07.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mrzoid - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Vasilis Kissas: “απόδειξη αγοράς και απόδειξη χρεωστικής αναγράφουν διαφορετικό ποσό =============== Φεβ 6th 2018, 12:00pm =============== με πήραν το πρωί τηλέφωνο από το τελωνείο και δε πρόλαβα να το σηκώσω. Τώρα που τους παίρνω 200 τηλέφωνα , δε το σηκώνουν ή μου το κλείνουν. Έμπλεξα με τελώνες και Φαρισαίους.” Geta@elta-net.gr . Εγώ πριν μερικούς μήνες εδώ έστειλα τα αποδεικτικά που ειχα. Σόρυ που απαντάω τόσο καθυστερημένα αλλά τώρα είδα το νήμα.... Edit : Για κάποιο λόγο δε φα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kyriakos8: “Παράθεση από Manolis_Mar: “Παράθεση από kyriakos8: “Ελλάδα το ένα μαγαζί είναι το 8cores στο Νέο Κόσμο και το άλλο το Citismarket στην Μεταμόρφωση. ” Καλησπέρα παίδες. Εγώ αγόρασα για την γυναίκα το εν λόγο κινητό απο to 8cores και δεν βλέπω την 800αρα. Είναι σίγουρα απο κίνα πάντως. ” Είναι οκ το τηλέφωνο, έχετε μείνει ευχαριστημένοι? Στις πληροφορίες τηλεφώνου στο μοντέλο γράφει note 4 ή note 4x? =============== Φεβ 12th 2018, 10:19am =============== Παράθεση από ANDRE…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ANDREAS54: “Παράθεση από mrzoid: “Εγώ αγόρασα το 4x 4-64 snapdragon πριν από μερικές μέρες στα 184 απο uniphone. Στην Άρτα βρίσκεται νομίζω. Δεν έχω πρόβλημα με το 4g, λειτουργεί κανονικά στη Χίο..... Κινέζικο είναι, ήρθε με αντάπτορα. Έγραφε και στο κουτί 4x, κινεζικο σφραγισμένο. ” Ο @8@nos δεν σου είπε ότι δεν πιάνει 4G, απλά ότι δεν έχει την μπάντα Β20 που είναι στα 800 Μz, έχει τις άλλες μπάντες όπως βλέπεις στο πινακάκι που παρέθεσε. Η μπάντα Β20 ήταν μέχρι πρότινος στη TV και…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kyriakos8: “Ελλάδα το ένα μαγαζί είναι το 8cores στο Νέο Κόσμο και το άλλο το Citismarket στην Μεταμόρφωση.” Εγώ αγόρασα το 4x 4-64 snapdragon πριν από μερικές μέρες στα 184 απο uniphone. Στην Άρτα βρίσκεται νομίζω. Δεν έχω πρόβλημα με το 4g, λειτουργεί κανονικά στη Χίο..... Κινέζικο είναι, ήρθε με αντάπτορα. Έγραφε και στο κουτί 4x, κινεζικο σφραγισμένο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από mrzoid: “Τι εννοεί ο ποιητής? Όταν επιλέγω να δω το " what's new" της σημερινής ενημέρωσης...... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό το βγάζει εδώ και χρόνια. Νομίζω ότι δουλεύει μόνο στους beta testers (τους επίσημους). Δεν είναι κάτι ανησυχητικό.” Περίεργο, γιατί στο κενζο δε μου το έβγαζε ποτέ.... Anyway, οκ ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι εννοεί ο ποιητής? Όταν επιλέγω να δω το " what's new" της σημερινής ενημέρωσης...... 59ed899c5b0395e2e66571770bdf69c4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε φίλε........πως τα κατάφερα και ξέχασα το ebay ? Να σαι καλά, θα ρίξω μια ματιά! Είχα διαβάσει ότι ο ΜΤΚ του Ulefone θα έχει μεγάλη κατανάλωση, αλλά δε φαντάστηκα ότι θα ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα. Δεν το είπα για υπερβολή πριν....αλήθεια το φόρτιζα 2 φορές τη μέρα. Άλλες φορές και 3. Είχα φτάσει σε σημείο να φεύγω από το σπίτι για βόλτα και να βάζω το τηλέφωνο στην πρίζα έστω για ένα τέταρτο πριν βγω, για να μην έχω το άγχος. Τέλος πάντων, τώρα εγγύηση το Mido. Ξανά δεν έχει πειράματα.