Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 274.
-
Χαιρετώ την παρέα μετά από ένα εφιαλτικό 3μηνο!Ήμουν κάτοχος ενός kenzo για 1,5 χρόνο και κάτι παραπάνω και ξαφνικά μου ήρθε ιδέα να δοκιμάσω και κάτι άλλο....πουλάω λοιπόν το κένζο και πάω σε Ulefone Gemini Pro , το οποίο μου έκανε τρομερή εντύπωση στα βιντεάκια του youtube και τα διάφορα reviews. Το πήρα λοιπόν μ ,ε το που παραλαμβάνω το δέμα τρώω το πρώτο ξενέρωμα. ΟΘΟΝΗ ......καμία σχέση με κενζο(τα χρώματα εννοώ) . Κάπου πήρα τα πάνω μου με την ταχύτητα του τηλεφώνου , αλλά η πρώτη δοκιμή τ…
-
Σε kenzo όλα κομπλέ μέχρι τώρα.....ευχαριστούμε.
-
Μετά από αρκετό καιρό (ξανά)επέστρεψα στις Ελληνικές ρομ. Όλα καλά στο kenzo , εκτός από το ότι που και που μου πετάει σφάλμα ότι η εφαρμογή αναβάθμισης σταμάτησε να λειτουργεί....Ασήμαντο για μένα.
-
RE:
ΜήνυμαΣωστός.... Και το δικό μου έστρωσε τώρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@makisfz Καλά στο θυμίζει, αυτό είναι. Unknown Pleasures.... Αγαπημένο άλμπουμ και αγαπημένη μπάντα επίσης. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΕγώ περιμένω να βγει η miui 9 για να κάνω καθαρή εγκατάσταση και όλα από την αρχή.... Μέχρι τότε βαριέμαι να κάνω factory reset χωρίς λόγο. Αν το δοκιμάσεις πες να δούμε τι γίνεται... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΘα φτιαχτεί το πρόβλημα από την Google κάποια στιγμή... Δεν μπορείς να το φτιάξεις εσύ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
Μήνυμα@loran Εγώ το δοκίμασα όταν πρωτοεμφανιστηκε το προβλημα, καμία διαφορά... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠρος το παρόν δεν έχει βρει κανείς λύση, οπότε μέχρι να δούμε φως βολευόμαστε με καινούριο gmail... Απλά να ξέρεις, οτι εφαρμογή έχεις κατεβάσει με το παλιό gmail, δεψθα δέχεται αναβαθμίσεις με το καινούριο. Αν θέλεις αναβαθμίσεις πρέπει να κατεβάσεις ξανά τις εφαρμογές.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΉ εναλλακτικά γράψε στο google "gmail sign up" και με το που πατήσεις στο πρώτο αποτέλεσμα θα σε οδηγήσει το κινητό από μόνο του... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΕμένα και στα δυο.... Και δεδομένα και ασύρματο. Και εκκαθάριση δεδομένων έκανα, τίποτα..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά... Εδώ και 2-3 μέρες εχω θεματάκι με το google store. Δεν μπορώ ούτε να κάνω λήψη εφαρμογών ούτε ενημερώσεις αυτών που ηδη έχω. Επισυνάπτω εικόνα πιο κάτω.... Εχω κανει εκκαθάριση cache του Google store, του google framework, εχω κατεβασει apk του store, εχω κανει κατάργηση ενημερωσεων store, αλλά τιποτε απο τα παραπανω δεν βοηθησε. Καμία ιδεα? Εχω 7.7.20 official global dev.... 7a205dc409576a48e6507b4adaf7d05f.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
mrzoid - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@mrzoid Αν προσέξεις πάνω στον οδηγό μου με την τελευταία dev κάνω την δοκιμή κάτι δεν κάνεις καλά έλεγξες driver ? έχεις κάνει έλεγχο στην διαχείριση συσκευών ? ο οδηγός έχει 100% επιτυχία κάτι δεν κάνεις καλά εσύ.” Κάτι μου φαίνεται περίεργο, γιατί εμένα η τελευταία ρομ είναι η 7.6.15, από εκεί και πέρα δε έχει updates. Μιλάω πάντα για κενζο, οχι kate. Περίεργο... Θα το ξαναδώ το βραδάκι που θα κοιμηθεί ο μικρός, με ήσυχο κεφάλι, γιατί τώρα............ Θα επανέλθω Στάλθη…
-
Ελληνικός οδηγός flash twrp για kenzo και kate μέσω TOOL KIT σε officiall rom και rooting
mrzoid - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΩραίος.... Ερώτηση : Με ένα παρόμοιο προγραμματάκι για πέρασμα TWRP σε οφίσιαλ Dev , σβηνόντουσαν όλα και έπρεπε να ξαναγίνει το στήσιμο του κινητού από την αρχή. Ισχύει το ιδιο και εδώ? Ή παραμένουν όλα οπως έχουν? Edit: Στο κένζο μου με την τελευταία Official Dev δεν περνάει.... όταν τελειώνει η εγκατάσταση και γράφει ότι "τώρα θα γίνει επανεκκίνηση σε περιβάλλον TWRP , το κινητό μένει σε fastboot. Κάνοντας ρεσταρτ και προσπαθωντας να μπω σε TWRP , μπαίνει στο μαμίσιο recovery.