Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 274.
-
@Bodai Δεν αναφέρθηκα σε περιπτώσεις που "βολεύει"... Αλλά σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει εναλλακτική... Εννοείται ότι δεν είναι όμορφο να βλέπεις μιξη γλωσσών, αλλά κάποιες φορές δε γίνεται διαφορετικά.... Τέλος πάντων, το σταματάω εδώ το θέμα, δε θελω να προκαλέσω αναστάτωση στο νήμα.... Και φύγαμε και off topic... ☺️ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@NasDriver Δεν έχω σκοπό να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν, ιδίως μαζί σου που είσαι από τις πιο συμπαθεις "φυσιογνωμίες" του φόρουμ. Απλά είπα τη γνώμη μου, οτι καποιες φορές ισως να μην είναι δυνατόν να γράψει ελληνικά το καθε μέλος που ζητάει βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χωρίς να είμαι ούτε mod, ούτε τίποτα παραπάνω από απλό μέλος, θεωρώ υπερβολικές κάποιες αντιδράσεις για τα greeklish, όταν το παιδί μας λέει οτι δεν μπορεί να γράψει με ελληνικούς χαρακτήρες. Μη γίνουμε ένα απροσωπο φόρουμ σαν το 99% αυτών που υπάρχουν... Φιλικά πάντα, χωρίς να θέλω να προκαλεσω παρεξηγησεις... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makymro: “Και εγώ το ακριβώς το ίδιο έκανα σήμερα το πρωί. Κανονικά αναβάθμιση και μετά πάλι στα γρήγορα το SU και είμαι έτοιμη. ” Έχε υπ`όψιν ότι σε κάθε εβδομαδιαία αναβάθμιση, πρώτα κατεβάζει ένα αρχειάκι 50-51 mb , κάνει επανεκκίνηση ,γράφει αποτυχία ενημέρωσης, πατάς " Προσπάθεια Ξανά" , κατεβάζει αρχείο 1,3 gb , επανεκκίνηση , ενημέρωση και στο τέλος πάντα γράφει "αποτυχία ενημέρωσης" ......αλλά μη μασάς, αν δεις και στο "About Phone" , η ενημέρωση έχει γίνει κανονικά.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xristo2121: “Το φλασαρεις στο miflash με την global developer ή global stable και μετά developer; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μέσω fastboot απευθείας την τελευταία fastboot global dev rom, με το miflash tool, αφού βέβαια τσεκάρεις πρώτα ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@makymro Καλημέρα και από εμένα, τώρα είδα το ποστ σου. Είμαι με Global Dev +TWRP cofface +SuperSu εδώ και 1,5 μηνα και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα στις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις. Απλά μετά από κάθε αναβάθμιση ξαναφλασαρω το SuperSu και το Dolby Atmos και ολα κομπλέ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από captnemo: “Φαντάζομαι αναφέρεσαι στη συγκεκριμένη ROM που θα το παραγγείλω,σωστά? ” Ναι , αναφέρομαι στην Official Global Dev Rom, με ΟΤΑ updates, Google Store κτλ κτλ. Παράθεση από captnemo: “Από μπαταρία πως τα πάει με αυτή τη ROM? ” Η μπαταρία πάντα εξαρτάται από τη χρήση. Εμένα πχ κρατάει γύρω στις 48 ώρες με χαλαρή χρήση (ίντερνετ , facebook, messenger κτλ)..... αν όμως βάλω στη χρήση και παιχνίδια, τότε πέφτει αισθητά. Ο μέσος όρος μου είναι γύρω στις 37-38 ώρες με λίγο απ` όλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από captnemo: “Χαιρετώ την παρέα. Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το 3/32 από vickmall με τη Rom:Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language) Επειδή δεν ξέρω καθόλου Αγγλικά,πείτε μου σε τι ποσοστό περίπου(70/80/90%) περιλαμβάνεται Ελληνικό μενού στη συγκεκριμένη Rom? Θα χρησιμοποιήσω και τις 2 sim(cosmote/wind),θα έχω κάποιο θέμα με την wind(δεν με ενδιαφέρει 4G)? Και κάτι τελευταίο,έχει επιλογή "τεράστια γραμματοσειρά"? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!” Καλησπέρα και από εμένα... Έχω την …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mrzoid: “ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ” Περιμένω να ακούσω......” Humor ήταν έτσι? Δε πιστευω να το παρεξηγησεις...! Δημητρης Διαμαντίδης και Καστοριά είναι μια έννοια γι αυτο ειπα χαριτωλογωντας οτι επρεπε να βγαλεις μενου με τον Διαμαντίδη... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μιλαμε για power menu όχι θέματα.....” ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ να είσαι από Καστοριά και να μην έχεις κάνει ένα Power Menu με τον υπερμεγιστο Μητσαρα...... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sioannis: “νομιζω πως βγηκε ! αν ειναι αυτη βεβαια...” Αυτή είναι, ελληνική dev... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Είναι bug της Rom εμένα μόνο η συνδυασμενη δουλεύει όταν πάω ξεχωριστή δεν τα εμφανίζει στην status bar Redmi note3 pro 6.9.22GTV” Στην ξεχωριστή προβολή, αφού κατεβάσεις την μπάρα, για να μεταβείς από τις ειδοποιήσεις στους διακόπτες πρέπει να κάνεις scroll αριστερά... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από willy888: “Παιδιά την status bar πανω που έχει τα εικονίδια πως την κάνουμε συρώμενη να βγάζει τα εικονίδια προς τα δεξιά και όχι κατω? Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro using Tapatalk” Πιθανόν να είναι καινούριο feature της τελευταίας global dev, γιατί και εμένα σε rn3pro έτσι είναι. Οπότε λογικά δε γίνεται όπως πριν με συρσιμο δεξια... Μονο expand... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από endlessterror: “Παράθεση από geoanto555: “Τετραπέρατε...(αστειεύομαι) αν μπεις σε fastboot γυρίζει σε EDL και φλασάρεις official rom.. ” Θεός! Δεν ήξερα ότι μπαίνεις EDL μέσα από το fastboot. Ρε παιδιά, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν υπήρχαν forum σαν αυτό Ενώ γράφω αυτές τις γραμμές είμαι κανονικότατα μέσα στην dev China Όου γιες!” Αν δεν υπήρχαν φορουμ σαν κ αυτό, θα κυκλοφορουσαμε με Unofficial roms... Και καλό κουράγιο! Άντε καλοδουλευτο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μο…
-
Καλησπέρα απο μένα... Δεν είμαι ειδικός σαν τα παιδιά του σαιτ αλλά πιστεύω πως με το που πάρεις άδεια για ξεκλείδωμα του bootloader απο την xiaomi, θα μπεις σε fastboot mode, θα ξεκλειδωσεις και θα φλασαρεις μια fastboot rom.... Και όλα καλά! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερώτηση για βίντεο στο youtube
mrzoid - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ δική μου άποψη είναι ότι σε περιπτώσεις φλασαρισματος και γενικά οδηγίες για software mods, είναι ασφαλέστερο να ακολουθήσεις ΓΡΑΠΤΕΣ οδηγίες. Σε βίντεο πολύ ευκολότερα θα σου διαφύγει κάτι η δε θα ακούσεις κάτι σωστά.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk