Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 274.

• Υποθετικη ερώτηση

mrzoid - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “πουρουπουπου ” Ο γνωστός πουρουπουπου??? Τότε....καλύτερα να με αφήσει στη θάλασσα!Σιγά μην ανέβω εγώ στην ίδια βάρκα με αυτόν..

• Υποθετικη ερώτηση

mrzoid - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

4) Του τραβάς μια με το κουπί στο κεφάλι και συνεχίζεις, ψιθυρίζοντας " ας πρόσεχες, π@π@ρ@"

• Θα φανεί λοιπόν όταν ερθει η ώρα....

• Παράθεση από eti666: “σε βγάζει σε άλλη διεύθυνση C:\WINDOWS\system32> ” Θέλει ως διαχειριστής... όχι απλό παράθυρο. Δίνεις ένα "cd C:\adb " , χωρίς τα αυτάκια και τελείωσε η δουλειά.....

• @geoanto555.... Κάπου είδα ένα σχόλιο σου και τρόμαξα... και δεν μπορώ να το βρω τώρα για να σου γράψω εκεί. Θα έχω πρόβλημα με την εβδομαδιαία αναβάθμιση της xiaomi , λόγω TWRP ? Global Dev 6.9.9 MM + TWRP 3.0.0-0 cofface .... EDIT : Καλημέρααααα

• Παράθεση από geoanto555: “Αν θες δοκίμασε και το superSU ” Ποτέ δεν έκανα εκγατάσταση το SuperSu. Ακόμα και στις Ελληνικές, έσβηνα το αρχείο από την Ρομ πριν το φλασάρισμα. Δε μου χρησιμεύει σε κάτι το ροοτ... εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω εσύ!

• Παράθεση από geoanto555: “Όπως το λες χωρις wipe. ” Done....κανένα πρόβλημα..... EDIT : Τις τελευταίες 2 μέρες παίζει να έχω κάνει μέχρι και 6 φλασαρίσματα Ρομ ξανά και ξανά.... γι αυτό ρωτάω τώρα κια για τα πιο απλά πράγματα... δε θα την παλέψω ξανά από την αρχή όλα

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν νομίζω να έχεις θέμα αν το κάνεις ξεχωριστά ” Ξεχωριστά όταν λες....? Το περνάω σε φάκελο του τηλεφώνου, Reboot to Recovery , wipe dalvik + case και μετά flash το zip file του Atmos?

• Ερώτηση.... Σε Global Dev 6.9.9 MM, χωρίς Root, μπορώ μέσω TWRP να φλασάρω το Dolby Atmos ή θα δημιουργηθεί πρόβλημα? Ξέρει κανένας?

• Παράθεση από geoanto555: “..ή άλλο recovery. ” Όπως.....? Δε θα αντέξω ξανά-μανά φλασαρίσματα και σήμερα....

• Παράθεση από makisfz: “Και μια ερώτηση ποιο twrp να περάσω το Mic 3.0.2.2 η το anka ” Εγώ εχθές δοκίμασα να περάσω σε Global Dev MM ,το TWRP Mic 3.0.2-2 .... αποτέλεσμα? 4 φλασαρίσματα το ένα πάνω από το άλλο, κάθε φορά που ξαναδοκίμαζα να περάσω το TWRP. Αν τυχόν καταφέρεις κάτι, πες μου σε παρακαλώ....

• Δεν υποστηρίζει ακομα MM... Και σε εμένα τα ίδια σε Global Developer Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mrzoid: “Εγώ την Global Dev την πέρασα μέσω Fastboot και είναι ΟΚ ” Υπομονή για την GTV MM.. ” Δεν έχω TWRP τώρα....και να βγει ΟΚ δε θα μπορώ να την περάσω....

• Παράθεση από varitimos84: “στη διαχειρηση το βλεπει ως 900E (com10)... απο το miflash δε βλεπει τπτ ομως.... οσο κ να πατησω το refresh ” Εγώ την Global Dev την πέρασα μέσω Fastboot και είναι ΟΚ. Έχω άλλο πρόβλημα τώρα, αλλά το τηλ λειτουργεί κανονικότατ με MM.

• Παράθεση από panospc: “Παράθεση από mrzoid: “Με λίγα λόγια θα ήθελα για μερικές μέρες να έχω TWRP με Global Dev....! ” Δοκίμασε μετά το Wipe data και Recovery Reboot να φλασάρεις το SuperSU για να φύγει το forced encryption από την ROM.Εγώ έτσι κάνω στο Mi Max και είμαι με Global ROM και TWRP. Δεν ξέρω εάν ισχύει το ίδιο και στο δικό σου κινητό, μην σε πάρω και στο λαιμό μου. ” Θα το δοκιμάσω... Δε με παίρνεις στο λαιμό σου, μη φοβάσαι. EDIT: To τηλέφωνο αρνείται συστηματικά να συνεργαστεί. Πάλι…

• Παράθεση από panospc: “Παράθεση από mrzoid: “EDIT: Το δοκίμασα... 3ο φλασάρισμα την ώρα που γράφω εδώ. Έκανα και το format data, reboot recovery όλα οκ, reboot system.... 15 λεπτά έβλεπα Android να φορτώνει. Στο τέλος φόρτωσα και εγώ, fastboot και ξανά-μανά φλασάρισμα... ” Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, να περάσεις άλλη ROM από το TWRP ή να έχεις Global Dev μαζί με TWRP; ” Κοίταξε, χθες το βράδυ είχα περάσει με απλή αναβάθμιση την καινούρια ελληνική ROM MM.... με σκοπό να περάσω λίγο την ώρα μου κ…

• Παράθεση από panospc: “Λογικά με το Marshmallow update κάνει κρυπτογράφηση το data partition και δεν έχει πρόσβαση το TWRP, γι' αυτό ζητάει κωδικό. Πρέπει να κάνεις Format Data για να φύγει η κρυπτογράφηση (όχι από το μενού advanced wipe, δεν δουλεύει με κρυπτογραφημένο partition). Τα παραπάνω ισχύουν για το Xiaomi Max που είχε Marsmallow εξαρχής, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει πλέον και με το Redmi note 3 pro. ” Δε βαριέσαι....θα το δοκιμάσω και αυτό....! EDIT: Το δοκίμασα... 3ο φλασάρισμα την ώρ…

• Παράθεση από geoanto555: “Και πριν σε άλλον.. άνοιξε κανονικά με κλειδωμένο.... Ότι να ναι δηλαδή... Σε λίγο δοκιμ'αζω.. ” Εν τω μεταξύ και η δεύτερη φορά έπεσε στο κενό. Πάλι μετά την εγκατάσταση του twrp, με το που μπαίνει στο ρεκοβερι ζητάει password ....πάτησα άκυρο και Keep Read Only. Reboot, αυτή τη φορά το κινητό ανοίγει κανονικά αλλά όταν προσπαθώ με Volume Up + Power να μπω..... δεν! Βγάζει την οθόνη με μαύρο φόντο, και κινητό με συνδεμένο καλώδιο usb.... μάλλον θα το αφήσω με Global De…

• Παράθεση από geoanto555: “Καταρχήν μάλλον σου κλείδωσε γι αυτό την έπαθες.. ” Εδώ είναι το περίεργο Γιώργο, ότι ο bootloader δεν κλείδωσε. Πριν από κάθε βήμα έκανα τσεκ και ήταν ξεκλείδωτος. Τώρα θα δοκιμάσω για 2η φορά ελπίζοντας σε καλύτερη τύχη.

• Παράθεση από geoanto555: “Πρόβλημα από pc μεριά δλδ... Ok.. όλα καλά.. ” Τελικά το κατάφερα.... μπρικάρισμα και ξαναπέρασα τώρα την fastboot από την αρχή. Δοκίμασα να περάσω το twrp recovery μέσω fastboot, ΄το πέρασα, μπήκε recovery στο 1ο reboot και μου ζητούσε password Μετά πάτησα Allow modifications.... restart.... και κόλλημα Mi Logo για κανένα 10 λεπτο.... Οπότε ξανά από την αρχή ελπίζοντας αυτή τη φορά να το καταφέρω