Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 274.

• Παράθεση από geoanto555: “Με μυαλό εεεε.. Μην το σκίσεις.. ” Τέλος καλό, με παρατράγουδα βέβαια... Όλα καλά, ξεκινάω φλασάρισμα με το MiFlash, ο χρόνος περνάει, τα δευτερόλεπτα περνάνε... σε κάποια φάση μου βγάζει "pause" και συγχρόνως μου πετάει μνμ στο PC ότι ψάχνει για drivers. Περιμένω με τα κατάλληλα καντήλια μέσα στο μυαλό μου, ανοίγει το κινητό και βλέπω το Android να φορτώνει ( για κανένα δεκάλεπτο). Τελικά το κινητό κανονικότατα με Global Dev ΜΜ .... και το MiFlash ακόμα μετράει δευτερό…

• Παράθεση από geoanto555: “xiaomi-miui.gr/community/index…E%BF-Mi-Flash-SnapDragon/ ” Thank you, George....

• ΤΟ ξανα-ξεκλείδωσα σήμερα το πρωί, κλειδώθηκε με την αναβάθμιση σε ελληνική MM χθες το βράδυ (όχι καθαρή εγκατάσταση, γι αυτό σου είπα σήμερα θα γίνει καθαρή). Δεν έχω κάνει ποτέ φλασάρισμα από fastboot, οπότε θα το ψάξω να βρω κανέναν οδηγό....

• Δηλαδή λες να μη βάλω την Stable, να πάω απ` ευθείας στην Developer μέσω MiFlash? Από edl ?

• Παράθεση από geoanto555: “Καλά τα λες.... Δεν είδα... υπάρχει fastboot της MM?? ” .tgz Δεν είναι οι φαστβοοτ? Βασικά έχω screenshot... 6.9.9 η έκδοση, οότε φντάζομαι αυτή θα είναι. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18955/

• Επειδή σήμερα έχω ρεπό, και επειδή θα γίνει καθαρή εγκατάσταση της καινούριας Ελληνικής MM το βράδυ.... έχω όρεξη για παχνιδάκια. Σκοπός μου λοιπόν είναι να καταλήξω στην Official Global Dev για να δω με τα ίδια μου τα μάτια σε τι επίπεδο έχει φτάσει η μετάφραση. Απ`ότι κατάλαβα, θα φλασάρω πρώτα με το MiFlash οποιαδήποτε Global Stable, (χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να είναι MIUI και μετά μέσω του upddater θα περάσω την τελευταία Global Developer( ΜΜ ). Σωστός? Η θα έιναι καλύτερα να είναι και…

• RE:

mrzoid - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από venioni: “Εχει κανεις οδηγιες για το πως να περασουμε την τελευταια ΜΜ ρομ για το redmi note 3 pro εχθες που προσπαθησα κολλησε στο mi.com logo και κλειδωνει ο bootloader συνεχεια ακομα και αν τον ξεκλειδωσω παλι δεν ανοιγει το τηλεφωνο.” Εμένα χθες στην πρώτη απόπειρα να κάνω αναβάθμιση μέσω του updater, στην επανεκκίνηση κόλλησε στο mi logo για κανένα μισάωρο. Το έκανα επανεκκίνηση με power + volume up, μπήκε twrp και από εκεί πέρασε με την πρώτη, με τα απλά wipes. Διαβασασε άλλο …

• Λόγω ώρας, καθαρή εγκατάσταση θα γίνει αύριο.... Προς το παρόν, δοκίμασα μέσω updater του κινητό και το τηλέφωνο brickare... Επανεκκίνηση σε twrp, φλασαρισμα επίσης με τα απλά wipe (dalvik, case) και πέρασε κανονικά... Προτείνω σε όλους να το κάνουν μέσω twrp προς αποφυγή ταλαιπωρίας.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την κατεβάζω τώρα για Redmi Note 3 Pro και αύριο φλασάρισμα.... Για καθαρή εγκατάσταση κάνουμε wipe Dalvik, case , data.... σωστά?

• Redmi note 3 pro bootloader ..

Μήνυμα

Παράθεση από andreastrap: “Εννοειτε οτι το ειπα @demakhs και πηρα την δευτερη απαντηση !!! Τεσπα Θα ακολουθησω τα link που μου εστειλε σε μηνυμα ο @mrzoid και για οτι χρειαστω θα ζητησω την βοηθεια σας! ” Σου έστειλα αυτό. Μετά είσαι εδώ για να τσεκάρεις αν κλειδώθηκε ο Bootloader. Μετά εδώ για οδηγίες ξεκλειδώματος του Bootloader.. Και τέλος........ ΕΔΩ για το φλασάρισμα της Ελληνικής ROM...... Όπως σου είπα....σιγά σιγά και προσοχή σε αυτά που διαβάζεις...! ΚΑλή επιτυχία!

• Redmi note 3 pro bootloader ..

Μήνυμα

2 τα ενδεχόμενα... Ή σε δουλεύουν.... Ή δεν έχουν ιδέα....

• Παράθεση από thiras: “Παιδιά άλλη μία ερώτηση. Μετά το πέρασμα της ελληνικής ρομ έχει κανείς παρατηρήσει θέμα με το σεταρισμα λογαριασμού email.Δεν εννοώ Google αλλά αν έχεις άλλον.... ” Εγώ με τη "μανίσια" εφαρμογή μέιλ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω περασμένα 2 hotmail και ένα gmail....

• RE:

mrzoid - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mrzoid: “Αυτή η καθαρή εγκατάσταση μας έχει "φάει" τη ζωή. ” Ανάλογα τι χρησιμοποιείς απο εφαρμογές.. Εγώ σχεδόν πάντα κάνω wipe system και ποτέ δεν είχα θέματα με μπαταρία κλπ.” Ναι, οκ.... Απο θέμα βαρεμάρας το είπα. Όπως και μετά από φορματ, μέχρι να ξαναπερασεις αυτά που θες.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @geoanto555 Αυτή η καθαρή εγκατάσταση μας έχει "φάει" τη ζωή... Το χειρότερό μου... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xristo2121: “Θέλω μια βοήθεια ,θέλει ένας που ξερω να πάρει ενα κινητό στην κόρη του ,ποιο xiaomi να του προτείνω γύρω στα 130-140 ευρώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ θα έλεγα το Redmi Note 3 Pro... Αλλά να έχει υπ οψιν του οτι τα xiaomi θέλουν χέρι... Αν έχει χρόνο και όρεξη για χέρι οκ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mrzoid - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

@Giannisagal Βρε οκ, και γω μαζί σου... Αλλά όταν το εργαλείο δεν προχωραει, τότε πρέπει να δοκιμάσεις τα πάντα για να βρεις τελικά τι φταίει.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από andreastrap: “Αλλη μια ερωτηση ! εκανα search πρωτα δε βρηκα κατι.... αμα κανω επαναφορα εργοστασιακων πυθμισεων υπαρχει περιπτvση να ξανακλειδοσει το bootloader ??!?!?” Ο bootloader κλειδώνει μόνο με φλασαρισμα οφισιαλ ΡΟΜ. Όχι με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων. Επειδή έχουν παρατηρηθεί κλειδωματα (ελαχιστες φορες) ακόμα και με αναβάθμιση ελληνικης ρομ, καλό θα είναι πριν από κάθε καινούριο φλασαρισμα να κάνουμε και έναν έλεγχο bootloader... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου,…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Θα τον πιάσω τον κερατα. Μπορει τηλέφωνο ή λεφτα να μη πάρω αλλά θα πάρω ηθικη ικανοποίηση.” Αγγούρι στον κ#λ@ θέλει ο "μάγκας"... Να μη σου πω το κινητό με δόνηση και μέσα.... Αλλά μετά θα θελει πέταμα το εργαλείο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Dimarso Πριν απο λίγο έγραψε έναν αναλυτικοτατο οδηγό ο @derveni Διαβασε τον.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mrzoid - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Giannisagal: “ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ επιτελους εγραψε 3% και φορτιζει.....τρεμουλο με επιασε........ τωρα γελαω πω πω τι επαθα ο ανθρωπος πεμπιατικα........ :shock:” Τελικά δεν έφταιγε το Google Store... Με official global stable το έχεις λειτουργήσει καθόλου? Και εκεί τα ίδια χάλια η μπαταρία? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk