Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 472.

• Ξαναδοκιμασα και λειτουργεί σε 2 αποδέκτες κιόλας... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

yiatsou - - Mi-9 SE (Grus)

Μήνυμα

Παράθεση από kaberos: “Παράθεση από amavroudis: “Σε polaris που το δοκίμασα λειτουργεί. Στέλνει sms με συντεταγμένες και μήνυμα ανάγκης. Το polaris μένει σε κατάσταση ανάγκης και γίνεται απενεργοποίηση πατώντας στο κόκκινο πλαίσιο κάτω από τη κουρτίνα... ” το δικό μου επιμένει να μην στέλνει συντεταγμένες χρειάζεται να έχουμε ενεργοποιημένα τα δεδομένα , gps etc? η μήπως είναι θέμα πάροχου ? (εχω cosmote)” Καλησπέρα σε εμένα με Cosmote λειτούργησε. Είχα κλειστά τα δεδομένα και το gps, μόλις πάτη…

• Ναι το έχω καταλάβει, βλέπε grus. Απλά επειδή γράφουμε για το mi 9 se δεν πήγε το μυαλό μου ότι δοκίμασες με άλλο μοντέλο συν ότι δυστυχώς από tapatalk δεν φαίνονται ούτε ανοίγουν τα links γενικότερα, σε μένα τουλάχιστον. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ok από το taptalk δεν φαινόταν το link, το είδα από browser Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Sorry αλλά τι είναι το Polaris? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, για το βραδινό battery drain νομίζω πως πάει καλύτερα. Χθες στις 02:00 το έβγαλα από την φόρτιση στο 100% και σήμερα στις 9:00 ήταν 98%. Νομίζω πριν την αναβάθμιση έχανε περίπου 6-7%. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα ένα συμπέρασμα μετά την αναβάθμιση. Έφυγα σήμερα το πρωί στις 10:00 με 97% μπαταρία και λόγω επίσκεψης σε θάλασσα είχα κλειστά τα δεδομένα και γενικότερα δεν ασχολήθηκα με το κινητό. Τώρα στις 19:00 είμαι στο 91%. Πώς σας φαίνεται το battery drain? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επανέρχομαι, παρόλο που στο change log αναφέρει optimization lock screen pocket mode δεν βρήκα στις ρυθμίσεις την επιλογή αυτή. Το μόνο που έκανα είναι να απόκρυψω το fingerprint sensor και για εξοικονόμηση ενέργειας και για να μην πατιεται στην τσέπη. Άλλος δεν αναβάθμισε? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βουτηξα δεν λες τίποτα. Μέχρι να μπουταρει πήγε η ψυχή μου στην Κούλουρη. Δεν έχω ούτε δύο ώρες που το έβαλα. Όπως έγραψα και πριν εμφάνισε το nfc icon στα shortcut, επιτέλους εξαφανίστηκε το finger print icon αν το επιλέξεις οπότε είναι μάλλον κάτι σαν pocket mode και θα βοηθήσει και την εξοικονόμηση ενέργειας. Επίσης δεν θυμάμαι να είχα την λειτουργία έκτακτης ανάγκης πριν στις ρυθμίσεις. Ναι από 10.2.2.0 πήγα κατευθείαν. Για να δούμε ... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα τι θα γίνει τελικά με την αναβάθμιση σε 10.3 έχετε ακούσει κάτι? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν έλεγα να έβρισκα κανένα σακί με λίρες . Την εγκατέστησα ευτυχώς χωρίς πρόβλημα και επιτέλους εμφανίστηκε το nfc στα shortcut icons Και μια ερώτηση στη οθόνη περιβάλλοντος σας εμφανίζει άλλες ειδοποιήσεις εκτός των κλήσεων και των μηνυμάτων? Γιατί σε εμένα όχι. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα τι θα γίνει τελικά με την αναβάθμιση σε 10.3 έχετε ακούσει κάτι? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι πλέον μέσω του mi home αλλά εξίσου εύκολα μέσω dyndns και ενεργοποίηση του web remote access μέσω wan Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σίγουρα η χρηστικότητα του μενού: Ενδεικτικά: Vpn server Ftp server Wake on lan Torrent client Dlna με σκληρό Κλπ. Ψάξε το λίγο στο Google αξίζει... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE

Μήνυμα

Οκ ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Καλησπέρα, την εφαρμογή miui email αναφορικά με την ρύθμιση μπαταρία να έχουμε σαν επιλογή το χωρίς περιορισμούς ή το εξοικονόμηση (συνιστώμενο )? Το ρωτώ γιατί μέχρι το απόγευμα δεν είχε κατεβάσει κανένα mail έχοντας ενεργό τον συγχρονισμό και μόλις έκανα scroll την οθόνη μου ήρθαν 20 μαζεμένα. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βάλτε το padavan firmware. Το έβαλα και απογειώθηκε το ρούτερ... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit

yiatsou - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα, μετά απο την τελευταία αναβάθμιση του amazfit app δεν μου έρχονταν ειδοποιήσεις εκτός των κλήσεων και διαβάζοντας σε γειτονικό φορουμ έγραφαν για απεγκατάσταση του app και εκ νέου εγκατάσταση και επανεκκίνηση του κινητού και του ρολογιού. Το πρόβλημα που μου δημιουργήθηκε είναι πως έπρεπε να κάνω hard reset στο ρολόι για να το δει η εφαρμογή και συνδέθηκα εκ νέου στην εφαρμογή μου έγραψε κάτι για mi fit όπου μπορούσα να κάνω μόνο σύνδεση. Οι ειδοποιήσεις πλέον έρχονται αλλά έχασα το ι…

• Παράθεση από mslave: “To κινεζικό gateway είναι σε china region. Το ελληνικό το περνάς σε γερμανικό, ελληνικό,ιταλικό και οποιοδήποτε ευρωπαϊκό region , δοκίμασα εναλλαγές μεταξύ ευρωπαϊκών country και το εμφανιζε σε όλες Sent from my SM-G965F using Tapatalk” Ευχαριστώ για την απάντηση. Πιο συγκεκριμένα στο ευρωπαϊκό gateway θα δουλέψει ένα θερμόμετρο αγορασμένο από Κίνα?( Να εμφανίζει τιμές στο app) Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, όλες οι δοκιμές έγιναν με επιλεγμένο region China ή δεν παίζει ρόλο? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Καλημέρα και επειδή μιλούσαμε νωρίτερα για την μπαταρία γνωρίζετε τι εννοεί υπηρεσίες Google play ? Μου έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση της μπαταρίας.9cdd5701c3c8e500a66d4c3cbd2a4cef.jpg Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk